Şimdi Ara

Apple İlk Nesil iPod Nano’lar İçin Dünya Çapında Değişim Programı Başlattı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
17.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caylius

http://www.facebook.com/groups/241026215978162/
    gruba üye olun ve oradan sesimizi duyuralım, tartışalım arkadaşlar...
    GRUP İSMİ:
    İpod nano değişim programı (6. nesil ipod nano savaşım grubu)

+1
  • Madem bilkom hala bekleme modunda o zaman biz elimizi çabuk tutup Apple a durumdan şikayetçi oldugumuzu bildirelim arkadaslar. Yokmu koca forumda ingilizcesi derdimizi anlatmaya yetecek birisi? Haftasonuna kadar çıkmazsa ben birşeyler karalayalım sonra yardımlarınızla düzeltip toparlayip mail bombardımanına tutalım. Veya türkce anlatmak istediklerimizi yazalım buraya ben cevirebildigim kadar çevireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Madem bilkom hala bekleme modunda o zaman biz elimizi çabuk tutup Apple a durumdan şikayetçi oldugumuzu bildirelim arkadaslar. Yokmu koca forumda ingilizcesi derdimizi anlatmaya yetecek birisi? Haftasonuna kadar çıkmazsa ben birşeyler karalayalım sonra yardımlarınızla düzeltip toparlayip mail bombardımanına tutalım. Veya türkce anlatmak istediklerimizi yazalım buraya ben cevirebildigim kadar çevireyim

• benim ingilizcem var ama resmi bir yazı için yeterli geleceğini sanmıyorum tanıdığınız birisi falan varsa bir mail hazırlatıp burada yayınlayalım ve ortak maili ipod seri numarasıyla birlikte herkes göndersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anka SD

Arkadaşlar sıcak haber.
    http://www.yenicarsim.com/apple-ipod-touch-4-nesil-8-gb-35-coklu-dokunmatik-ekran-wi-fi-bluetooth-mp3-mp4-player-beyaz/ipod/id/450746/
    Haberi olmayanlar ipod 4. nesil de fiyat düşmüş...

ARKADAŞIM BURASI REKLAM YERİ DEĞİL LÜTFEN FORUMU KİRLETMEYELİM.
  • Apple, kendisine yapılan başvurulara mutlaka olumlu geri dönüş yapan bir firma. Ben, Final Cut Pro X’i app store’dan satın aldıktan sonra bilgisayarımda aşırı ısınma yaptığı için kullanamamış, son derece kıt ingilizcemle sadece 2 cümleyle paramın geri ödenmesini istemiştim; hiçbir sorgu sual, yokuşa sürme vs. olmadan 3 gün içinde kredi kartıma 500 tl geri ödenmişti.

Yani, bu mail olayı önemli. İş işten geçtikten sonra kimse üzülmesin... Aslında şöyle bir şey de olabilir: İngilizce diye kasmayalım. Apple’da çalışan Türkler olduğunu düşünüyorum. Çünkü Final Cut’la ilgili şikayet mailime ”Younus” isimli bir görevli cevap vermişti. İngilizce bir başlık atılır; Türkçe bilen biri tarafından okunması rica edilir.
  • facebooktaki TR ipod değişim programı grubunda
    (https://www.facebook.com/groups/241026215978162/ )
    grupla sohbet et seçeneği var orada daha rahat konuşuyor ! :)
  • elinize degisimle urun gelmeden bu is icin biraz acele etmiyormusunuz? Bekleyin gelsin urunler gorelim ne gelecegini ondan sonrasi dusunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylius

quote:

Orijinalden alıntı: Anka SD

Arkadaşlar sıcak haber.
    http://www.yenicarsim.com/apple-ipod-touch-4-nesil-8-gb-35-coklu-dokunmatik-ekran-wi-fi-bluetooth-mp3-mp4-player-beyaz/ipod/id/450746/
    Haberi olmayanlar ipod 4. nesil de fiyat düşmüş...

ARKADAŞIM BURASI REKLAM YERİ DEĞİL LÜTFEN FORUMU KİRLETMEYELİM.

Bu reklam değil ihtiyacı olan arkadaşlara bilgi ben donanım haberde ki arkadaşlar sayesinde bu şekilde bir çok ürünleri çok ucuza alabildim... Formu kirletenler başka şeyler yapıyor beni onlarla karıştırma da...

• Beşiktaş Girişim Servis’e cihazlar gelmiş. SMS geldi. Servisi aradım, hangi model gönderilmiş diye. ”Bilemiyoruz, ya aynısıdır ya da 6. nesildir” dedi, kibar (!) sesli bayan. Çok heyecanlı çok heyecanlı(!)... Son ana kadar devvv sürprizzzz gizemini koruyor.. :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 30 Ocak 2012; 11:09:11 >
  • Bende MBT ye vermiştim cihazi aradım gelmiş cihazlar ne geldiği hakkında bilgileri yok. 1-2 güne dağıtcaz haber vercez dediler...Nasıl iş anlamadım ya.
  • 6.nesil Ipod Nano teslim aldım arkadaşlar!:)))))))))))))) mutluyum,huzurluyum:))Servisteki diğer cihazlar da öyleymiş.Darısı sizlerin başına:)
  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar darısı bizimkilerin başına artık:) Bir soru sormak istiyorum. Cihazı kurcaladıysanız biraz özelliklerinden bahsedermisiniz? Çünkü ben kutuyu hiç açmadan satıp ipod touch almayı düşünüyorumda:) Arada nereden baksak 250 TL fark var bu farka değermi bilmiyorum. Biraz bahsederseniz sevinirim
  • Hayırlı olsun,ben pek ümitli olmadığım için servise vermemiştim ama bu güzel bir haber.

Herhangi bir bilkom yetkili servisine versek de oluyor değil mi,çoğunluk beşiktaş a vermiş sanırım?

EK:Çok ilginç,seri numarasını giriyorum değişim programına dahil değildir diyor,1.nesil halbuki ne iş anlamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 30 Ocak 2012; 13:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09
    EK:Çok ilginç,seri numarasını giriyorum değişim programına dahil değildir diyor,1.nesil halbuki ne iş anlamadım....

Servise götürmeyi bir deneyin bence. Apple’ın, 1. nesil Ipod Nano değişim programıyla ilgili online işlem merkezi Türkiye’yi kapsamadığı için ülke ve seri numarası girerek kontrol yapılamıyor. Cihazınızın değişim kapsamına girip girmediğine servisler bakabiliyor.

Bir de, Ipod Nano’nuzu satın aldıktan sonraki ilk kullanımınızda seri numarasıyla birlikte Apple’a kayıt ettirmiş olmalısınız. Bu kayıt işleminde mail ve iletişim bilgileriniz de bulunur; dolayısıyla Apple’dan size bu değişim programıyla ilgili bir duyuru maili gelmiş olması gerek. Bana gelmişti. Serviste de ”mail aldınız mı” diye de sormuşlardı ayrıca.

Değişim programı devam ediyor. Vakit kaybetmeden servise gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar darısı bizimkilerin başına artık:) Bir soru sormak istiyorum. Cihazı kurcaladıysanız biraz özelliklerinden bahsedermisiniz? Çünkü ben kutuyu hiç açmadan satıp ipod touch almayı düşünüyorumda:) Arada nereden baksak 250 TL fark var bu farka değermi bilmiyorum. Biraz bahsederseniz sevinirim

Yalnız, gelen cihazlar öyle sıfır orijinal kutuda değil ki... Belgeyle birlikte bir poşet içinde sadece Nano cihazı teslim ediliyor.

Cihazın teknik özelliklerine şuradan bakabilirsiniz.

Veri transferi çok hızlı. Şarkılar çok kısa sürede yükleniyor. FM radyosuna bayıldım! Uyduruk bir kulaklıkla bile müzik seti gibi ses veriyor, maşallah. Cihazı şöyle bir çalkalayarak ”shuffle” yani müzik parçalarını karıştırma işlemi yapabiliyorsunuz.

Ve çok sevimli :))

• quote:

Orijinalden alıntı: kinemania

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Servise götürmeyi bir deneyin bence. Apple’ın, 1. nesil Ipod Nano değişim programıyla ilgili online işlem merkezi Türkiye’yi kapsamadığı için ülke ve seri numarası girerek kontrol yapılamıyor. Cihazınızın değişim kapsamına girip girmediğine servisler bakabiliyor.

Bir de, Ipod Nano’nuzu satın aldıktan sonraki ilk kullanımınızda seri numarasıyla birlikte Apple’a kayıt ettirmiş olmalısınız. Bu kayıt işleminde mail ve iletişim bilgileriniz de bulunur; dolayısıyla Apple’dan size bu değişim programıyla ilgili bir duyuru maili gelmiş olması gerek. Bana gelmişti. Serviste de ”mail aldınız mı” diye de sormuşlardı ayrıca.

Değişim programı devam ediyor. Vakit kaybetmeden servise gidin.

Teşekkürler,
    Peki şimdi kayıt yapsak olur mu :) zamanında yapmamıştım çünkü...

• Antalya TVT bilgisayarı aradım bugün. geldiğinden haberleri bile yok. Bilkom'a mail atıp cevabını vereceklermiş...
  • poşetle derken alan arkadaşlar poşeti açmadan bir ss koyabilirlermi acaba keşke kıbrıstada olsa arkadaşın vardı hala devam ediyosa gidip diyim türkiyeye gitsin gisiş-dönüş 100tl sizce değermi gitmeye yoksa değiştirmesinmi.belki ilerde 4.nesil touchlardada böle bişey çıkar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.