Şimdi Ara

Apple iCloud da Bulduğum Açık & Ardından Başıma Gelenler [Güncellendi] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
73
Favori
100.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
993 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple hesabımdan haberim olmadan 900 tl bir oyuna para aktarılmıştı hem de şifrem defalarca girilerek .telefonum 0 almıştım bu telefonda ne başka bir iCloud hesabı ne de bilgisayar da iCloud hesabımı açmamama rağmen şifremi ben bile zor hatırlıyorken böyle bir olay olmuştu.
    Hem de işlem benim telefonumdan yapılmış görünüyordu.
    Adını bilmediğim benim telefonuma yüklenmemiş bir oyundan uygulama içi satın alım olmuştu dediğim gibi benim telefonumdan
    Senin bahsettiğin olay ile alakalı mı?
    Apple benimle dalga geçer gibi işlemi sen yapmışsın veya tanıdığın senin telefonla yapmışsa getiriyordu( işlem saati telefon ile görüşüyorum işlem 15 dk sürmüş)

İlgili konum
    https://forum.donanimhaber.com/iphoneda-guvenlik-sorunu-var-basima-geldi--136485360

Telefon numaramda da 1 var bu arada 900 tl mi sen mi soydun😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 11 Şubat 2019; 18:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam belliki bir Türk tarafından bu açığın bulunması pek hoşlarına gitmemiş. Hele ki Türkiye' de yaşayan bir türk tarafından. Sizin dediğiniz gibi adını Melih değilde Micheal olsaydı şu an parayı nereye harcayayım diye düşünüyordunuz
  • Tebrik ederim

• Ulan 50.000 dolar bir araba parası versene adamın parasını apple. bizim burada 50,000 dolar ev parası ulan!!!!!!!1111111
  • Vay be en az 40-50k btcye satardınız bu açığı. Öncelikle tebrik eder,bir daha nasip olmasını dilerim. Bir dahaki sefere böyle polyanacı olmayın lütfen.

• Hocam tebrikler, bu tarz başarılar bizi hayli gururlandırıyor. Acaba diyorum test hesaplarını, bir şekilde ulaşıp Apple'ın sözü geçen yetkililerinin telefon numaralarıyla kullansaydiniz(hükümet diyemiyorum, Trump baba gelir sizi aldırır sonra) acaba süreç nasıl işlerdi, bundan daha olumlu bir netice alır mıydınız?

Not: hocam müthiş bir tevafuk ile şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. İsminiz denk geldi, sizin vakayı da anlatıyor sanki.
    https://youtu.be/krxDyj3ZMUQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasancan839 -- 11 Şubat 2019; 15:13:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• zenmate kullanıcısına yanıt
    Bitcoin alırdı cüzdanından küçük küçük bozdururdu.. 50 bin kendi çekerdi 50 bin başkası adına..

• bende güncel olarak thehackernews ve theverge i takip eden birisiyim, hikaye gibi anlatmışsın güzel bi serüven olmuş bence :)
  • Ben olsam 50 milyar dolardan aşağı bırakmazdım olayı açığı vermeyecektin ellerine medyaya kanıtları salacaktın bakalım kestirip atabiliyorlarmıydı böyle..

• tebrik ediyorum, helal olsun diyorum, mesaj yazamamıştım ilk paylaştığınızda ben de soluksuz okumuştum. Apple'ın "kıvırması" hiç hoş olmamış. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyenlere kulak asmamak gerek.
  • Öncelikle seni tebrik ederim.
    Ben applenin yerinde olsam sana 100bin dolar verir ve uzaktan destek için işe alırdım.

Büyük firmalara acımayacaksın aslında.
    Açığı gösterir bir video atacaksın ve sonrasında istediğin para hesaba yatmazsa bunu youtuba koyacağım diyeceksin.
    Ondan sonra 3 kuruşun hesabını yapanlara bu iş milyarlarca dolara patlayacak.
  • konuyu gündeme taşıyalım, haber yapsınlar
  • orhan239 O kullanıcısına yanıt
    BTC de güvenli değil burda haber çıkmıştı. Hamasa BTC bağışı yapan kişiyi deşifre etmiş israilli bi grup. Böyle yapsa belki arkadaşı kaza ile ölmüş olarak haberlerde görecektik...
  • Apple iCloud da Bulduğum Açık & Ardından Başıma Gelenler [Güncellendi]

memurlar.net e çıkmışın hocam h.o

• Benimde bi sıkıntım var apple ile;

Adamın biri benim mail adresimle icloud hesabı açmış. Şifresini filan değiştirdim ama hesabı silemiyorum. Anasının babasının tanıştığı yeri soruyor. Apple teknik desdek ile yarım saat telefonda konuştum çözüm bulamadılar. Hatta acındırdım kendimi iphone alacam kendi mailimi kullanamayacağım diye. Yok illa o telefon kullanmayı bilmeyen kişiden bilgileri almam gerekiyormuş. Başka bi çaresi varmı.

Günde 3-4 tane denemeye izin veriyor baya il denedim ama tutmadı. İlçe yada bilmem kimin düğününde filanda yazmış olabilir.

Sizce varmı başka çare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 11 Şubat 2019; 16:49:30 >
  • Her şey çok güzel gelişmiş tebrik ediyorum.

• Sonucu kaçırdım - açık kapanmış mı şimdi?
  • Acaba senden önce bildirilmiş olma ihtimali var mı? Yakın zamanda yani. Belkide aynı açık ile birkaç kişi bizi kandırmaya çalışıyor diye mi düşündüler..

• Reklama yüz milyonlarca dolar harcayan bir firmanın 50k icin bu kadar reputasyon kaybetmeyi göze almasını aklım almıyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.