Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyebilirsin 16wifiçuzay grisi

7.1 ne zaman gelicek hatalar canımı sıkıyor daha yepyeni tabletin oyun çıkış geçişlerinde fps düşmesi yaşaması,saçma sapan buglar var umarım 7.1de düzelir bu sorunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu hafta sonu inş Air almak istiyorum wifi modelini, en ucuza nereden alabilirim garantili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Beyler bu hafta sonu inş Air almak istiyorum wifi modelini, en ucuza nereden alabilirim garantili?

Ben hızlıaldan 1199 lira 100lirada worldpuana aldım ,1170 e satanlar filan var sanırım ama puanı hesap katarsanız daha uygunu yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Kart kullanmıyorum yalnız sadece nakit alabilirim
  • arkadaşlar dolar tavan yaptı,genel olarak air in fiyatı değişmedi ama yinede alınır mı şuara sizler ne diyorsunuz
  • iPad Mini alcıaktım ama iPhone'um zaten küçük,ayrıca iPad Air'de çerçeve olarak ince diyerekten golü 16gb beyaz olarak attımİnşallah pişman olmam.

1.139'e N11 den aldım 4 tane kalmıştı
  • Geçen haftasonu Vatanda %30 indirimde kaça satıldı air ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Geçen haftasonu Vatanda %30 indirimde kaça satıldı air ?

1.169 ya da 1.179 idi, emin değilim, herhalde yine öyle olur yarın...
  • magic32 M kullanıcısına yanıt
    Bugünde %30 başladı ama 1199 TL , dolar farkından herhalde ?
  • Birazdan alıcam beyler ama kararsızım..

Wifi+Cellular 16GB yada Wifi 32GB alıcam hangisini alayım yardım edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Birazdan alıcam beyler ama kararsızım..

İyi bir telefonun varsa ve net paketi varsa ve paylaşabileceksen Wifi al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Birazdan alıcam beyler ama kararsızım..

Wifi hotspot yapabilecegin batarya ömrü uzun bir telecknun varsa wifi 32gb alabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb wifi uzay grisi Yalnız sürekli kullandığımda 10 saat gidiyor şarjı. normal mi sizce. oyun oynarken denemedim hiç, ya sürekli internettteyim yada film izliyorum . film izlerken 8 saat gittiğide oluyor.

Bataryanın sağlığını ölçebileceğim bir uygulama varsa ölçüp paylaşabilirim herkese faydalı olsun.
  • iphone var aynı zamanda hiç hatlara bulaşmamak için wifi 32gb aldım gruba eklersiniz :)
  • Siparişim kargoda

Teknosa da inceledim ürün mükemmel iyiki ipad mini almamışım siyah alsamda iyiydi ama parmak izi işte.

Bu arada iPad 4 ile Air arasında ciddi renk farkı var.

Ekran bastırınca içine giriyor alt taraflarda ama kesinlikle bir sorun değil. Ayrıca o kadar bastıracağınızı da sanmıyorum ama galiba ipad air a aşık oldum

• arkadaşlar ipad air e uyumlu otg kablo kullanan var mı,varsa alabilceğim yerden link verebilir mi
  • Arkadaşlar linkteki kılıfı almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Smart cover ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz ucuz bir başka kapaklı kılıf varsa değerlendiririm. Bir de linkteki ürün şeffaf mı mat mı anlayamadım ben sizce hangisi? Ve son olarak önerebileceğiniz bir ekran koruması var mı çok pahalı olmayan? Yurtdışından getirtmek sorun olmaz.

• mr.turan28 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu aldım ama suan satışta değil.Benimki Transparan yani tamamen şeffaf.

DX.com
    Protective Plastic Back Case Cover for IPAD AIR 2 - Translucent Blue
    http://dx.com/p/protective-plastic-back-case-for-ipad-air-transparent-263925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 25 Ocak 2014; 13:11:57 >

• Ekle beni de 64gb silver wifi+4g

• Dağıtıma çıktı ipad

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.