Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de oluyor. Ios 7.1 güncellemesi ile düzeltirler diye umuyorum.
  • Bende de oldu arada yazılımsal muhtemelen yeni sistemde düzeltirler umarım. Bir iki kere clash of clans oynarken bi siyah ekran geldi apple logosu geldi hemen ardından uygulamaların olduğu yere geldi. Daha sonra olduğunda apple logosu gelmedi fakat oyunu kendi kendine tekrar başlattı.
  • Ekran çok kalitesiz ve dokunurken ses çıkıyor diyorlar.Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
  • Arkadaslar acil yardım dizi atıcaktım.eşzamanlama hatası alıyorum eşzamanlanamadı diye tüm müzikler klipler gitti pc de duruyor ancak tablete atamıyorum ne yapmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

forumlardan anladigim kadariyla en dandik ipad. ama en kaliteli tablet ayni zamanda.

nasil anladiniz bunu cok merak ediyorum 64bit a7 islemci powerVR G6430 (quad-core varken ki benim 2008 de aldigim laptop un ati hd 2400 uzerinde bir grafik performansi varken nasil.daha kotu oluyor pes !

Özellikleri çok kaliteli. Zaten en kaliteli tablet olduğunu yazdım. Ama ben hiç bir iPad'den bu kadar şikayet okumamıştım. Onu belirttim yani özelliklerine kötü demedim

hocam dedğiniz doğru. sorunlar var ama bu sorunların donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
    bir de tai 64 bit uyumu (uyumsuzluğu) var uygulamalarda.

bunun için ios 7.1 i beklemek lazım. ben bekliyorum hemen almayacağım şubat gibi çıkarsa alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkok

Ekran çok kalitesiz ve dokunurken ses çıkıyor diyorlar.Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

nerden duydunuz bunları yahu
  • quote:

quote:

Ekran çok kalitesiz ve dokunurken ses çıkıyor diyorlar.Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

maalesef ki diğer bir konuda da konuşuyoruz bunu , hafif olması için plastik ekran koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

quote:

maalesef ki diğer bir konuda da konuşuyoruz bunu , hafif olması için plastik ekran koymuşlar

SANIRIM HAKLI OLABİLİRSİNİZ.

MacRumors Forums
    Is Ipad Air display cover made of plastic?
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1667746

MacRumors Forums
    Cheap feeling screen on iPad Air
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1665042

ONLAR ŞÖYLE AÇIKLAMIŞLAR : Cheap feeling screen on iPad Air ( ipad air ekranındaki ucuzluk adilik hissiyatı)

ilk çıkan ipad mini de de bu hissiyat varmış ipad 3-4 ile kıaslandığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 29 Aralık 2013; 22:46:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf84

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Arkadaşlar herkese selam. Bi yarışmadan hediye i pad air kazandım :) ama kullanmak istemiyorum. Onu satıp telefon (LG G2) almayı düşünüyorum...

Cihaz ipad air 16 gb wifi-cell modeli. Satmayı istediğim için kutusunu açmadım. Poşetini dahi açmadım...

Fiyat için 1450 tl olarak düşünüyorum. Manisa ve İzmir için elden teslim edebilirim. ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilir....

Garantili mi?

Edit: Evet 2 yıllık garantisi mevcut. 19 aralık 2015 e kadar geçerli garantisi var.

Apple iPad Air [ANA KONU]

Arkadaşlar!! Kimseni ilgisini çekmedi mi? :) 2 yıl garantili açılmamış kutuda ipad air!!! Bu cihazı en kısa nasıl satabilirim? Tavsiyesi olan? :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar herkese selam. Bi yarışmadan hediye i pad air kazandım :) ama kullanmak istemiyorum. Onu satıp telefon (LG G2) almayı düşünüyorum...

Cihaz ipad air 16 gb wifi-cell modeli. Satmayı istediğim için kutusunu açmadım. Poşetini dahi açmadım...

Fiyat için 1450 tl olarak düşünüyorum. Manisa ve İzmir için elden teslim edebilirim. ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilir....

Garantili mi?

Edit: Evet 2 yıllık garantisi mevcut. 19 aralık 2015 e kadar geçerli garantisi var.

Arkadaşlar!! Kimseni ilgisini çekmedi mi? :) 2 yıl garantili açılmamış kutuda ipad air!!! Bu cihazı en kısa nasıl satabilirim? Tavsiyesi olan? :)

Daha ucuza direkt alındığı. İçin pek ilgi çekmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garantili mi?

Daha ucuza direkt alındığı. İçin pek ilgi çekmez.

Hocam nasıl daha ucuzu... piyasada 1550 den aşağı sıfır fiyatı göremedim... ben 1450 istedim çok mu?

• Öncelikle iyi akşamlar

Lisans 3. Sınıf uluslararası ilişkiler öğrencisiyim ve bölümüm gereği çok fazla döküman okumam ve takip etmem gerekiyor. Laptop taşınabilir olmadigindan genelde sorun oluyor.

Sizce ipad air bu ihtiyacı karşılar mı? Tamamen internet ve doküman takibi amacıyla kullanacağım. Tercih meselesi elbet ama "boşver öğrenci adamsın, laptopla idare et" mi dersiniz?

Ücreti kendim karşılayacagim icin, F/P açısından zarar etmek istemiyorum

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_ua

Öncelikle iyi akşamlar

Lisans 3. Sınıf uluslararası ilişkiler öğrencisiyim ve bölümüm gereği çok fazla döküman okumam ve takip etmem gerekiyor. Laptop taşınabilir olmadigindan genelde sorun oluyor.

Sizce ipad air bu ihtiyacı karşılar mı? Tamamen internet ve doküman takibi amacıyla kullanacağım. Tercih meselesi elbet ama "boşver öğrenci adamsın, laptopla idare et" mi dersiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Tam senin için kardeşim.İşini görür...

• neo_70 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_ua

Öncelikle iyi akşamlar

Şimdiden teşekkürler.

Size uygun ama hibrit PC daha uygun gibi.
    Mesela samsung ativ tab 5 cok pahali değil.

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Hala hazırda bir laptop sahibiyim, windows 8'li bir ultrabook ya da hibrit pc yerine daha stabil olan ve app store destekli bir ipad daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Öneriniz için teşekkürler.

• Selamlar...

Aranıza katıldım, ekleyebilirsiniz.

Air 32 GB Wifi+Cell beyaz/gümüş ve kırmızı ipad cover.

Benim ilk tabletim ve ilk ios tabanlı cihazım olduğu için bir kaç gündür sistemi anlamaya çalışıyorum.

Dün gece film rulosu yanına yeni bir fotoğraf klasörü oluşturdum. Şimdi bu klasörü nasıl silerim veya adını değiştirebilirim diye uğraşıp duruyorum.

Anladığım adaptasyonu hızlı yapabilmem için bol bol forum ve kullanma klavuzu okumam gerekecek.

Sağlıcakla...
  • İpen 2 kullanan var mı? Önerir misiniz?

• Pendo P kullanıcısına yanıt
    Kapağın arka bölümü ipadin köşelerine zarar verebilecek bir sertlikte mi acaba?

Yoksa fiyat ve model olarak oldukça güzel görünüyor.
  • 32 GB wifi+cellular Türkiye'den en ucuz kaça bulabiilriz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.