Şimdi Ara

Apple İlk Nesil iPod Nano’lar İçin Dünya Çapında Değişim Programı Başlattı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
17.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu MBT beni çıldırttı. Cihazlar ellerine ulaşmış ancak iş yoğunluğundan ne dağıtım ne bilgilendirme yapıyorlar. 2 gündür arıyorum yarın yarın yarın... 18.11.2011 de göndermişim cihazı. Bilgi vermek bile yok. mail attım bilkoma ve kendilerine sinir ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: kinemania

quote:

EK:Çok ilginç,seri numarasını giriyorum değişim programına dahil değildir diyor,1.nesil halbuki ne iş anlamadım....

Servise götürmeyi bir deneyin bence. Apple’ın, 1. nesil Ipod Nano değişim programıyla ilgili online işlem merkezi Türkiye’yi kapsamadığı için ülke ve seri numarası girerek kontrol yapılamıyor. Cihazınızın değişim kapsamına girip girmediğine servisler bakabiliyor.

Bir de, Ipod Nano’nuzu satın aldıktan sonraki ilk kullanımınızda seri numarasıyla birlikte Apple’a kayıt ettirmiş olmalısınız. Bu kayıt işleminde mail ve iletişim bilgileriniz de bulunur; dolayısıyla Apple’dan size bu değişim programıyla ilgili bir duyuru maili gelmiş olması gerek. Bana gelmişti. Serviste de ”mail aldınız mı” diye de sormuşlardı ayrıca.

Değişim programı devam ediyor. Vakit kaybetmeden servise gidin.

Teşekkürler,
    Peki şimdi kayıt yapsak olur mu :) zamanında yapmamıştım çünkü...

Valla, artık kayıtla filan uğraşmayın şimdi; direkt servise gidin. Değişim programından yeni haberiniz olduğunu belirtin.

• kinemania ben dün bıraktım girişim servise ne zaman geri dönüş yaparlar bir bilgide verilmedi sadece sms atıcaklarını söylediler madem cihazlar gelmiş neden vermediler değişim kapsamınada giriyor benim cihaz bir bilgin var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberaa

kinemania ben dün bıraktım girişim servise ne zaman geri dönüş yaparlar bir bilgide verilmedi sadece sms atıcaklarını söylediler madem cihazlar gelmiş neden vermediler değişim kapsamınada giriyor benim cihaz bir bilgin var mı :)

Muhtemelen uzun süre beklemeniz gerekecek. Sizin gibi cihazlarını yeni teslim eden başkaları da olacaktır. Servislere fazla fazla cihaz gönderildiğini sanmıyorum. Başvuru karşılığı neyse onlar gelmiştir. Ancak yine de belli olmaz tabii; belki erken sonuç alırsınız ama mutlaka gelir, merak etmeyin :)

Bu arada, erken ve yanlış bir enformasyon yüzünden bizlere yeniden 1. nesil cihaz dağıtılacak diye çok endişelenip belki, evet, gereğinden fazla tepki gösterdim, bir ton laf ettim, olay büyüdü de büyüdü :) Facebook’lara kadar yayıldı; ama sonuç olarak Apple şu anda buzdolabı çıkarsa (keşke çıkarsa...) koşarak gidip alacak durumdayım, o derece helal olsun diyorum! :) 5 yıl önceki bir ürünü son modelle değiştirmek... Apple bir kez daha yanıltmadı. Cidden çok teşekkürler... Herkes yeni cihazlarını güle güle kullansın; buradan da hatırası olsun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 31 Ocak 2012; 19:56:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elberaa

kinemania ben dün bıraktım girişim servise ne zaman geri dönüş yaparlar bir bilgide verilmedi sadece sms atıcaklarını söylediler madem cihazlar gelmiş neden vermediler değişim kapsamınada giriyor benim cihaz bir bilgin var mı :)

Muhtemelen uzun süre beklemeniz gerekecek. Sizin gibi cihazlarını yeni teslim eden başkaları da olacaktır. Servislere fazla fazla cihaz gönderildiğini sanmıyorum. Başvuru karşılığı neyse onlar gelmiştir. Ancak yine de belli olmaz tabii; belki erken sonuç alırsınız ama mutlaka gelir, merak etmeyin :)

Bu arada, erken ve yanlış bir enformasyon yüzünden bizlere yeniden 1. nesil cihaz dağıtılacak diye çok endişelenip belki, evet, gereğinden fazla tepki gösterdim, bir ton laf ettim, olay büyüdü de büyüdü :) Facebook’lara kadar yayıldı; ama sonuç olarak Apple şu anda buzdolabı çıkarsa (keşke çıkarsa...) koşarak gidip alacak durumdayım, o derece helal olsun diyorum! :) 5 yıl önceki bir ürünü son modelle değiştirmek... Apple bir kez daha yanıltmadı. Cidden çok teşekkürler... Herkes yeni cihazlarını güle güle kullansın; buradan da hatırası olsun ;)

evet cok dogru söylüyorsun gerçekten güzel bir hamle 6. nesil vermeleri ayrı bir güzel bende beklemedeyim servis sonucu geldiği zaman bende sonucu paylaşarım tşkler cevap için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

EK:Çok ilginç,seri numarasını giriyorum değişim programına dahil değildir diyor,1.nesil halbuki ne iş anlamadım....

Servise götürmeyi bir deneyin bence. Apple’ın, 1. nesil Ipod Nano değişim programıyla ilgili online işlem merkezi Türkiye’yi kapsamadığı için ülke ve seri numarası girerek kontrol yapılamıyor. Cihazınızın değişim kapsamına girip girmediğine servisler bakabiliyor.

Bir de, Ipod Nano’nuzu satın aldıktan sonraki ilk kullanımınızda seri numarasıyla birlikte Apple’a kayıt ettirmiş olmalısınız. Bu kayıt işleminde mail ve iletişim bilgileriniz de bulunur; dolayısıyla Apple’dan size bu değişim programıyla ilgili bir duyuru maili gelmiş olması gerek. Bana gelmişti. Serviste de ”mail aldınız mı” diye de sormuşlardı ayrıca.

Değişim programı devam ediyor. Vakit kaybetmeden servise gidin.

Teşekkürler,
    Peki şimdi kayıt yapsak olur mu :) zamanında yapmamıştım çünkü...

Valla, artık kayıtla filan uğraşmayın şimdi; direkt servise gidin. Değişim programından yeni haberiniz olduğunu belirtin.

İlginize teşekkürler

• Arkadaşlar nihayet öğrenebildim. Bana 8gb 6. nesil gümüş renk yollamışlar. Cihazı bugün kargoya verecekler İstanbuldan ben Kocaelide olduğumdan elden alamıyorum. Yarın bende olur.Resimlerini eklerim. Darısı bekleyenlerin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: californication_

Arkadaşlar nihayet öğrenebildim. Bana 8gb 6. nesil gümüş renk yollamışlar. Cihazı bugün kargoya verecekler İstanbuldan ben Kocaelide olduğumdan elden alamıyorum. Yarın bende olur.Resimlerini eklerim. Darısı bekleyenlerin başına.

Hayırlı ve ”geçmiş” olsun
  • quote:

Arkadaşlar nihayet öğrenebildim. Bana 8gb 6. nesil gümüş renk yollamışlar. Cihazı bugün kargoya verecekler İstanbuldan ben Kocaelide olduğumdan elden alamıyorum. Yarın bende olur.Resimlerini eklerim. Darısı bekleyenlerin başına.

Hocam hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza tek renk mi yolluyorlar acaba yoksa farklı renkler mevcutmu? Turuncu gelmesinden korkuyorum:) Nasıl öğrendiniz size geldiğini acaba kendilerimi aradılar? Ben girişim servise yollamıştım. Dün aradım sırayla yolluyoruz biz sizi arayacağız dediler ancak bu süreci nasıl hızlandırabilirim acaba? Bir de kulaklık falan varmıydı gelen arkadaşlar içinde yoksa bizim yolladığımız gibi sadece cihazımı yolluyorlar?

• @californication_ ne zaman yollamıştın servise. ben 21 kasımda teslim etmiştim hala arayan soran olmadı
  • herkes 8 gb mi alıyor arkadaşlar? ulaşan ürünler hakkında paylaşım yaparsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylius

herkes 8 gb mi alıyor arkadaşlar? ulaşan ürünler hakkında paylaşım yaparsanız iyi olur.

arkadşım zaten verdiğin ürün 1 yada 2 gb 8gb alda yerine otur ama birine 8 birine 16 veriyorlarsa haksızlık olur
  • 1gb verenlere 8gb, 2gb verenlere 16gb veriyorlarsa haksızlık olmaz...
  • Cihaz kargodaymış bugün elimde olur ama 8 gb 16 gb diye bir genelleme ypk ben 16 gb giden hiç duymadım. Zaten apple ın açıklaması şu şekilde ;

-Değişim içim apple ın elinde olan en düşük model neyse o gönderilecek. Nano olduğundan suffle gönderemiyorlar. Eski nanoda ellerinde kalmadı demekki, o yüzden en düşük 8 gb nano 6. nesil gönderiyorlar. İçinden kablo ve kulaklık çıkacakmı onu merak ediyorum şimdi :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekbey

1gb verenlere 8gb, 2gb verenlere 16gb veriyorlarsa haksızlık olmaz...

Benim de korkum bu zaten. Ben de 2 yada 4 gb tam hatırlamıyorum, yollamistim simdi tutup eski model bisey yollarlar çıldırırım =) girişim serviste sanki devlet sırrı saklıyor adama diyorum gelen renkler aynımi bilgi veremem diyor. Peki hepsi 6.nesilmi diyorum bilgi veremem diyor. Zaten internette alanlar 1-2 güne kalmaz paylaşacaklar gelen ürünleri. Neyi sakliyorlarsa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Data kablosu ve Kulaklık çıkmadı. Bu arada cihaz satılık 285 TL :D isteyen Mesaj atsın...

Apple İlk Nesil iPod Nano’lar İçin Dünya Çapında Değişim Programı Başlattı

• quote:

Arkadaşlar Data kablosu ve Kulaklık çıkmadı. Bu arada cihaz satılık 285 TL :D isteyen Mesaj atsın...

Fiyat düşük be abi ortalamayı düşürme 300 diyelim 2.el kısmına konu acalım hatta=) ben de gelir gelmez satmayı düşünüyorum çünkü =))

• Fiyatı düşürmeyin 300 iyidir sıfır refurbished cihaz için
  • Haklısınızda kulaklık ve kablo yok ben tok satıcıyım birazda
  • 21 kasımda teslim etmiştim servise ve hala bekliyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekbey -- 5 Şubat 2012; 10:59:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.