Şimdi Ara

Apple hesabı kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Apple kimliğimi üstüste yanlış girmem sonucu Apple hesabım bloke oldu.apple sayfasından doğrulama kodu ile sorunu çözmeye çalıştım ama hesabınız devre dışı oldu diyip beni hesap kurtarma sayfasına yönlendirdi.ve sayfada sorunun çözülmesinin birkaç gün veya daha uzun sürebileceği yazdi.ben de Apple desteği aradım ama onlar da telefonda çift basamaklı doğrulama kullandığım için şuan bişey yapamayacaklarini soylediler.su an telefon patates oldu yatıyor kapalı halde.fatura ile appleden yeni hesap istesem o da uzun sürer mı?Var mı daha önce başına gelen arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısı benim başıma geldi bekliyoruz öyle

• Faturanız varsa fatura ile kimliğin kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Bu işlem ortalama 3-4 gün sürüyor. Hesap kurtarma sürecinin ne kadar süreceği sizin hesap kurtarma başlatırken vereceğiniz bilgilerle ilgili misal kredi kartı bilgisi varsa onu teyit etmek ya da hesap kurtarma başladığında gelen onay mailini onaylamak gibi.

• Güvenlik sorularını doğru girseniz hallolmuyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada bu şekilde bi mail geldi
    ne yapacak lar şimdi arayıp veya mesaj atıp yeni şifire mi verecekler yoksa şifre sıfırlama linkline mi yönlendiriliyo
    o kadar da güvenlik şartmı sözde güvenlik ....Apple hesabı kurtarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifmu -- 25 Temmuz 2018; 0:11:20 >
  • Apple desteği arayın hemen çözüyolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTUNES YEDEKLEME SAÇMALIĞI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.