|
Apple’ın gizlilik kararı teknoloji dünyasını salladı
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
"kişisel verileri sadece kendi kullanımına saklayan" şeklinde yazmanız lazım onu.
Gören de kripto yazılım kişiye özel güvenlik vs sanacak, ne alaka, rakiplerini eliyor işte
Dünya kadar güvenlik harcaman olacağına bir kaç safya kadar reklamın olsun yeter :)
-
Beter olun kökünüz kurur inş yerden her an reklam fışkırıyor. Sırf reklamları kapatmak için Ona buna her şeyden para istediğiniz yeter. O kadar çok abartılıyor ki Reklamlar engellemek için iOS tarafında Jailbreak android de ise root yapmak için mecbur bırakıyorsunuz.
-
Benden bu çakallara reklam çıkmaz bir Apple kullanıcısıyım vede hiçbir sosyal medya vs.kullanıcısı değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Şubat 2022; 22:47:35 >
-
Dediğini tam anlamadım ama jailbreak yapamayanlar AdGuard yükleyip YouTube pip kısayolunuda eklerse aynısı oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple NSA'nın PRISM adlı gözetleme programının üyesi zaten. Ne gizliliğinden bahsediyor bu firma hala? Adamların ürettiği telefonda kaç tane arka kapı çıktı. Hatta birini de bu forumdaki üye keşfetmişti.
İnanmayın bu firmanın gizlilik sözüne.
-
İnandık inandık... Elma denen firma kendi verileri caldiran yer zaten. Hahahahqhahahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple ne yapacağını şaşırdı iyice
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz benim iznim olmadan benim bilgilerimi ilgi alanlarımı nasıl toplarsınız ben izin vereceğim aynı zamanda vatandaşa ücret ödemeleri gerekiyor sonuçta alıcı ve satıcı ve siz aracı herkesin kazanması lazım pastayı paylaşmak Zorundasınız
inşallah androidde aynısını yapar. bıktık reklam izlemekten.
-
apple pastadan pay istemiş diye yorumladım
-
Bilmediğimden soruyorum. İnternet platformları hariç telefonda nasıl reklam çıkıyor, IPhone un burdaki rolü ne?
-
Apple adamdır.
Herşey big data için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple pastayı komple istemiş
-
“Bugün ne kadar haklı oldukları ortaya çıktı” mı?
Bu nasıl bir haber dili. Kullanıcı verilerini kullanıcıdan izinsiz kullanmak isteyenler mi haklı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguinn -- 12 Şubat 2022; 21:44:41 >
Bu nasıl bir meydan okumadır arkadaş. İstese çoğu şeyi değiştirecek gücü var ama yavaş ciddi adımlarla gidiyor.
Netflix social dilemma izleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Beter olun kökünüz kurur inş yerden her an reklam fışkırıyor. Sırf reklamları kapatmak için Ona buna her şeyden para istediğiniz yeter. O kadar çok abartılıyor ki Reklamlar engellemek için iOS tarafında Jailbreak android de ise root yapmak için mecbur bırakıyorsunuz.
|
"kişisel verileri sadece kendi kullanımına saklayan" şeklinde yazmanız lazım onu.
Gören de kripto yazılım kişiye özel güvenlik vs sanacak, ne alaka, rakiplerini eliyor işte Dünya kadar güvenlik harcaman olacağına bir kaç safya kadar reklamın olsun yeter :) |
pazarlama palavrası o güvenlik ve Apple 2 zıt anlamlı kelimedir... |
bu kadar gizliliğinize düşkünseniz neden instagram facebook vs. kullanıyorsunuz? bu sosyal medyalar her şeyinizi bilirken uygulamalar arası takip mi sizi rahatsız etti sadece? siz o uygulamaları kullanırken ücretsiz(!) şekilde kullandığınızı unutmayın. ayrıca eminim ki apple böyle bir şey getirmeseydi, kimsenin umrunda dahi olmayacaktı. olsaydı o sosyal medya hesaplarını baştan kullanmazdınız zaten. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X