Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Ben ıpad smart case kullanıorum kesınlıkle tavsıye ederım hocam jelatınede gerek yok

jelatinsiz yapamam ben , aslında evet smart case olunca gerek kalmıyor ama gelde bana anlat, mat jelatin yani ekran koruyucudan nefret ederim ultra ince şeffaf takarım hep özel çanta aldım çantaya smart case ile koyucam , bende kullanıyorum smart case bu arada :)
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Hocam o kdar sakınma ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gb wifi bimeksten aldım
  • Arkadaslar Amerikadan gelecek olan iPad air imi satiyorum. Apple store dan alinmistir. Urun Hafta ici elime ulasacak. Istanhuldan kutulu olarak elden teslim edebilirim. 16 gb wifi dir. Ekonomik nedenlerden dolayi satiyorum.Maalesef arkafas bana haber vermeden almis ama ben vazgecmistim.Fiyat 1165 tl. Sanal kadarda da daha once masmas1514 adiyla satis yaptim 2 el Urun. Alana simdiden hayirli olsun
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Fiyat pahalı apple stor da 2 yıl garantili cihaz 1199 tl satılıyor.Sizin sattıgınızın 1 yıl garantisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Fiyat pahalı apple stor da 2 yıl garantili cihaz 1199 tl satılıyor.Sizin sattıgınızın 1 yıl garantisi var

Hocam 1249 diye biliyorum ben ama haklisiniz birazda belki. Ben maalesef vergili aldigimdan dolayi ve dolar kurundan pahaliya geldi biraz. Peki kaca satabilirim sizce ? Dusuk fiyada verecegime iPad 3 u satarim evdeki bunu kullanirim . Elimdeki iPad 3 kaca gider birde ?
  • Ya da bir sure bekleyip dolar kurunun etkisinin yansimasini bekliyecegim. Su an amerikdan apple storedan eyalet vergili alindiginda yurtdisinin bir cazibesi kalmiyor. Alalhdan 4g li almamisiz. :)) daha pahali gelecekdi :)
  • ipad air in ekran konusunda haberler var mı ?

ekranın plastik hissiyatı vermesi. ipad 4 teki gibi sert değil bastırınca göçme hissi olması gibi.
    tam ipad air almaya karar vermişken olmuyor böyle şeyler
  • hakan_n kullanıcısına yanıt
    11 Aralık'tan beri kullanıyorum, en ufak bir problem yok. Ekranı çökertecek kadar basmamı gerektirecek bir uygulama da yok zaten :) Mini'de yalan yanlış renkler göreceğime (Air ve Mini Retina'yı yanyana koyduğunuzda fark çok belirgin) Ipad 4'ten biraz daha az cam hissiyatı olan; ancak haricinde kusursuz bir ekrana bakmayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

ipad air in ekran konusunda haberler var mı ?

ekranın plastik hissiyatı vermesi. ipad 4 teki gibi sert değil bastırınca göçme hissi olması gibi.
    tam ipad air almaya karar vermişken olmuyor böyle şeyler

Gonul rahatligiyla alabilirsin kasimin 4unden beri kullaniyorum hic oyle bir his yok icine gomulme falanda yok ama ekran sanki cizilmelere daha daynikli gibi ekran koruyu kullanmiyorum tek cizik yok nazar degmesin

• Beyler baska bir konudada yazmistim iphone 5s ile aynı donanıma sahip bir ipadin performansı nasil daha iyi olabilir iphonedan ? Grafik işlemcisi aynı mi frekansları da mi aynı ? Ayrıca 1gb bellek bende hayal kırıklığı oluşturdu yetmeyecegini düşünüyorum nedense.su anda bende 4s var uzun zamandır kullanıyorum iOS 7 de air yeterli performans verebiliyor mu ? Keske rami daha iyi ve parmak izi okuyucusu olsaydı bu nedenle bende hayal kırıklığı oluşturdu bu kadr almaya yakınken bunların olması.almisken uzun sure beni götürsün istiyorum cunku?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Hocam İpad airi satmayın.Sizden almaları icin 200-300 lira ucuza satmanız gerekir.
    İpad 3 icin fiyat tavsiyesi vereyim (İpad 4 128 gb wifi suan 1386 tl) sizde buna göre fiyat düşünün. (Bimeks Fİyatı ve sıfır)
  • Wi-fi 16g Uzay grisi iPad air siparişim az önce geldi. Aranıza katıldım. Smartcase'den almıştım(kırmızı) soran olmuş kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polair -- 2 Ocak 2014; 15:10:25 >
  • Ipad Air 32gb Wifi bugün teslim aldım.
    Henüz kılıf ayarlamadığım için cihaz kutuda öyle kuzu kuzu yatıyor.
    Var mı kılıf önerisi olan?
  • srbyoztrk kullanıcısına yanıt
    Smart Cover ve Arka icin şefaf arka kılıf tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum suan arka kılf yolda arka kılıfım geldiğinde ipad ve smart cover alacağım
  • Yaz 16 gb silver

• gittigidiyordan 1170'e açılmamış buldum bir tane. %10 +100tl wp ile baya uyguna aldım. evde ses sistemine bağladım radyo olarak kullanıyorum
    tavsiye ederim
    App Store
    ‎TuneIn - NBA Radio & Live News
    https://itunes.apple.com/us/app/tunein-radio/id418987775

• En sonunda aksam cihaza bakabildim.
    Olu piksel ve ghosting yok.
    Insallah ilerleyen zamanda olmaz

Haftasonu da kilif vs. bulabilirsem cok iyi olacak.
    Bu arada benim kutunun icinde herhangi bir garanti belgeso cikmadi ama apple in sitesi uzerinde sorgulama yaptigimda 2015 sonuna kadar garantili gozukuyor.
    Faturam vs. mevcut ama apple store dan da sizce teyit almama gerek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Beyler baska bir konudada yazmistim iphone 5s ile aynı donanıma sahip bir ipadin performansı nasil daha iyi olabilir iphonedan ? Grafik işlemcisi aynı mi frekansları da mi aynı ? Ayrıca 1gb bellek bende hayal kırıklığı oluşturdu yetmeyecegini düşünüyorum nedense.su anda bende 4s var uzun zamandır kullanıyorum iOS 7 de air yeterli performans verebiliyor mu ? Keske rami daha iyi ve parmak izi okuyucusu olsaydı bu nedenle bende hayal kırıklığı oluşturdu bu kadr almaya yakınken bunların olması.almisken uzun sure beni götürsün istiyorum cunku?

Cevap arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler baska bir konudada yazmistim iphone 5s ile aynı donanıma sahip bir ipadin performansı nasil daha iyi olabilir iphonedan ? Grafik işlemcisi aynı mi frekansları da mi aynı ? Ayrıca 1gb bellek bende hayal kırıklığı oluşturdu yetmeyecegini düşünüyorum nedense.su anda bende 4s var uzun zamandır kullanıyorum iOS 7 de air yeterli performans verebiliyor mu ? Keske rami daha iyi ve parmak izi okuyucusu olsaydı bu nedenle bende hayal kırıklığı oluşturdu bu kadr almaya yakınken bunların olması.almisken uzun sure beni götürsün istiyorum cunku?

Cevap arkadaslar

Ben de alıcam kısmetse ama şu 1 GB RAM olayı kafamı kurcalıyor da kurcalıyor. O kadar para bayılıp cihaz takılırsa bir süre sonra fıcıtırım valla

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.