Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hani safarı veya ınt de sayfalar sureklı guncelleme yapıyordu ya ve sayfadan atmalar oluyordu.bende problem cozuldu bende sahsen paylasmak ıstedım.ılk once yedekleme alın ve cıhazı komple sıfırlayın ve tekrar kurulum yapın sıfırdan.umarım sızınkıde duzelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf84

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Arkadaşlar herkese selam. Bi yarışmadan hediye i pad air kazandım :) ama kullanmak istemiyorum. Onu satıp telefon (LG G2) almayı düşünüyorum...

Cihaz ipad air 16 gb wifi-cell modeli. Satmayı istediğim için kutusunu açmadım. Poşetini dahi açmadım...

Fiyat için 1450 tl olarak düşünüyorum. Manisa ve İzmir için elden teslim edebilirim. ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilir....

Garantili mi?

Edit: Evet 2 yıllık garantisi mevcut. 19 aralık 2015 e kadar geçerli garantisi var.

Apple iPad Air [ANA KONU]

Apple iPad Air [ANA KONU]

Arkadaşlar!! Kimseni ilgisini çekmedi mi? :) 2 yıl garantili açılmamış kutuda ipad air!!! Bu cihazı en kısa nasıl satabilirim? Tavsiyesi olan? :)

Daha ucuza direkt alındığı. İçin pek ilgi çekmez.

Hocam nasıl daha ucuzu... piyasada 1550 den aşağı sıfır fiyatı göremedim... ben 1450 istedim çok mu?

Mediamarkt dan 1 hafta önce 1500 e aldım oradan almak varken senden neden alsınlar 50 tl için mi . iPad alan adam takılmaz o rakamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 31 Aralık 2013; 17:44:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=znkFBOhINqc&feature=youtu.be ]

Sizce bendeki ipad air bozukmu ekran hassasiyetinden memnun değilim
    bkz video çektim

tırnak ile ve tüy gibi dokunuşlarda algılamıyor , ekran üzerinde şeffaf jelatin var gerçi videodaki 3 cihazda da var şeffaf jelatin

Edit : jelatin çıkardım sonuç değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 1 Ocak 2014; 10:09:31 >
  • Arkadaslar merhaba.
    Kismet olursa yarin ipad air 32gb wifi modeli teslim alacagim.

Ilk mesaji okudum ama ilk ipadim olacagindan ve elektronik esyada titiz oldugumdan cihazi alir almaz neleri kontrol etmem nelere dikkat etmem gerektigini bilmiyorum.

Biri yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler görüşünüzü alıyım dedim. İpad air 16gb mi İpad mini retina 32gb mi aynı fiyata denk geliyor ama film izlemeyi oyun oynamayı seviyorum sizce gb avantajına değer mi yoksa İpad air en iyisi mi? Resim cizicem bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkocer1

Beyler görüşünüzü alıyım dedim. İpad air 16gb mi İpad mini retina 32gb mi aynı fiyata denk geliyor ama film izlemeyi oyun oynamayı seviyorum sizce gb avantajına değer mi yoksa İpad air en iyisi mi? Resim cizicem bide

iPad Air almanı öneriyorum. Büyük ekran olmasına rağmen taşınabilirliği ve inceliği iPad mini kadar var. Resim çizmek için ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: erdemkocer1

Beyler görüşünüzü alıyım dedim. İpad air 16gb mi İpad mini retina 32gb mi aynı fiyata denk geliyor ama film izlemeyi oyun oynamayı seviyorum sizce gb avantajına değer mi yoksa İpad air en iyisi mi? Resim cizicem bide

iPad Air almanı öneriyorum. Büyük ekran olmasına rağmen taşınabilirliği ve inceliği iPad mini kadar var. Resim çizmek için ideal

Teşekkürler. İpad air alıcam sanırım

• Yaşasın ıpad aır ve ıphone 5c

• İpad 4üm var teknosada İpad Air gördüm çok değişmiş çok ince ve çok iyi
  • Yeni yıldan önce Ipad Mini Retina alıp ekran altındaki toz yüzünden iade ettim. Şimdi Pupa'dan Ipad Air aldım, sanki aynı toz beni takip etmiş, girmiş Air'in içine girmiş. Ne yapayım ben :) Tozsuz yeni ipad alanlar çok şanslı. Galiba bunu da değişime yollayacağım. Bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=znkFBOhINqc&feature=youtu.be ]

bkz video çektim

tırnak ile ve tüy gibi dokunuşlarda algılamıyor , ekran üzerinde şeffaf jelatin var gerçi videodaki 3 cihazda da var şeffaf jelatin

Tırnak ile kapasitif ekran calışmaz zaten rezistif ekran çalışır yani eski nokiaları örnek verebiliriz. Tüy gibi dokunuştan kastın ne bilmiyorum benim şu an kullandığım air son derece hassas tüy gibi dokunmaya çalıştım her şekilde algıladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Hocam apple cihazlarında dokunmatik , basınca duyarlı olmadığından tırnak veya sert cisimlerle ekrana dokunursanız tepki vermez bu gayet doğal birşey.

• rentacar2 kullanıcısına yanıt
    Hay Allahım ya neyın kafasını yasıyonuz sız ya

• Arkadaşlar ben de katıldım aranıza 16 gb wifi+4g,gümüş renk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=znkFBOhINqc&feature=youtu.be ]

bkz video çektim

Tırnak ile kapasitif ekran calışmaz zaten rezistif ekran çalışır yani eski nokiaları örnek verebiliriz. Tüy gibi dokunuştan kastın ne bilmiyorum benim şu an kullandığım air son derece hassas tüy gibi dokunmaya çalıştım her şekilde algıladı.

Cevap için teşekkürler. Öyleymiş ama son derece hassas diyemeyiz. Piyasadaki en büyük rakibinin ekranı son derece hassastır bu doğru. iPad hassastır daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 1 Ocak 2014; 19:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hay Allahım ya neyın kafasını yasıyonuz sız ya

Ne diyosun sorun mu var

• rentacar2 kullanıcısına yanıt
    Evet sorun senın gıbı teknolojı dusmanları

• Gençler kavga etmeyelim iPad Air i konuşalım övelim yerelim artıları eksileri objektif şekilde konuşalım, kılıf çanta önerelim vs. vs.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Ben ıpad smart case kullanıorum kesınlıkle tavsıye ederım hocam jelatınede gerek yok

• İpad Air ve Canon 650D icin sırt cantası tavsiye eder misiniz ? Minik bölmeleride olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.