Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'ın farkı, ram yönetimi zaten. Android gibi 4 çekirdeklere 2-3 gb ramlere ihtiyaç duymadan onlardan çok daha stabil çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kılıf olarak ne öneriyosunuz ? ben silikon almayı düşünüyorum ama hangisini alsam bilemedim
  • Benım tablet takılıp duruyor sıtede dolasırken sıteler arası gecıslerde apple aradım guncelleme ıle ılgılı dedıler ınş dıyorum ram az geldıgı ıcın degıldır ( ipad 4 ıle ıpad aır fıyatları aynı olması bır ısaret mı acaba)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

32gb wifi, gümüş rengi ile aranıza katıldım.

şimdi 2 sorum var. 2 kılıf arasında kaldım.

Apple (TR)
    Kılıflar ve Koruyucu Ürünler - iPad Aksesuarları
    http://store.apple.com/tr/product/MF047ZM/A/ipad-air-smart-case-kahve

sizce hangisi?

saygılar.

• Esasiyun kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kullandım appledakı smart case ama ne bılım cok basıt 200 tl degmez sonradan ıade ettım.fakat bırıncı urune elmasepetındekıne bayıldım

• Esasiyun kullanıcısına yanıt
    200 tl vericem diyorsanız orjinal smart case derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hocam bende kullandım appledakı smart case ama ne bılım cok basıt 200 tl degmez sonradan ıade ettım.fakat bırıncı urune elmasepetındekıne bayıldım

Ozaki ocoatlar çok güzel

• Mart ayı geliyor.İpad Air cikisindan ortalama 6 ay falan gecti.Sizce mart ayını beklemek gerekir mi Yeni bir ipad cikarirlar mı ?
  • merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum size. arkadaşımın ipad 2'sini bir süre kullandım ekranına dokunmak bile büyük keyif vermişti. ipad air'in ekran kalitesi eski nesillere göre daha kötü deniliyor. bu cam hissiyatında bir değişme var mı bunu çok merak ediyorum lütfen eski nesilleri de kullanmış arkadaşlar varsa özellikle cevaplarını bekliyorum.
  • arkadaşlar benım ipad air durduk yere kendılıgınden kapandı elma işaretı cıktı sonra açıldı neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Mart ayı geliyor.İpad Air cikisindan ortalama 6 ay falan gecti.Sizce mart ayını beklemek gerekir mi Yeni bir ipad cikarirlar mı ?

Bismillah cihaz türkiye'ye geleli 2 ay olmadı daha.
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Hocam İpad 3 den 6 ay sonra İpad 4 cikti.İpad 3 de bağzı problemler vardı Suan İpad Air de kronik problemler var.Cam sıkıntısı var.Ben gecmişe dayanarak cikabilir diye düşünüyorum.Sizin düşünceniz nedir ?
  • Kronik problem derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama şu ana kadar kronik bir problemle karşılaşmadım ben. Cam olayına gelince bile bile üretilmiş bir şey ondada sıkıntı yok anlayacağınız. Diğer ipad serilerini kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama ben ekranda anormallik sezmedim. Dediğiniz gibi de kısa sürede yeni ipad çıkacağını sanmıyorum diğer mevcut sorunların hepsi yazılımsal zaten onun içinde 7.1 bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Mart ayı geliyor.İpad Air cikisindan ortalama 6 ay falan gecti.Sizce mart ayını beklemek gerekir mi Yeni bir ipad cikarirlar mı ?

22 ekimde cikti cihaz. 2 ay gecti daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün sadece bu ekran konusuna noktayı koymak için electro word 'e gittim iPad Air , mini , retinalı mini ve İpad 4'ü inceledim ekranda esneme oluyor mu diye. İpad 4 ün ekran camı daha kalın olduğu için cam hissiyatı daha fazla sertliği daha fazla ve ondada 'esneme' oluyor fakat çok az, fazla baskı uyguladığınızda belli oluyor. Mini ve retinal mini dede esneme oluyor. Gelelim Air 'a Apple incelik uğruna ekrandaki kullandığı camı dahada inceltmiş zaten ekran tüm İpadler de ekran camının üzerinde çizilmez bi kaplama olduğu için bize plastik hissiyatı veriyor.Air da esneme incelikten dolayı daha fazla iPad 4 e göre. Kronik sorun felan demişler siz kullanmaya devam edin Apple hepsinin fakında bi sorun yok yani bundan sonra çıkacak ipadlerin inceliği böyle olursa ekranlarının iPad 4 gibi sert olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnltmr

arkadaşlar benım ipad air durduk yere kendılıgınden kapandı elma işaretı cıktı sonra açıldı neden olabilir?

Aynı durum ara sıra benimkinde de oluyor. Özellikle safari de sayfa açarken ya da flash video izlerken.. Garantiye yollamayı düşünüyorum

• discussions.apple.com
    iPad air reboot problem - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/5551448?tstart=0

Bu restart konusunda çok şikayet var

• quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Kronik problem derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama şu ana kadar kronik bir problemle karşılaşmadım ben. Cam olayına gelince bile bile üretilmiş bir şey ondada sıkıntı yok anlayacağınız. Diğer ipad serilerini kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama ben ekranda anormallik sezmedim. Dediğiniz gibi de kısa sürede yeni ipad çıkacağını sanmıyorum diğer mevcut sorunların hepsi yazılımsal zaten onun içinde 7.1 bekleniyor.

cihazda kronik problem falan yok..camına gelincede apple öyle uygun görmüş..öyle yapmış...
    samsung plastik kullanınca problemmi sayılıyor..?alın kullanın hızlı ve stabil bir cihaz...
  • Merhaba bende air 16gb. Beyaz cellularlı modeli yenice aldım fakat ios sistemine çok uzagım resim çizmek için program kalem ve fırça önerisi alabilirmiyim bide itransmissionu indirdim ve mp3 yükledim bu parçaları nereye kaydediyor neyle dinleyebilirim hepsini seçemedim tek tek vlc playerde çalmaya çalışıyo yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praoh -- 10 Ocak 2014; 20:53:55 >
  • 3 gün beklemede 13 saat kullanım süresi gördüm, sizce nasıl arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.