Şimdi Ara

Apple'ın amiral gemisi iPhone X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dogru bir secim yapmissiniz. Huawei son zamanlarda iyi bir konuma geldi. Musteri hizmetleri iy calisiyor ve telleri hemen hemen sorunsuz uretiliyor. Fiyati da simdilik iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkımız hiç endişe etmesin Egonomimiz kaya gibi sağlam!
  • Telefon pahalı mı pahalı ancak satacağını herkes bal gibi biliyor. Şöyle böyle diyerek kendinizi kandırmayın. Kaldı ki dolar kurunun artış göstermesi ve vergilendirme politikası yüzünden telefon aşırı derecede pahalı, ABD'de yaşayan biri için bu telefon 1,000 TL seviyesinde. Son modelini almak zorunda da değilsiniz, şu an HB'de Apple TR garantili 7 32GB 3,000 TL'ye satılıyor, gayette alınır ve senelerce kullanılır.

2014 yılında ÖTV'ye okkalı bir zam geldi de ne oldu? O dönem araç fiyatlarının 10,000 TL arttığını bilirim lakin sokaklar lüks otomobillerden de geçilmiyor maşallah. Lafa gelince açız fakiriz demesini bilen toplum, günümüzde hiçbir şeyden de eksik kalmıyor artık. Açız fakiriz diyen insanlara zerre kadar itibar etmiyorum ben.
  • Şimdiden 6 bine telefon alıp, dakikam bitmiş yaaa arama yapamıyorum internetim bitmiş yaaa nete giremiyorum, Spotify 13 lira çok pahalı ya bunu bedava kullanmanın yolu yok mu diyeceklerin sesini duyar gibiyim.

• 1000 dolar Pamuk mu daha agir? 1000 dolar iPhone X mi? :) .

• O kadar olmuş mu ya ? Demek ki benim ruhum fakir. 400-500 bin etmez benim böbreğim ya. Bu Dünya’ da benden hariç 7 küsür milyar insan var. Şaka bir yana ; Allah herkese sağlık nasip etsin.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Hiç üşenmemiş ne güzel de yazmışsınız. Forumun eski zamanları aklıma geldi. Forumun gerçekten paylaşım olduğu zamanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüks mal olduğu için bu fiyata rağmen satacaktır.

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    Bence de kesinlikle satacak

• Bizim Ülkemizin ekonomisi iyi olmasında, Uganda'nın mı olsun?. Uganda da böyle bir vergi sistemi olsa inanın Ekonomisi bizden iyi olur.

Üretim out, Vergi in...

Bu kadar vergiye çöküş yakındır, maşallahcı ve inşallahcı kesim hala günden güne fakirleştiğinin farkında değil!.

Yazık....
  • iPhone X alacak gücüm var. Fakat kimse kusura bakmasın, devlet iyice oturduğu yerden para almaya alıştı. Bir şeyler üretin, satın be. Halkta da para kalmayınca canımızı mı alacaklar?

6s Plus ile devam.

• Bu telefonun tüm dünyada çok satmasını anlarım -ki buralarda bile birçok insan, o paraya telefon mu alınırmış diyor- ama Türkiye gibi parası değersiz, ekonomisi batık, çalışanın hakkını alamadığı ve kölelik düzeninin kurulu olduğu bir ülkede çok satmasını anlamaktan oldukça uzağım.

Misal, Almanya’da ortalama 3 haftalık maaşa tekabül eden bir rakama alınabilen iPhone X, Türkiye’de ortalama 3-4 aylık maaşa tekabül ediyor!

Bu bile artık Türk insanının (yalnız telefonda değil, herşeyde) “TÜKETİM BOYKOTU” yapmasının ivediliğini ve önemini bariz şekilde haykırıyor.

Deli dumrul vergileri ile, “ya Allah” deyip, “şükür” deyip ayak üstü uyutuluyorsunuz! Uyanın.. atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5'im bozuluncaya kadar onunla yoluma devam ederim ben.
    Ondan sonrasını düşünürüz ama hiçbir zaman en son çıkan iphone alınması taraftarı olmadım. Büyük ihtimalle i7 yada i7 plus düşünürüm.
  • Almanyadan 4400 TLye alir keyfime bakarim, 1700TL de devlete verecegime 150ye kayit yaptirdimmi 1550TLde cebimde kalir. Bunun baska bir aciklamasi yok, apacik soygun!!!

• Fakir edebiyati almis basini gidiyor, adam gelmis kendi alamiyor diye alacaklara laf ediyor. sanane be adam parasini senmi veriyorsun.

• Sayın Arkadaşım Apple Türkiye Türkiye üzerinde kurulmuş vergisini Vatan Bilgisayar gibi ödeyen bir firmadır.Vatan Bilgisayar'ın sattıgı iphoneler bile Apple Türkiye tarafından tedarik edilir.

Ben İphone aldığım zaman vergisini devlete veriyorum.Vergiyi Apple yada Samsung almaz.Her ürünün vergisi var.Cahil Cahil konuşmayın Firma devlete vergi vermiyor cok cok az vergi veriyor şeklindeki ifadeyi neye dayanarak söylüyorsun ? Apple'nin muhasebe yada halkla ilişkiler bölümünde mi çalışıyorsun ?

Yabancı firmalar vergi indirimi almaz.Vestel gibi firmalar vergi indirim ve diğer fırsatlardan faydalanır.

farklı bir yerlerden uydurup da burda Apple vergi vermiyor şeklinde saçma sapan bir ifadeyi sadece cahiller söyler.Kulaktan dolma şeylere inanmayınız burası MUZ Cumhuriyeti değil.

Ben İphone 8 plus için 1600 küsür devlete vergi veriyorum.Boşuna devleti savunmaya kalkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Iphone x pahali degil bizim paramiz degersiz, vergiler aşırı ve alim gucumuz cok düşük. Fakir bir milletiz bu temel cihazlar bile bu kadar pahali olmasi ne olduğumuzu belli ediyor. Bosa aglamayin. 2002 krizde bile dolar 1.6 tl idi.

Temel cihaz

Bizim alım gücümüz süper değil ama ABD'de düşük-orta gelirli biri fan olmadıkça gidip bunu almıyor. Bizde asgari ücretli adam 3627372 ay sözleşmeyle alıyor.

• Beyler parası olan alır bence o konuda boşuna eleştiriyorsunuz.

Adam her ay yüzbinlerle oynuyorsa hadi olmadı 10 binlerle oynuyorsa alır yani ne var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Beyler parası olan alır bence o konuda boşuna eleştiriyorsunuz.

Adam her ay yüzbinlerle oynuyorsa hadi olmadı 10 binlerle oynuyorsa alır yani ne var.

Aynen fakat Avrupa ve ABD de 200-300 dolar veya euro artış oluyor Tr de 1000-2000 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.