Şimdi Ara

Apple iCloud da Bulduğum Açık & Ardından Başıma Gelenler [Güncellendi] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
73
Favori
100.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
993 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üşenmeden okudum. Gerçekten yazıklar olsun. Siz aslında belki de söyleyeceklerinizi - açıkları- teminatla söyleseydiniz farklı olabilirdi. Yani her aşamasında bir söz veya güvence alsaydınız keşke. Ama ne demişler kişiyi nasıl bilirsin? Kendim gibi.
    İyi niyet sonucu bu. Çok çingene davranmışlar doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Burada 10.000 - 20.000 TL gibi rakamlardan bahsetmiyoruz 50.000 USD ve üzeri bir rakamdan bahsediyoruz eğer banka hesabına bu tarz yüksek meblağlarda para giriş çıkışı olmuyorsa bir anda bu tarz yüksek para girişi olursa bu işlemler banka tarafından direk devletin yetkili kurumlarına bildirilir hatta banka şüphelenirse hesabını bloke bile koyabilir sizin dediğiniz gibi structuring yani parçalama yöntemiyle para çekerseniz dahi işlemler şüpheli olur en kötü durumda bile maliye bu paranın peşine düşer sonuçta 2019 yılı için arizi kazanç istisnası 33.000 TL 1 yılda bu miktarın üstüne çıkarsanız devletin yetkili kurumları paranın kaynağını sorarlar
    mesleginiz nedir bilmiyorum belkide sizin kadar bilgili değilim. doğru bilgileri veriyor olabilirsiniz. lakin ben dış ticaret işi ile ilgileniyorum. bizde paralar devamlı olarak gayri resmi olarak döviz bürolarına gelir oradan hesaplara dağılır. şahsi kişisel hesaplardan yapılan hareketleri biliyorum. aylık 250.000 300.000 tl 1 hesaptan oynandığını biliyorum. tabi doğru bir hareketmi asla!

• süreci youtubea ingilzice bir video olarak anlatmanı şiddetle tavsiye ederim.
    amerikan teknoloji siteleri ve kanalları büyük ilgi duyacaklardır.
    tutmadıkları o sözüde eşşek gibi tutmak zorunda kalacaklardır.

bir iki yazı ve makale ve twitter yazısıyla geçiştirme.
    HEMEN BİR VİDEOYA DÖNÜŞTÜR BU OLAYI.
    redakte biçimde dökümanda göster korkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yok2504 -- 10 Şubat 2019; 19:6:56 >
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    POC?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, elimden geldiğince hepsini okumaya çalışıyorum. Genel olarak sorulara cevap vermem gerekirse,

- Yaptığım işleme enayilik diyenler olmuş, haklı olabilirler oradan bakınca gerçekten öyle duruyor olabilir fakat şunuda belirtmem lazım, Apple a bildirmeden önce diğer bütün seçenekleri artısı ve eksisi ile düşündük tabiki, Rakipler veya ülkeler kollarını açıp hadi bana satın diye beklemiyorlar. Haklıyken haksız duruma düşmek vardı işin sonucunda. Çok sağlam tanıdıkların olması lazım arada bu işlemler için. Daha sonrasında ise olacaklar muamma. Film senaryosu gibi olabilir fakat sektörden bildiğim bir kaç kişi oldukça zor durumlarda kaldılar bu yüzden. Demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Ha Apple'ın böyle bir kazık atacağı aklıma dahi gelmemişti yaklaşımlarından ötürü tecbrübe oldu
    Herkes hayatındaki kritik noktalarda bazı yanlış kararlar vermiştir, buda onlardan biri olmuş oldu.

- Apple a yolladığım video sansürlü olarak youtube da mevcut zaten, soranlar olmuş. İlk kaynaktaki haberden bakabilirsiniz.

- Apple fan boyu vs. değilim veya Apple a yaranmak içinde bildirmedim zaten. Öncedende belirtmiştim zaten açık açık söylüyorum, Apple'ın bounty teşviği ve listesi için bildirme kararı aldım, eğer herşey kitabına uygun ilerleseydi bounty olan 50k+ ve listeye girmek benim için yeterli gelmişti
    Öncelikle büyük geçmiş olsun (Siz vicdanen doğru olanı yapıp, açığı bildirip; bounty programından Apple kazığı yüzünden faydalanamadığınız için)

Reddit'tehttps://www.reddit.com/r/IAmA/ subreddit'ine Q&A şeklinde topic açarsanız bayağı tavsiye ve yorum alacağınızı düşünüyorum. Olay tazeyken duyurabildiğiniz kadar duyurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle dava açın, bu basit bi açık değil ve mükafatlandırılmanız sizin birincil hakkınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle başarınızdan ötürü kutlarım. Kesin olarak hakkınızı arayın. Apple gibi büyük şirketler, aslında kazandığı bu paraların çoğunu sizin gibi insanlara borçlu. Hatalarının çoğunu sizin gibi insanlar kapatıyor çünkü. Duyurabildiğiniz kadar duyurmanızı tavsiye ederim. Biz de elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu olay sadece bir "tebrik" olarak kalmamalı. Bu yaptığınızı enayilik olarak düşünenler de olmuş. Ben enayilik yaptığınızı değil, insanlık yaptığınızı ve sırf bu yüzden bile hakkınızı almanız gerektiğini düşünüyorum. Ama Apple gibi büyük şirketler, ne yazık ki iyi niyetten anlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 10 Şubat 2019; 19:58:39 >
  • Bu açık kendilerinin bilerek bıraktığı bir açık olabilir mi? Düşünmüyor değilim. Hiç kimseye bilgi verilmemesinin nedeni de bu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 10 Şubat 2019; 20:20:38 >
  • Biraz komplo teorisi gibi olacak ama ben şuna inanıyorum bu gibi açıklar bilerek bırakılıyor. Belki de daha beter durumlar da vardır kim bilir.

Duşunun dünyada apple kullanan kaç yüz milyon insan varsa o kişilerin bütün her şeyi elinizde. Binlerce insanla becreuemeyeceginiz istihbaratı bir programla bir tuşa basarak elde etmek. Kim yok diyebilir. Sadece apple değil google microsoft ve diğer bütün abd menşeli ürünler potansiyel istihbarat araçları olabilir. Büyük ihtimalle de öyledir.

• Tim Cook abileri kızmasın diye belli etmemeye çalışmışlardır.

• Koskoca firmaya bak anasını satayım. Yenilir yutulur bir hata değil yaptıkları. Helal olsun hocam gerçekten. Hakkınızı alabilirseniz umarım.
  • Abi sen ilk bilinen kişilerin hesaplarına edilebildiğini Apple’da açıklık olduğunu o kişilere sözlü ve yazılı olarak iletecektin. Apple ile hiç bir temasta bulunmayacaktın. Tam çatlayacakları noktada onlardan dilediğini alacaktın. Kimseyle irtibat kurmadan katile bak senin delilleri buldum dedin. O da delilleri elinden alarak senle bağlantıyı kopardı.

Halbuki ünlü bir kaç kişinin ya da o Apple ile arası iyi olan haber müdürünün telefonunun içeriğini ona göndermiş olsaydın. Evet belki suç olabilirdi fakat Apple’da açık var kullanmayın diye slogan atınca mahsumiyetin olmuş olabilirdi. Bilmiyorum değişik bir olay yaşadın cia den bir adam seni gözetliyor da olabilir. 😁
    Ama sonuç olarak kendini pazarlayamadın ve elindeki milli piyango biletini kendi elinle başkasına verdin.

• para için önce yazılı anlaşma yapıp onaylatmalısınız. sonra açık hakkında bilgi verilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıgı okuduğumda içeriği direk anladım. Siz adamlara balık tutmayı öğretmişsiniz. Onlarsa tekmeyi vurmuş. Bu işler böyle gerçekleşmiyor. Önce haber yapacaktınız. Sonra onlar size ulaşacaktı.

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkler ile desteklenmis polisiye dizi gibi bir yazi forumda böyle kisilerin olmasi beni memnun etti.
  • Onlara , ögreteceğine MİT e gösterseydin keşke, tebrik ederim,umarım bilgi birikiminiz bize , ülkemize faydalı bir ürüne dönüşür.

• Geçmiş olsun. Açık çalışırken tanıdığınız apple kullanıcısı olan birilerinin numarasını eklediğinizde de o kişilerin bilgileri geliyor muydu ?

Veya sadece +90532 ekleyerek özellikle Türklerin notlarına erişilebiliyor muydunuz?
  • Yani dünyanın en cimri ve kendini mükemmeliyetçi sanan aptal beyaz şirketine neden ilettin. Kendilerinin yaptığı etik bir şey mi sanki. Bence üzerinde uğraşıp tüm ünlülerin icloud hesaplarındaki fotoğrafları, notları, videoları hepsini torrente atacaktın o zaman göreceklerdi mükemmeliyetçi şirketlerini.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.