Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.605
Cevap
155
Favori
236.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyin... 16gb lık gümüş rengini aldım...teknolojiden anlayan bir tip değilim." en iyisi bu abi diğerleri şahin bu mercedes "deyinci eleman dayanamadım...herşeyin ikinci sınıfına bakıp ah keşke bir üst seviyesini alsaydım diyen ben paraya kıyıp aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Benide ekleyin... 16gb lık gümüş rengini aldım...teknolojiden anlayan bir tip değilim." en iyisi bu abi diğerleri şahin bu mercedes "deyinci eleman dayanamadım...herşeyin ikinci sınıfına bakıp ah keşke bir üst seviyesini alsaydım diyen ben paraya kıyıp aldım..

Teknolojiden çok anlamıyorsan en rahat kullanacağın iPad dir en iyisini yapmışsın. Ben telefon olarak Note 3 kullandığım için tableti de iPad alıp her iki platformda aktif olabilmek için Air aldım. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ama size diğerleri Şahin bu Mercedes diyen zihniyete gıcık oluyorum. Sırf size pahalısını satmak adına söylediği şeye bakar mısınız. Aynı kişi büyük ihtimalle Android Tablet almak için giden birisine de yok iPad e müzik atmak için bile iTunes kullanmak zorundasınız yok bluetooth ile fotoğraf bile atamıyorsunuz diyecektir. Benim yanımda böyle birşey yapıldığı zaman ağzımı açar gözümü yumarım. Satacaksanız objektif yaklaşıp kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak bir model satın.

Kusura bakmayın biraz size patladım gibi oldu ama şirketlerdeki elemanların bu tutumu beni deli ediyor. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Air ı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ipad de yeni olduğum için bir sorum olacaktı facebook yükledim cihaza fakat online olan arkadaslarımı iphone deki gibi sayfayı sola doğru çekince görebiliyoruz ipad de nasıl oluyo basit bi soru fakat yanıtlsrsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.turan28

quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Benide ekleyin... 16gb lık gümüş rengini aldım...teknolojiden anlayan bir tip değilim." en iyisi bu abi diğerleri şahin bu mercedes "deyinci eleman dayanamadım...herşeyin ikinci sınıfına bakıp ah keşke bir üst seviyesini alsaydım diyen ben paraya kıyıp aldım..

Teknolojiden çok anlamıyorsan en rahat kullanacağın iPad dir en iyisini yapmışsın. Ben telefon olarak Note 3 kullandığım için tableti de iPad alıp her iki platformda aktif olabilmek için Air aldım. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ama size diğerleri Şahin bu Mercedes diyen zihniyete gıcık oluyorum. Sırf size pahalısını satmak adına söylediği şeye bakar mısınız. Aynı kişi büyük ihtimalle Android Tablet almak için giden birisine de yok iPad e müzik atmak için bile iTunes kullanmak zorundasınız yok bluetooth ile fotoğraf bile atamıyorsunuz diyecektir. Benim yanımda böyle birşey yapıldığı zaman ağzımı açar gözümü yumarım. Satacaksanız objektif yaklaşıp kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak bir model satın.

Kusura bakmayın biraz size patladım gibi oldu ama şirketlerdeki elemanların bu tutumu beni deli ediyor. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Air ı ;)

çok teşekkür ederim :) satıcıların bu hallerine bende kızarım. teknolojiden anlamadığımı söylediğimdeki bana anlatmasa stiliydi bu :) bunda art niyet yoktu...zaten sezinleseydim o alışverişi yapmazdım.

Bu arada ekranın çizilmemesi için film taktıklarını 40 lira ücret aldıklarını söylediler.kabul etmedim. aksesuarlara baktığımda kılıfların en düşüğü 80 liradan başladığını görünce ondan da vazgeçtim.
    tavsiye edebileceğiniz kılıf varmıdır?

• thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    Ekranı döndürün.
  • benide ekleyin 16gb beyaz wifi modelini aldım
  • Kaliteli bir kılıf önerisi olan varmı? 30-40 liralık kılıfları inceledim çok basit cihazı çizebilir, orjinajide çok pahalı

• Arkadaşlar selam, iPad Air almayı düşünüyorum ekranıyla ilgili sarı ışık, toz, ölü piksel şikayetleri duydum. Bu sorunlar hala devam ediyor mu?
  • Aşağıdaki kılıfı elden teslim yada kargo (kargo hediyem olsun) 100 liraya satabilirim. 1 hafta bekleyeceksiniz yalnız, Amerika'dan gelecek.
    www.urbanarmorgear.com
    Rugged, Lightweight Protection for iPad Air 10.5" 3rd Gen Case by UAG
    http://www.urbanarmorgear.com/products/scout-ipad-air

Buda videosu kaç kişi beğenecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhagezer -- 1 Şubat 2014; 4:29:07 >

• Vatan da yine 1129 TL .
  • Çogunlukla clash of clans nette gezinme biraz video bir yedekleme ve bikac oyun indirme...

• ipad 2 yle arasında çok fark varmı. Ekran ve hafiflik en büyük artısı tabi ama İpad 2 den air'a geçen arkadaşların yorumu nedir, alsammı almasammı kararsızım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 6 Şubat 2014; 16:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

ipad 2 yle arasında çok fark varmı. Ekran ve hafiflik en büyük artısı tabi ama İpad 2 den air'a geçen arkadaşların yorumu nedir, alsammı almasammı kararsızım...

Hocam arasında dağlar tepeler kadar fark var 2 cihazda.

* A7 işlemci (Ipad 2 de A5 işlemci)
    * 1gb ram (512mb ram Ipad 2 de)
    * 1,2mp ön kamera, HD video çekim, isight kamera (vga çözünürlüklü ön kamera, 960x720 arka kamera ipad 2)
    * Retina Ekran 2048x1536 çözünürlük (1024x768 çözünürlük ipad 2)
    * 469gr (601gr ipad 2)

Daha ince, daha şık.

Hiç düşünme derim.
  • Bence geçme kız arkadaşımda ipad 2 bende air var ikisinde de ios 7 yüklü ipad 2 çatır çatır çalıştırıyor hız farkı var ama bence cihazı degistirmene gerek olacak kadar fark yok. İpad 6yı bekle derim 2gb veya 1.5 gb ramle A8x işlemci parmak izi + appleın bir sürpriz yapacağını düşünüyorum(spen gibi bir kalem belki).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

ipad 2 yle arasında çok fark varmı. Ekran ve hafiflik en büyük artısı tabi ama İpad 2 den air'a geçen arkadaşların yorumu nedir, alsammı almasammı kararsızım...

Bana göre sırf retina ekran bile Air'a geçmek için yeterli.
  • mrhusnu kullanıcısına yanıt
    Silver aynı fiyattan değil
  • Arkadaşlar bu android e apk uygulamar oluyo ya hani ios ta varmı böyle birşey ? Temple run 2 nin para hileli olanını istiyorum ben ondan dedim

• Arkadaşlar bu android e apk uygulamar oluyo ya hani ios ta varmı böyle birşey ? Temple run 2 nin para hileli olanını istiyorum ben ondan dedim

• Arkadaslar internetten ekran koruyucu aldm fakat bir telefon bayisne gttim taktirmak icin adam sadce takmak icin bile ekran koruyucu parasndan daha fazla para istedi,kendim takabilir mym ki ne dyosunuz

• Vatan daki siyaha özel bu fiyat internete özelmi mağazada da geçerli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.