Şimdi Ara

Apple iCloud da Bulduğum Açık & Ardından Başıma Gelenler [Güncellendi] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
73
Favori
100.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
993 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Tebrikler.Bu olay gösteriyor ki insan yapımı hiçbir sistem'de açık olmaz diye bir şey yok.Android'de kim bilir ne açıklar var.

Ayrıca size yurt dışından dafetiye geleceğini gelin bizimle çalışın diyen bir firma olacağınada inanıyorum.Ben olsam 1 dk durmam giderdim.

Açık bulanlar parayı iyi kırıyordur.
  • (Kişisel apple hesabım bloklandı).Yani dostum sana demişlerki "Bizimle oynama seni yok ederiz"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih o para yandı.
  • hayvan arkadas kullanıcısına yanıt
    Geliyormuş. Okusaydın anlardın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açığı açana sunmak son iştir. Keşke ver-kaç yapsaydınız
    Milyon dolarlık bir işi elinizle geri itmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta benimle iletişime geç yazını başından geçenleri nefessiz okudum. Benzer bir şey bende de var ama teknik bilgim yok. Bir görüşelim iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam beyaz şapkalı ya. Helal olsun. Benim abim de senin gibiydi. Şu bi ara bayrak vardı her 7 saniyede bi ip değiştiriyodu başka ülkede oluyodu ip. Nasılını bilmem ama o zamanlar haberlere bile çıktıydı. Bütün akrabalara falan anlattıydık herkes hayretle, gururla baktıydı ne olduğu hakkında bi b*k bilmemelerine rağmen. Onun mimarlarından birisiydi kendisi. bilmemne worms diye bi site vardı ordan gösterdiydi bize. Bundan 15-20 sene önceydi. Türk bağrağını falan koyduydu anlaşılsın bir Türk'ün yaptığı diye. Hey gidi günler be.. Aklıma getirdin bak. Sonra Türkiye koşulları işte asgari ücretle bi yerde çalışmaya başladı sonra yükseldi ama caanım ülkemde onun ve sizin gibi nice cevher var hak ettiği yerlerde değiller sonra kalkıp da bir de işsizler iş beğenmiyor diye açıklama yaparlar.

• Ne yorum yapacağımı bilemedim.

Tebrik ederim ve geçmiş olsun...
  • Mutlaka yasal yollara başvurmanızı tavsiye ederim. Apple herkese açık bir ilan yayınlamış ve bu ilana uymamış. Bu konuyu 2-3 sene sonra görsem size en iyi şekilde yardım etmek isterdim fakat şu an mezun bile değilim :/ Ayrıca, tebrik ederim, gururlandım :)
  • Ayşe tatile çıksın!!!
  • Hocam çok geçmiş olsun, hem Türk basını hemde yarım elma hakkınızı yemiş, canı gönülden tebrik ederim. Bakarsınız bidaha başınıza gelir bunun parasını da isteyin 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Geliyormuş. Okusaydın anlardın.
    Okudum zaten. Yazıda tam olarak bahsettiğim şey yok.
  • Helal olsun
    TİTRE APPLE! 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: pew

Valla arkadaşlar bütün senaryoları düşündük artısıyla eksisiyle, o zaman en mantıklısı Apple a verelim oradan yürüsün olmuştu. Böyle olacağını bilseydim tabikide vermezdim Tecrübe olmuş oldu.
    Dava için birkaç avukat iletişim kurdu, şu an karar aşamasındayız uygun bir zamanda başlatırız diye tahmin ediyorum işlemleri.
    baskan sanki ben bulmusum da apple bunlari bana yapmis gibi sinirlendim. hakkini sonuna kadar ara lutfen. zaten davadan sonra seninle anlasma yoluna gideceklerimi dusunuyorum

• Hocam tebrik ederim. İnsanın başına ne gelirse güvenden geliyor maalesef. En doğru kararı vermişsiniz.

• sende herseyi anlatmasaydin bana bi numara verin hesabi sunim size deseydin video cekerek cozumunu sunmus oldun

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Mit'in haberi yokmu zannediyorsun.Bildiklerini açıklasalar dünyada güven diye birşey kalmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timurray -- 11 Şubat 2019; 3:29:33 >
  • Aslında bunlara böyle güvenmeyip, siz de onlara Amerikacılık oynayacaktınız sonra derlerdi zaten "Bu Türk bizi çözmüş yapra yedik" diye.
    Tebrik ederim çok iyi iş çıkarmışsınız ve geçmiş olsun.
  • Eeeeeeyyy applee sen kimsin yaaavv. Benim vatandasima ayfonu pahalidan satan tum stokcularin inlerine girecegiz inlerineeğğ.
    Pardon beyler gaza geldim hatlar karisti.

• Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 😀

Daha önce böyle önemli bir mailin geldiği hesabı gözardı edeceklerini mi sanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.