Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Var ise memnun mu?

Memnun ise link verebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

ayfon ayped'in yerini tutar mı yav?

gerçi bir yere kadar tutar da şarj dayanmaz

Yok hocam yerini tutacagindan degil de, ihtiyac konusunda biraz dusununce 5s daha agir basti.

hayırlı olsun :)
  • Arkadaşlar bende iPad air 16 Gb Wifi ile aranızdayım
  • iPad 4 den ipad aire gecen varsa yorumlarını alabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

iPad 4 den ipad aire gecen varsa yorumlarını alabilir miyim

Daha hızlı, dur çok daha hızlı. Daha ince, artık insanın bilekleri ağrımıyor, kavraması çok ama çok daha kolay. Ve olduça hafif, ipad'den çok daha iyi, yeni bir tasarım neticede ve çok seri bir cihaz olmuş. Eskiden ipad 4'de oyun oynamak yorucu oluyordu artık değil. Tek eksisi bence, ekranı plastik mi ne olmuş, "aynı" hasssasiyete sahip ama ipad4'ün ekranı camdı sanırım, o çok daha güzeldi. Onun dışında harika bir cihaz, 4'ü olanlara almayın diyorum, ama yeni alacaklara kesinlikle bunu alın, aradaki fark ipad 1 ile ipad 3 arasındaki gibi bir fark değil. İpad 4'ü olan devam etsin bence.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Katılıorum hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

iPad 4 den ipad aire gecen varsa yorumlarını alabilir miyim

Daha hızlı, dur çok daha hızlı. Daha ince, artık insanın bilekleri ağrımıyor, kavraması çok ama çok daha kolay. Ve olduça hafif, ipad'den çok daha iyi, yeni bir tasarım neticede ve çok seri bir cihaz olmuş. Eskiden ipad 4'de oyun oynamak yorucu oluyordu artık değil. Tek eksisi bence, ekranı plastik mi ne olmuş, "aynı" hasssasiyete sahip ama ipad4'ün ekranı camdı sanırım, o çok daha güzeldi. Onun dışında harika bir cihaz, 4'ü olanlara almayın diyorum, ama yeni alacaklara kesinlikle bunu alın, aradaki fark ipad 1 ile ipad 3 arasındaki gibi bir fark değil. İpad 4'ü olan devam etsin bence.

Tabiki biraz hizlidir illaki ama izlediğim incelemelerde arada salise farkları var basa bas gibi birsey gidiyorlar..cok daha hızlı neye gore dediniz anlayamadım oyle bir inceleme varsa atarsanız bende incelemek isterim..

Evet hissiyat olarak ipad 4 daha kaliteli geldi banada,ama tabi daha agir daha kalın vs vs..
    Arada ekran kalite renk dolgunlugu parlaklık gibi konularda bir fark var mi peki ? Yani 160 lira vereceğim farkın bana bir getirisi olcak mi onu merak ediyorum açıkcası sarji daha mi iyi gidiyor airin..
    Açıkcası ramin,kameraların,ekranın aynı olması beni daha ucuz bir çözüm olan ipad 4 E itiyor daha küçük daha hafif olmasıda aire kararsızım gercekten ciddi manada birde air yeni cihaz oldugundan bir suru kronik problemi var gördüğüm kadarıyla almisken bir problem de olsun istemiyorum açıkcası..
    Ipadi internette gezmek icin oyun da oynarım arada iphone umun internetinden de yararlanırım tabi,filmde izlerim 3.sinif Tıp öğrencisiyim birde devasa fazlalıkta slaytlarımız var ne yazikki onlari da ipad üzerinden çalısmayı düşünüyorum bunlar icin sizce air mi mini retina mi ipad 4 mü ne dersiniz..?:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakara85

Arkadaşlar ben not alma uygulaması için upad'i kullanıyorum. Önerebileceğiniz ücretli yada ücretsiz başka uygulamalar da var mı? En az upad kalitesinde olmalı elbette.

http://m.youtube.com/watch?v=BVFt-qyPgOk

Bir de ipad'den çıktı alınabiliyor mu biliyor musunuz? Kablasuz bağlantısı olan HP yazıcım var.

Son olarak zaman zaman uygulamalardan kendi kendine çıkıyor. Örneğin Upad kapanıyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

Sans eseri soru denk geldi. Yanlis hatirlamiyosam Printer pro isimli uygulamayla pc ye bagli yazicidan iphone umla cikti almistim deneme amacli. tabi pc ye de ayni programi yuklemem gerekmisti. Ama printer kablosuzsa tahminim sorunsuz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 160 lira fark = 64 bit yeni silemci, degismis daha ince ve hafif kasa.

Bu saatten sonra yeni ipad alacaklarin bu soruyu sormasi bile sacma bence.

• Mevcut olan eski ipad'i valideye vermeyi düşünüyorum. Ipad air alıcam ama var mı gözünüze çarpan en uygun şurda satılıyor diyebileceğiniz yer acaba hocalar?
    Yine 16GB wi-fi düşünüyorum ama kampanya varsa özellikler değişebilir.
    Yardımlar için şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 13 Ocak 2014; 15:31:46 >
  • Ben bi kılıf aldım model marka unuttum akşam incelemesini yaparım forumdaşlar şimdilik görüşürüz .
  • Daha evvel de yazmıştım özellikle Twitter'da aşağı yukarı 25-30 kişinin profilindeki fotoğraflara arka arkaya baktıktan sonra programın garip bir şekilde yavaşlayıp kasılmaya başlaması ve en sonunda kendini kapatması gıcık etmeye başladı beni. Cihazdaki tanılar ve kullanım verilerine baktığımda bol bol "Low Memory Crash" kaydı görüyorum. Bunun IOS 7'den mi, cihazın ram'inden mi kaynaklandığını kestiremiyorum halen. Safari'deki restart durumunu pek yaşamadım ben, onun sebebi de girdiğim sitelerin hafif içerikli olması ve açık tab sayısını genelde maksimum 5'te tutmam olabilir. Umarım acilen bir çözüm bulurlar, iade tarihim de geçti zaten, soğumak istemiyorum bu cihazdan.
  • Cihazın tek beğenmediğim yönü dokunmatik kalitesi, ekrandaki malzeme önceki nesillere göre farklı olduğundan mıdır nedir hassaslığı telefonuma(htc one) göre daha kötü parmak ucumla çok çok hafif dokunuşları algılamıyor bu yüzden aldığım stylus da telefonumda çok güzel çalışırken ipadde arada yazmıyor.

• m_1907 kullanıcısına yanıt
    Benim aldığımda en uygun bimeksteydi, şimdide öyle sanırım.
  • Hangi ekran normal arkadaşlar bu gelen 4. Air hiçbir ekran birbirini tutmuyor?
    Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

• Geçenlerde almıştım kılıf almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir diye düşündüm ufak tefek bir kaç resmini çekip ekledim . Kılıf genel olarak güzel ancak biraz koku var plastik kokusuna benzemiyor , başka bir sıkıntısı yok şimdilik bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir .

Ürün Linki

Ürünün Resmi tanıtım videosu

Apple iPad Air [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nykSnyX -- 16 Ocak 2014; 11:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nykSnyX

Geçenlerde almıştım kılıf almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir diye düşündüm ufak tefek bir kaç resmini çekip ekledim . Kılıf genel olarak güzel ancak biraz koku var plastik kokusuna benzemiyor , başka bir sıkıntısı yok şimdilik bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir .

Ürün Linki

Ürünün Resmi tanıtım videosu

Targusun filipview i ile çok benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 16 Ocak 2014; 11:33:49 >

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Merhaba, imzamda bulunan cihazla beni kaydedebilirsiniz. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadibjk

Hangi ekran normal arkadaşlar bu gelen 4. Air hiçbir ekran birbirini tutmuyor?
    Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

Hangi ekran normal derken neden bahsettiğinizi daha açıklayıcı yazarmısınız. Bence görüntülerde ekranlar aynı duruyor.

• Hadibjk H kullanıcısına yanıt
    Orta resimdeki sağdaki iyi göründü bana
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.