Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
155
Favori
236.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuanda vatanda kampanyalı 1129 tl ama siyahı.ben beyaz almak istiyordum fakar çok farkediyo mu rengi millet?
  • efe b. E kullanıcısına yanıt
    iPAD Air in şu an için 3 kronik sorunu var:

1. Ekranın sol tarafı hafif sarıya kacıyor. Backlight tasarım yahut uretiminde sıkıntı var. Tek kenarda led strip olabilir.
    2. Ekran altında toz, ufak plastik parçası vs olabiliyor.
    3. Özellikle Safari çöküyor. Bu ve benzeri restlenme sorunlarının 1GB lık hafızanın, 64-bitlik işlemcinin artan hafıza ihtiyacına yetmemesinden kaynaklandığı söylenmekte.

Ancak

1. Dolar aldı başını gidiyor
    2. AOS fiyatları değiştirmedi, şu an için TR de iPAD amerikadan bile ucuz (50$ eyalet vergisi ve 99$ garantiyi 2 yıla uzatmayı hesaba katarsanız)

tavsiyem bekleyebiliyorsanız bekleyin, illa alacaksanız değişim konusunda sıkıntı çıkartmayan AOS tan alın. Ben iki tane iPAD air değiştirdim. Hepsi 45.hafta üretimi idi, çok sattığı söylenen bir ürünün kasım 2013 ilk haftası üretilmişinin 12 hafta sonra piyasaya gelmesi biraz tuhaf ama neyse. Son iPAD in ekranı fena değil, bir öncelikde sol tarafta epey sarılık vardı. Birinin backligt rengi daha çok maviye kaçıyordu. Gerçi bunun da pilinden huylanıyorum ama neyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipad air'ı 3 haftadır kullanıyorum. Şarjı %100'e geldiğinde şarj simgesi sönmüyor (şimşek simgesi) şarj etmeye devam ediyor gibi. Hiçbir şarj bitti fişi çekin uyarısı gelmiyor! Acaba tam dolması için daha mı fazla beklemeliyim yoksa bu ipad'in batarya sağlığı için bir önlem mi?

Bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan42

Ipad air'ı 3 haftadır kullanıyorum. Şarjı %100'e geldiğinde şarj simgesi sönmüyor (şimşek simgesi) şarj etmeye devam ediyor gibi. Hiçbir şarj bitti fişi çekin uyarısı gelmiyor! Acaba tam dolması için daha mı fazla beklemeliyim yoksa bu ipad'in batarya sağlığı için bir önlem mi?

Bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

http://9to5mac.com/2012/03/27/apple-clarifies-the-new-ipad-battery-overcharging-non-issue/

2012 yılındaki bir makaleden!

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelback48

arkadaşlar şuanda vatanda kampanyalı 1129 tl ama siyahı.ben beyaz almak istiyordum fakar çok farkediyo mu rengi millet?

Dün Vatan dan alıcaktım iyi ki almamışım.Fiyat gerçekten iyimiş 70 TL farketti 1 gün de . Ama bende beyaz alacaktım kararsız kaldım şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

arkadaşlar şuanda vatanda kampanyalı 1129 tl ama siyahı.ben beyaz almak istiyordum fakar çok farkediyo mu rengi millet?

Dün Vatan dan alıcaktım iyi ki almamışım.Fiyat gerçekten iyimiş 70 TL farketti 1 gün de . Ama bende beyaz alacaktım kararsız kaldım şimdi..

aynı durumdayız demek ki arkadaş,beyazı daha sade daha güzel duruyor tabi ama nası olsa kılıfla kullancam al geç diyo biyandan şeytan.kararsızım kardeş senin gibi :/
  • Novabazar 1150 tl beyazı alındı taksit imkanlarında var.sırf beyaz olsun diye çok aradım birçok yerde beyazı kalmamış..bu arada resmi dist ürünü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duke06 -- 28 Ocak 2014; 0:09:07 >
  • hocam tvt diye bi site var orda da 1150 tl ama site güvenilir mi ve garantisi kim bilmiyorum,buyrun link
  • iPad Air Wi-Fi + Cellular 32 GB - Gümüş Rengi eklerseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar ipad in batarya sağlığı için dikkat etmemiz gereken çok önemli birşey var mı ? Yoksa batarya ömrü uzun rahatlıkla kullanabilirmiyiz ? Çevremde ipad 2 kullanan çok arkadaşım var şarzları hala çok iyi gidiyor.
  • Ali Sami Yen kullanıcısına yanıt
    Ben telefon olarak LG G2 kullanıyorum ve şarj konusunda maşallahı olduğundan (normal kullanımımda 2 tam gün gidiyor, az kullanırsam 3 günü rahat çıkarıyor) ve internet pakedim yeterli olduğundan internet paylaşımı konusunda sıkıntı yaşamayacağım için 32 GB WiFi modelini almıştım. Şu ana kadar da neden WiFi+Cellular modelini almadım diyeceğim en ufak bir durumla da karşılaşmadım. Bilginiz olsun, hangisini alırsanız da hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i386

iPAD Air in şu an için 3 kronik sorunu var:

1. Ekranın sol tarafı hafif sarıya kacıyor. Backlight tasarım yahut uretiminde sıkıntı var. Tek kenarda led strip olabilir.
    2. Ekran altında toz, ufak plastik parçası vs olabiliyor.
    3. Özellikle Safari çöküyor. Bu ve benzeri restlenme sorunlarının 1GB lık hafızanın, 64-bitlik işlemcinin artan hafıza ihtiyacına yetmemesinden kaynaklandığı söylenmekte.

Ancak

1. Dolar aldı başını gidiyor
    2. AOS fiyatları değiştirmedi, şu an için TR de iPAD amerikadan bile ucuz (50$ eyalet vergisi ve 99$ garantiyi 2 yıla uzatmayı hesaba katarsanız)

tavsiyem bekleyebiliyorsanız bekleyin, illa alacaksanız değişim konusunda sıkıntı çıkartmayan AOS tan alın. Ben iki tane iPAD air değiştirdim. Hepsi 45.hafta üretimi idi, çok sattığı söylenen bir ürünün kasım 2013 ilk haftası üretilmişinin 12 hafta sonra piyasaya gelmesi biraz tuhaf ama neyse. Son iPAD in ekranı fena değil, bir öncelikde sol tarafta epey sarılık vardı. Birinin backligt rengi daha çok maviye kaçıyordu. Gerçi bunun da pilinden huylanıyorum ama neyse.

Çıktığından beri araştırıyorum Air'i. Taksit olayı bitmeden ben de artık bugün alayım diyorum. Aklımdaki model 32gb + cellular silver. HızlıAl'ın 100TL worldpuanı ile TVT'deki 100 TL indirim arasında kaldım. Fakat yine de yukarıda bahsedilen 3 sorun kafamı oldukça kurcalıyor. Sorunlar sadece ülkemizde değil, yurtdışında da aynı. 1. ve 3. sorunlar için kimisi yazılımsal diyor kimisi donanımsal, kesin nedenini bulamadım.

Aslında en mantıklısı biraz daha bekleyip yeni serileri incelemek ama işte bekle bekle nereye kadar. Önce air çıkacak diye bekledim, şimdi bu sorunlar.. Ayrıca taksitsiz almak istemiyorum. O nedenle her türlü yorumunuzu bekliyorum..

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: IntAudit

Ben telefon olarak LG G2 kullanıyorum ve şarj konusunda maşallahı olduğundan (normal kullanımımda 2 tam gün gidiyor, az kullanırsam 3 günü rahat çıkarıyor) ve internet pakedim yeterli olduğundan internet paylaşımı konusunda sıkıntı yaşamayacağım için 32 GB WiFi modelini almıştım. Şu ana kadar da neden WiFi+Cellular modelini almadım diyeceğim en ufak bir durumla da karşılaşmadım. Bilginiz olsun, hangisini alırsanız da hayırlı olsun şimdiden.

Hocam konuya yazmayı unutmuşum 32GB Wifi Aldım. Bende iphone 4S kullanıyorum. Paylaşıma açıcaz artık. :D
  • Merhaba;

Arkadaşlar ipad air 16gb wifi aldım. Yıllardır iphone kullanıyorum ancak ilk ipad im. Kafama takılan birkaç şey oldu yardımcı olabilirmisiniz?

- Cihaz 16 gb ama kapasite bölümünde 12.80gb yazıyor bu normalmi? iphone cihazımdada 13 küsür gb yazıyor sanırım işletim sistemi yer kaplıyor?
    - Cihazın kamerası özellikle ev içinde düşük ışıkta çok kötü pikseller nokta nokta hareket ediyor gözle görülür şekilde bu normalmi? face time da arama gelincede görüntü kalitesi zayıf (WEB' DE VE OYUNLARDA GÖRÜNTÜ KALİTESİ SÜPER)
    - App onl. sore' dan değil başka bir büyük firmadan aldı. App sitesinde seri numarasından sorgulattım 2 yıl sınırlı garantimizdedir diyor bu sınırlı ne demek? neleri kapsar yada kapsamaz?
    - Cihaza sd kart direk bağlanabiliyormu? Bağlanamıyorsa flas bellek bağlamak için usb connection kit aparatını ücretini bilen varmı

şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

• taksitin iptal olacağı garanti değil. kesin konuşmuyum ama ,telekomunikasyon ürünleri diyor yasa, babacan a sormuşlardı geçende, kontür kartlarıyla ilgili dedi. bakmayın siz tekno marketlere taksit bitmeden diye mesaj atıp durduklarına, pazarlama stratejisi.

Bu arada bendede aynı sorular var kafamda bu kronik sorunlara rağmen alsak mı, beklesekmi bilemiyorum. sarı ekran özellikle hoş olmaz, bir tarafı sarımıs, çoğunlukla web sayfaları yani arka planı beyaz sayfa açacağımdan bir tarafı sarımtırak olursa hoş olmaz.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 28 Ocak 2014; 16:21:34 >
  • ben az önce siparişi geçtim bakalım geldiğinde sarı mı beyaz mı görücez aos den geçtim inşallah sorunsuz bir ürün denk gelir.
  • quote:

hocam tvt diye bi site var orda da 1150 tl ama site güvenilir mi ve garantisi kim bilmiyorum,buyrun link
    http://www.tvt.com.tr/Apple-iPad-Air-MD788TUA-16GB-WiFi-Gumus,PR-37567.html

Forumda tvt den alan çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanda uygun şu an 1129 tl son 12 ürün, ama sorunluysa cihaz değişimde sıkıntı çıkarır vatan, ama apple store öyle değil sorunsuz değişim yapıyorlar. ne yapsak acaba, beklesek belki zam yaparar dolar kurundan dolayı, hatızatında apple store un açılması beklenebilir, şubat demişlerdi ama geçenlerde store dan resim paylaşılmıştı hiçde öyle 15-20 güne açılacak gibi değildi. gerçi bende ipad 2 var ama retina ekran deneyimliyim diyorum birde hafiflik. neyse düşünelim biraz daha.
  • Merhaba
    Cihaz kapasitesi dediğiniz gibi 2-3 gb kendine ayırıyor.
  • Uzay Grisi 16GB WiFi beni de ekle
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.