|
Apple iMac'in rakibi tanıldı: Huawei MateStation X
-
-
yabistirsana bi tane RDNA 2 harici ekran karti da ... :D
-
İmac ne alaka aio pc işte. İmac 2021 o çerçevelerle 2010da kalmış...
Yazar Tim Cook galiba haha
"Ekran çerçeveleri iMac 2021'deki kadar küçük..."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 13 Eylül 2021; 20:13:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
imac alacak olsam imac alırdım.. cakmasını PC olarak neden alayım? mid 2011 kullandım zamanında birkac kronik sorunu olsa da güzel makineydi ama yeniler tıra$ alınmaz..
-
Yanlız adamlar tek başına apple ve google alternatifi bir eko sistem yaratıyorlar. Teknoloji üretmek böyle oluyor sanırım, hiç bilmediğimiz için…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Romeo84
Yanlız adamlar tek başına apple ve google alternatifi bir eko sistem yaratıyorlar. Teknoloji üretmek böyle oluyor sanırım, hiç bilmediğimiz için…Ben 2017'de mate 9 kullanıyordum hayatımda kullandığım en iyi cep telefonuydu kesinlikle.. Bozulunca daha doğrusu ekranı kırılınca ugrasmadım xiaomi aldım attan inip e$$eğe binmi$ gibi oldum. ekran boyutu, ekran ratiosu, emuisi malzeme kalitesi hızı optimizasyonu kamerası ve her yönüyle efsaneydi bugün bulsam belki hala kullanırım öyle $aheser telefondu ben her cihazdan hoslanmam ama mate 9 baskaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 14 Eylül 2021; 7:45:35 > -
Bu abd presi yüzünden yarın bi gün kaybolup gideceklermiş hissi var. Yoksa alınabilir cihazları var aslında adamların.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3:2 ekran ile sadece çizim yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gün anlayacak Çinliler; olayın sadece şeklini kasasını taklit etmek değil, yazılımını, Apple'in diğer ürünleriyle sağladığı ekosistemi kurmak olduğunu.
Apple'dan bi sakal beklerim...
-
Huawei huzurdur .
-
3:2 Ratio nedir ya, bakmaya bile dayanamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harmony OS bu söylediğin ekosistemin bel kemiği. söylediğin gerçeği çok iyi anlamış durumdalar. sağlam adımlarla ilerliyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: CleanCoders
harmony OS bu söylediğin ekosistemin bel kemiği. söylediğin gerçeği çok iyi anlamış durumdalar. sağlam adımlarla ilerliyorlarÜrün Windows 10 ile geliyor...
"Şık tasarımıyla dikkat çeken model, Windows 10 64-bit Home Edition ile birlikte geliyor fakat Microsoft, Windows 10'dan Windows 11'e ücretsiz yükseltme seçeneği sunulacağını belirtmişti. Dolayısıyla kullanıcılar Windows 11'e yükseltme yapabilecek." Başka sitelerden alıntıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 14 Eylül 2021; 18:37:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ElektrikliarabaseverÜrün Windows 10 ile geliyor...
"Şık tasarımıyla dikkat çeken model, Windows 10 64-bit Home Edition ile birlikte geliyor fakat Microsoft, Windows 10'dan Windows 11'e ücretsiz yükseltme seçeneği sunulacağını belirtmişti. Dolayısıyla kullanıcılar Windows 11'e yükseltme yapabilecek." Başka sitelerden alıntıdır.
Alıntıları GösterDoğru Windows kullanıyor, ama bu durum Huawei sağlam adımlarla yürüyor tezimi çürütmez. sağlam adımlarla yürüyor demek hedefine ulaştı demek değil. daha alacağı çok yol var.
en büyük sorunlarından biri işlemci. Yakın zamanda olmasa bile Risc-V işlemci geliştirecek. Harmony OS, Desktop ta başarılı olamaz belki ama Linux ile devam edebilir, Çin deki kamu kurumlardın başlayarak 30-40 yıl sonra Masaüstü sistemleri dünyada kabul görmeye başlayabilir.
ayrıca şuan Avrupa da Risc-V üzerine yoğunlaşmış durumda. Risc-V dünyada kabul görmesi durumunda söylediğim 30-40 yıl bir anda 10-20 yıla bile düşebilir.
-
huawei güzel şeyler yapıyor ama tutmaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İmac ne alaka aio pc işte. İmac 2021 o çerçevelerle 2010da kalmış...
Yazar Tim Cook galiba haha "Ekran çerçeveleri iMac 2021'deki kadar küçük..." |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X