Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hcbri yok hocm ya,bnim en ucuz gordgm vatanda 1169 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvt'de 1149 ipad air 16 gb 12 taksit frsatyla.

• Arkadaslar merhaba,

Su ürün kılıf nasıldır bir yorum yapar mısınız gg den alan oldu mu bu sekilde bunlardan ?

Tavsiye eder misiniz

m.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://m.gittigidiyor.com/urun/100431712

Bir de siyaha hangi renk daha iyi gider sizce tesekkurler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: matrmatrmrdn

Şu an Kliksa`da 1199 lira, worldcard varsa 100 TL puanla 1099 TL oluyor. Hatta avantajix üzerinden alınırsa bir 30-40 TL de burdan kazanılıp 1060 lira civarına mal edilbilir.

Hizlial'dan aldim kliksayi görseydim keske sipariş vermeden once ordan alırdım daha güven veriyor bana kliksa hızlıaldan nedense...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizde ısınma oluyor mu ipadde?
    Ben daha yeni aldım ipadi ama bugün full parlak ekranda 2 saat 1080p film izledim ve ara ara oyun oynadım kullanım 5saat 30 dk ama şarj %13 :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitiara353

Arkadaşlar sizde ısınma oluyor mu ipadde?
    Ben daha yeni aldım ipadi ama bugün full parlak ekranda 2 saat 1080p film izledim ve ara ara oyun oynadım kullanım 5saat 30 dk ama şarj %13 :(

Isınma konusunda ben pek sıkıntı yaşamadım ama nedense full parlaklıkta şarj daha çabuk bitiyor. Tam parlaklıkta oyun oynamadıktan sonra, filim izleyemedikten sonrane yapayım ben iPad'i... Diyecem ama yine de vazgeçemem
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    sorun yaşamadım derken hiç ısınmıyor mu alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitiara353

sorun yaşamadım derken hiç ısınmıyor mu alet?

Modern Combat 4 oynarken hafiften ısındığını hissedebiliyorum ama Asphalt 8 oynarken neredeyse hiç ısınmıyor. Video performansını uzun süre test etmediğim için birşey diyemem. Ama aynı zamanda Note 3 kullanıcısı olduğum için bahsettiğim oyunlar Note 3'te felaket ısınıyor ve korkudan oyunu kapatıyorum. İPad ısınma konusunda çok sorunlu bir cihaz değil. Sizde neden bukadar sorun oldu anlamış değilim.
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    ben de anlamış ne yaparsam yapayım belirgin bi şekilde ısınıyor ve şarjı az gidiyor. Değişim taleb edicem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Şu an Kliksa`da 1199 lira, worldcard varsa 100 TL puanla 1099 TL oluyor. Hatta avantajix üzerinden alınırsa bir 30-40 TL de burdan kazanılıp 1060 lira civarına mal edilbilir.

Hizlial'dan aldim kliksayi görseydim keske sipariş vermeden once ordan alırdım daha güven veriyor bana kliksa hızlıaldan nedense...

Kliksa.com un musteri hizmetleri berbat.

bir kere karsinizda muhattap bulamiyorsunuz. Telefon ile ulasmak cok zor. Karsinizda robot gibi musteri temsilcisi var ve canli destekten hep ayni ezberletilmis cumleleri yaziyor.

• Yurtdışından 4 tane ekran koruyucu aldık gelene kadar iade ettik iPad air'ı elimizde kaldı jelatinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Kliksa.com un musteri hizmetleri berbat.

bir kere karsinizda muhattap bulamiyorsunuz. Telefon ile ulasmak cok zor. Karsinizda robot gibi musteri temsilcisi var ve canli destekten hep ayni ezberletilmis cumleleri yaziyor.

şikayetvar'a baktığımda hızlıal'ın bu sektörde 1 numara olduğunu görünce yukardaki görüşüm zaten değişti biraz dostum,

kliksa SABANCI ismi nedeniyle bana biraz güven vermişti açıkçası.

• İpad almayi dusunuyorum.
    Acaba abaca cakmakligindan sarj oluyor mu?
    Arac icerisinde kullanicam. Eger olmuyorsa almam

• Iphone 5 oluyor ipad de olur heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ipad air geldi,%88 şarj ile geldi acaba sıfıra kadar bitirip sonra mı şarj edeyim yoksa %22 kere indiğinde mi şar edeyim.ayrıca saçma sapan bir hata buldum ayarlarda duvar kağıdı yazısının simgesine iki kez tıklayın art Arda ayarlardan atıyor.birde ilginç bir şekilde sıfır cihaz olmasına rağmen köşelerinde lekemsi şeyler vardı gözlük beziyle sildim çıktı.
    Son olarak yepyeni cihazın 5 parmak hareketinde,AppStore da yaraya geçerken kasmasını Apple a yakıştırmadım onun dışında cihaz 10 numara

• Kliksa com da satılan Apple ürünleri özellikle iphone lar paralel ithalat ürünleri . Evo , Pegasus gibi firmaların getirdiği ve sadece kendilerinin servis hizmeti verdiği telefonlar.. Kesinlikle Apple Türkiye garantili değil.. İpad lerin bir çoğu da index bilgisayar garantili.. Dikkat edin

• Beni de ekle hocam. Ipad air 32 gb wifi silver

• Beni de ekleyebilirsin hocam 32 GB Wifi+Cellular Gumus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandon Jennings -- 22 Ocak 2014; 0:38:05 >
  • Herkesi ekliyorum..

• 16 GB Wi-fi Beyaz benide ekle kardeşim :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.