Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad air 32 gb wifi uzay grisi ile aranıza katıldım arkadaşlar.
    Yaklaşık bir ay ipad mini retina kullandıktan sonra air'a geçtim. Büyük ekran gerçekten büyük rahatlıkmış. Air'ımda tek sorun sol tarafın biraz sarımsı olması, ama şimdilik kafama takmıyorum kullanıyorum. Bazı forumlarda zamanla ekranın altındaki yapıştırıcının kuruduğunu ve sarılığın düzeldiğini yazanlar olmuş, inşallah düzelir. Düzelmezse de çok sorun değil gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe b.

İpad air 32 gb wifi uzay grisi ile aranıza katıldım arkadaşlar.
    Yaklaşık bir ay ipad mini retina kullandıktan sonra air'a geçtim. Büyük ekran gerçekten büyük rahatlıkmış. Air'ımda tek sorun sol tarafın biraz sarımsı olması, ama şimdilik kafama takmıyorum kullanıyorum. Bazı forumlarda zamanla ekranın altındaki yapıştırıcının kuruduğunu ve sarılığın düzeldiğini yazanlar olmuş, inşallah düzelir. Düzelmezse de çok sorun değil gibi.

iPad Air alarak iyi bir tercih yapmışsın. Büyük ekranın rahatlığını mini veremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: Hadibjk

Hangi ekran normal arkadaşlar bu gelen 4. Air hiçbir ekran birbirini tutmuyor?
    Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

Hangi ekran normal derken neden bahsettiğinizi daha açıklayıcı yazarmısınız. Bence görüntülerde ekranlar aynı duruyor.

Soldakı daha pembedir bunu aynen apple gönderdim bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam sarilik ekranda mi kasada mi ?
    foto koyabilir misin.
    tam almaya karar vermisken. sorun ustune sorun okuyorum.
    yahu 1500 lira verecez neden sorunlu urun alip amaan gormezden geleyim diyeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 16 Ocak 2014; 20:17:55 >
  • Az once vatandan siparis verdim 16gb wifi versiyon 1169tl. Beni de ekleyin gruba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

quote:

foto koyabilir misin.
    yahu 1500 lira verecez neden sorunlu urun alip amaan gormezden geleyim diyeyim .

Ekranda, google a ipad air screen uniformity yada yellow tint yazarsan birçok problemi görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

quote:

foto koyabilir misin.

Ekranda, google a ipad air screen uniformity yada yellow tint yazarsan birçok problemi görebilirsin

bu problem yüzünden alınmaz mı?

çok göze batan bir problem mi? yada üretim hatası.

hafta sonu mediamrkt a gideceğim orada incelediğimde anlaşılır mı nasıl fark ederim yardımcı olsanız.

• hakan_n kullanıcısına yanıt
    Resim çekince çok belli olmuyor. Beyaz fonlu sayfalarda ya da klavyeyi açtığında sol tarafa yakın bölümün sağ tarafa göre daha sarımsı olduğu görülüyor. Ben de bunu yabancı forumlarda okumuştum cihazı almadan önce. Okumasam dikkatimi çeker miydi bilmiyorum. Hatta şu anda mesajı yazdığım 1 senedir kullandığım iphone 5 e de bir dikkatli bakim dedim, bunda da ekranın bir tarafı diğerine göre sarımsı. Bence çok da önemli değil. Cihazı o kadar sevdim ki bu gözüme görünmüyor şu anda. Ama sonrasını bilemem:)

• quote:

Resim çekince çok belli olmuyor. Beyaz fonlu sayfalarda ya da klavyeyi açtığında sol tarafa yakın bölümün sağ tarafa göre daha sarımsı olduğu görülüyor. Ben de bunu yabancı forumlarda okumuştum cihazı almadan önce. Okumasam dikkatimi çeker miydi bilmiyorum. Hatta şu anda mesajı yazdığım 1 senedir kullandığım iphone 5 e de bir dikkatli bakim dedim, bunda da ekranın bir tarafı diğerine göre sarımsı. Bence çok da önemli değil. Cihazı o kadar sevdim ki bu gözüme görünmüyor şu anda. Ama sonrasını bilemem:)

vallahi şaştım kaldım.
    o kadar para veriyorsunuz sonra da olsun diyorsunuz.
    yıksa ben mi çok pinpirikim ???
    en iyisi gidip inceleyim.
    özellikle şu sol tarafa bakacağım.
    Tam 1 ay ipad mini retina nın ghosting problemine kafayı taktım uğraştım bir sürü değişim iade yaptım acayip sıkıldım. Bu süreçte mininin ekran boyutunun gözlerimi yorduğunu farkettim ve air almaya karar verdim, iyi ki de almışım, çok memnunum. Bu sol taraftaki sarılık sorunu da çok genel. 6-7 cihaz değiştirip de sıfır sorunlu ürün bulamayanlar var. Ya ben de değişim süreçleriyle uğraşmaya devam edecem, ya iade edip ipad olayından vazgeçecem, ya da tadını çıkaracam. Ben tadını çıkarmayı seçtim. Zaten öyle aman aman bir sorun da değil. Dediğim gibi okumasam farketmezdim muhtemelen. Dediğiniz doğru 1500 tl verilen cihazdan sıfır sorun beklemek gerekiyor. Ama ben uğraşmicam çünkü kullanım keyfimi bozmuyor hiçbir şekilde.

Resimdeki klavyenin sol tarafına bakarsanız görebilirsiniz. Mağazaya gidince her iki yönde de klavyeyi açıp kontrol edebilirsiniz.
    Apple iPad Air [ANA KONU]

• arkadaşlar merhaba,bende air ilk çıktığı andan beri internetteki yorumları incelemeleri birçoğunu izlemiş biri olarak bende şunları söylemek istiyorum.ipad air mi note 10.1 mi alayim diyen birçok insan var.Bu tercih meselesi fakat ipad air e kalem alın upad uygulamasını indirin alın size spen den daha iyi birşey.çünkü spen de biçok sıkıntı olduğu yazıyor yorumlarda.ayrıca note 10.1 yorumların %75 i kötü,bence bu fazla.air içinde bazı kötü yorumlar var ama yeni güncelleme ile düzelceği söyleniyor.ayrıca şuanda en ucuz air araştırmalarıma göre vatanda media markette 1169 lira siyahı ama.dolar şuanda tavan yapmış durumda ben o yüzden beklemedeyim.birde yorumlarda görmedim fakat 4şubatta istanbulda zorlu center da apple store açılcağı söyleniyor.eğer acelesi olmayan varsa bekleyebilir o zamanı.mutlaka oynar fiyatlar.iyi günler arkadaşlar umarım bazı arkadaşlara genel olarak yardımcı olmuşumdur

• Vay arkadaş 1 ay önce aldığım ipad air ekran jelatinleri yeni geldi ama ipadi iade ettim geri elimde kaldı jelatinler kaçtan satarım ki bunları

• quote:

Resimdeki klavyenin sol tarafına bakarsanız görebilirsiniz. Mağazaya gidince her iki yönde de klavyeyi açıp kontrol edebilirsiniz.
    Apple iPad Air [ANA KONU]

hocam valla ben problem falan görmedim. buysa sorun cok sıkıntı olmaz.
    ama belki fotografta boyle gözüküyordur

• Arkadaşlar tr storedan bir ay önce aldığım ipad air açılmıyor,şarj olmuyor.
    Kendi şarj aleti ve iphone 5 şarj aletiyle ayrı ayrı, hem usbden hep prizden denedim olmadı. Yapabileceğim birşey var mı bildiğiniz?
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    İnan cok şanslısın.
    Apple Stor dan aldığın icin hemen durumu anlat pazartesi günü iade veya değişim yaparlar.
    Başka bir yerden alsaydın cok uzun sürerdi değişim.
  • Valla üzülmüştüm ama iyi bari, ne yapmam lazım hocam kiminle nasıl iletişim kurcam türkiyede servisleri var mı?
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Apple suan servis desteği yok.Cihazda yazılm sorunu varsa onu cözerler.Donanım Sorunu var ise Değişim yaparlar.
    Sitesinde numaraları var.Ayrıca Hafta ici Canlı Destekden görüşebilrsiniz.Probleminiz büyük değil.Apple den aldığınız icin problem olmaz.
  • Teşekkürler hocam. ankara servisler Sitesinde şöle bişey buldum servis olarak göstermiş.
  • Dostum benide ekler misin 64 Gb Wifi+Celluar Uzay grisi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.