Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni air modelini bugün inceleme fırsatım oldu. Daha önce 120 hz ekran deneyimi yaşamış birisi iPad Pro harici cihaz almasın. 60 hz ekran bildiğiniz takılıyormuş gibi hareket ediyor. Ana menü de bile ekran kasıyor gibi hissediyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dojii kullanıcısına yanıt
    Eskilerin kılıfları olmuyor mu?

• İpad air 6 aldım ben de. Kılıf ve klavye çıktı mı bu modeller için? Varsa önerilerinizi alabilirim.

Bir de USB'den Type C dönüştürücü olarak ne önerirsiniz. Piyasada bir sürü marka var, bilemedim hangisi alacağımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersuuUzala -- 21 Mayıs 2024; 13:45:56 >
  • Merhaba , kılıf bende henuz bulamadım.

Bir sorum olacak yeni çıkan air den aldım. Safari sekmeler arasında gezerken, ilgili sekmeye tikladigimda ekran önce bugulu oluyor sonra netleşiyor.saniyelik bi olay.

Bu normal mi ?

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ben de air alacaktım ama pro daha mantıklı gibi. İpad air 5 var ama 13 inç olana geçmek istiyorum. Öğretmenim derslerimi ordan yapıyprum. Bana tavsiye edebilecek bir modeliniz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler 128 gblık ipad iarın kullanılabilir alanı kaç gb? Film dizi oyun net için kullanılacak. Yeter mi yoksa 256 mı almalı

• ben Air 5 için bir kılıf aldım Amazondan inanılmaz memnun kaldım ve çok şık

tavsiye ederim

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde hepsiburadada kampanya vardı. M2’li ipad air 256 gb modeli 26000’e aldım 6 taksitle. Evde halen kutusunda duruyor açmadım fırsatta olmadı. Sonra aklıma geldi acaba 2022 model m2’li ipad pro mu yoksa 2024 model M2’li ipad air mı sorusu??
    Yıllardır 2012 model ipad 4’ü kullanıyordum hatta son yıllarda kullanamıyordum. Sık değiştirilecek bir cihaz değil. İpad air her türlü beni kesecektir de fiyatlar yakın olmuş olsaydı hangisi mantıklı kestiremedim. İpad air6’nın en büyük artısı pencil pronun 2024 model cihazlarda çalışması ama zaten kalem de yok bende😅 sizce??

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar yakin olsa dediginizde haklisiniz fakat 256gb m2 ipad pro guvenilir saticilarda 35 civarlarina bulunabiliyor, bu fiyat farkina degmez bence.. ha olur de 28 bine filan gerilerse o zaman alinabilir (promotion icin birkac bin fark verilebilir)

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    İpad pro olursa artık 128gb alırdım da 2-3 gün önce gürgençlerse 128’lik m2 ipad pro 28bin’e düşmüştü kampanya ile. Üşendim elimdeki ipad airı iade et bunu al demekle artık. Sonrada stok bitti zaten. Neyse açayom yavastan airın kutusunu😅

• Apple 2022 m2’li ipad pro’lara yapay zeka özelliklerinde kısarmı sizce yeni nesil air ve prolara olan talebi arttırmak için?

• 15-20bin TL civarlarına önerdiğiniz ipad modeli var mı? Öğrenci derslerinde kullanılacak.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    O fiyat araliginda sadece tavsiye edilebilecek ipad 10. Nesil var, bence biraz daha cikip ipad air m2 alin, kat kat daha donanimli

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Yazdıktan sonra biraş araştırdım da hem yeni çıkmış hem işlemcisi iyi ipad air

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wifi sorunu yaşayan var mı sabit 10mb hız alabiliyorum test yaptığımda

• herkese merhaba. Daha önce xiaomi pad 6 kullanıyordum. Eğitim kampanyası ile M2 işlemcili iPad Air kalem ve klavye ile ben de aranıza katıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 18 Temmuz 2024; 11:49:59 >
  • SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun... Ben de çocuklarım için 10. nesil düşünürken, kalem kampanyası sayesinde İpad Air M2 aldım... (Cidden pencil pro fırsatı olağanüstü bir fırsat ve hala devam ediyor... 21/10/2024 tarihine kadar...) Siparişlerim işlemde görünüyor... Ama size sormak istediğim Apple'dan bana bir mail geldi ve şöyle yazıyordu... "Kısa bir süre önce verdiğiniz siparişle ilgili bazı sorularımız var. Lütfen en kısa zamanda bizi arayın." Aradım ve siparişimle ilgili bir teyit durumu oldu... Sizde de böyle bir durum oldu mu acaba...? (İptal olmasından çekiniyorum...)

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt

Eğitim indirimi ile aldıysanız onunla ilgili geçerli evrak isterler hocam. Ben direkt mağazadan aldım öğretmen kimliğimi orada gösterdim.

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

Telefon açtım ve siparişinizi onaylamanız gerekiyor dendi... (Bilgisayar kaydı ile konuştum...) Telefon numaram teyit edildi... Sonrasında da siparişlerimin özeti yapıldı... Sanırım formalite icabı bir durum için böyle yaptılar... Gerekirse öğretmen görev belgem var, pdf olarak gönderebileceğimi söyleyecektim eğer canlı bir görüşme vs olsaydı... Cevabınız için çok teşekkür ederim... Tekrar hayırlı olsun...? Kılıf ve adaptör için tavsiyeye açığım... 😉

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.