Merhabalar, çıktığı ilk gün londrada psikopat gibi kuyrukta 13 saat bekleyerek aldığım iPhone 4 ile uzun zamandır home button sorunu yaşıyordum. Son zamanlarda rahatsızlık derecesine kadar gelmişti. geçtiğimiz haftasonu tekrar londra'ya gitme imkanım oldu, son gün bi uğrayayım dedim, randevu alıp gittim. telefonu gösterdim, karşımdaki bayan bir kere denedi home tuşunu, tamam değiştirelim dedi ve toplam 5 dakika içinde yeni telefonu ismim yazılı barkodlu kutuda depodan getirdi. üstüne bir de telefon rehberini hemen aktardı ordayken. apple care olmasına rağmen ona ihtiyaç duyulmadan değiştirdiğini söyledi. velhasıl hâlâ alışamadım bu duruma :)
hayırlı olsun ozaman yeni telefonun gerçekten mutlu olunası bir durum :) hizmet süper...
teşekkürler, kesinlikle, hizmet harika.
Benimkinin home tuşuda ara ara teklemeye başladi.Genpa garanti veriyormu home tuşu için?
Ben de teleservice'e vermemle değişmesi bir oldu. İstanbul'a gönderilmesi, tekrar elime geçmesi toplam 5 günü buldu
Bende de ayni problem var home tusu beni deli ediyo bende pazartesine torontodaki apple store'a randevu aldim. Benimkinide degistirrilr diye umuyorum birde ipad 2 de olu piksel var onuda gostericem umarim ikisinide degistirirler. Degismeselerde apple californiyayi arayip sikayet ediyosun magazayi ve urunu bi hafta kalmadan magaza muduru tarafindan araniyosun ve cok gecmeden sana yeni urunu yolluyolar. :) Apple bu konuda cok hassas musteri memnuniyetien dikkat ediyolar.
keşke Türkiye de de apple store olsa genpada hizmet ölü sikayet var com da millet hep kan aglamıs teleservice de de durum aynıymıs diye biliyorum ayrıca degistiriyoruz diye telefonu kutusuz falan sadece telefon veriolarmıs ne kutu ne bise pehh bizim ülkemizde bizi adam yerine koymuyolar distribütörler
Evet Apple bu konuda gayet hasas. Cihazın problemini karşıdan görmeleri bile yetiyor desem abartmış olmam. Samanyolu grubu Genel Muduru'nun iPad 'inin değiştirilmesini hatırlıyorum, ölü pikseller aşağıya doğru ufak bir çizgi halinde olunca Apple Store'da cihazı karşıdan görünce bile hemen yenisini getirmislerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: hakankabaoglu
keşke Türkiye de de apple store olsa genpada hizmet ölü sikayet var com da millet hep kan aglamıs teleservice de de durum aynıymıs diye biliyorum ayrıca degistiriyoruz diye telefonu kutusuz falan sadece telefon veriolarmıs ne kutu ne bise pehh bizim ülkemizde bizi adam yerine koymuyolar distribütörler
hakkaten ya TR ye apple store açsalarda rahatlasak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme