Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir sorunum var.Dun gece babamla apple store tr sitesinden ipad air wifi siparis ettik fakat siparis ettikten sonra babamin wifi+cellular istemesi sonucunda siparisi iptal ettik fakat para iade olmadi halen ne kadar surede iade olur bilen varmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandon Jennings -- 18 Ocak 2014; 16:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranız 10 gün icinde iade ederler.
  • 16 GB Wifi Silver
    Ben kılıfla kullanamıyorum iPad'i ya. O yüzden jelatin baktım ön arka ama sadece ön için gördüm. Kimse çıkarmadı mı arka taraf için jelatin acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 18 Ocak 2014; 20:45:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar
    2 gun 5 saat beklemede
    14 saat kullanim
    %12 de sarja taktim.

Sizce bu degerler iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

16 GB Wifi Silver
    Ben kılıfla kullanamıyorum iPad'i ya. O yüzden jelatin baktım ön arka ama sadece ön için gördüm. Kimse çıkarmadı mı arka taraf için jelatin acaba?

kimse arkaya jelatin almayacağı için çıkarmıyorlar. yanlızca arkaya takılan kılıflar yada arkalı önlü kılıflar var(kitap gibi açılan) , onlardan almalısınız.
  • m_1907 kullanıcısına yanıt
    Arka taraf icin transparant kılflar var smart cover ile uyumlu aleti cok sexi yapıyor.
  • Beyaz 16 gb wifi aldım , benide ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Arka taraf icin transparant kılflar var smart cover ile uyumlu aleti cok sexi yapıyor.

Link var mı ?

• Merhaba
    Ben dx.com'dan aldım.2.5 haftada falan geldi
    DX.com
    Protective Plastic Back Case Cover for IPAD AIR 2 - Translucent Blue
    http://dx.com/p/protective-plastic-back-case-for-ipad-air-transparent-263925

• quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

Arkadaslar
    2 gun 5 saat beklemede
    14 saat kullanim
    %12 de sarja taktim.

Sizce bu degerler iyi mi?

Gayet iyi değer.
  • Herkese merhaba, air ve rMini arasında kalmış durumdayım. Yüksek lisans öğrencisi olarak tez döneminde sık ve yoğun okumalar yapacağım. Ayrıca alet gün boyu benimle beraber olacak. Sizce hangisini tercih etmeliyim (ağırlık, boyut, taşınabilirlik olarak) ? Çok kararsız kalmış durumdayım, deneyimlilerin yardımını bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyfnc

Herkese merhaba, air ve rMini arasında kalmış durumdayım. Yüksek lisans öğrencisi olarak tez döneminde sık ve yoğun okumalar yapacağım. Ayrıca alet gün boyu benimle beraber olacak. Sizce hangisini tercih etmeliyim (ağırlık, boyut, taşınabilirlik olarak) ? Çok kararsız kalmış durumdayım, deneyimlilerin yardımını bekliyorum..

Bende ozellikle okuma yaptigim icin air aldim ve gayet memnunum.

Mini okuma yapmak icin bana kucuk geldi. Ama tasknabilirlik konusunda da mini daha ideal. Mont cebine koyan arkadaslarim var. Air de cok hafif. Agirlik konusunda sikinti yasamazsiniz ama ebati buyuk.

Ben tasimayi sorun olarak gormedigim icin ve buyuk ekranda daha rahat okuma yapabildigim icin air aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 19 Ocak 2014; 8:18:50 >
  • srbyoztrk kullanıcısına yanıt
    Yok bende zaten çantada taşıyacağım devamlı, cebe sığmasa da olur Eyvallah hocam. Şu 12 taksit olayının kalkması da tabletler için de geçerli olacak mı peki? Apple store'dan almayı düşünüyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyfnc

Yok bende zaten çantada taşıyacağım devamlı, cebe sığmasa da olur Eyvallah hocam. Şu 12 taksit olayının kalkması da tabletler için de geçerli olacak mı peki? Apple store'dan almayı düşünüyorum da...

Evet.
    Taksit sinirlamasi elektronik esyalarda da gecerli olacak.
    Subata kadar siparis verirseniz sizi etkilemez.
    Hayirli olsun

• Arkadaşlar benim air de isilginç bir problem var.hani internet kullanıldığında sol üst köşede bir işaret çıkıyor ya sayfa yüklendiğinde kayboluyor.bende sayfalar yüklenmiş olmasına rağmen sürekli bu işaret durmaya devam ediyor ayarları falan sıfırladım düzelmedi bununla karşılaşan oldu mu acaba

• Arkadaslar en ucuz air nerede ?16gb wifi olani

• nickelback48 N kullanıcısına yanıt
    3 hafta önce 1100 e almıştım gümüş grisini bimeksten.
  • Arkadaşlar ipad air'ı dslr makinaya bağlayabilir miyiz? Yani ben 600D ile video çekerken makinanin ekranını değilde ipadin ekranını kullanabilir miyim? bunun için bir aktarma kablosu yada adaptör gibi ek bir parçası bulunur mu?

Örnek Video

crewstvyoutube
    Sony CML V55 LCD monitor for DSLR
    http://www.youtube.com/watch?v=pIpD2s2tUV0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vketrenka -- 19 Ocak 2014; 21:58:53 >

• PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    Hocam bn yaklasik 2aydr bkyrm hcbiyerde gormedm 1100,o zman szin oldgnz yerdeki bimeksin ozel kampanyasi falan o

• nickelback48 N kullanıcısına yanıt
    Şu an Kliksa`da 1199 lira, worldcard varsa 100 TL puanla 1099 TL oluyor. Hatta avantajix üzerinden alınırsa bir 30-40 TL de burdan kazanılıp 1060 lira civarına mal edilbilir.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.