Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekle hocam 16 gb wi-fi uzay grisi
  • IntAudit kullanıcısına yanıt
    Baktım benimki 48. Haftaymış hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Ekranda sorun yoksa (ghosting, ölü piksel, ekranın solunda sarı leke, ışık sızması, vs.) yırttınız sayılır o zaman :)
  • Benimki de 47. hafta üretimiymiş

Arkadaşlar, bu arada kendime bir adet kamera kiti almayı düşünüyorum. Cihaza film atmak için kullanacağım. Sizce hangi marka ve modeli almalıyım. yoksa hepsi de standart mıdır? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trigresive -- 27 Aralık 2013; 15:52:03 >
  • ekleyin benide .cihazı 2 gün önce aldım smart case de bugün elime geçti gerçekten cihaz muhteşem olmuş tebrikler apple 16GB Wİfi + Space Gray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_murderer17 -- 27 Aralık 2013; 16:01:00 >
  • 32 gb wifi uzay grisi

• IntAudit kullanıcısına yanıt
    Bende baktım hocam 47. Haftamış

• arkadaslar bende dün aldım n11 den ama, beyaz yazıyordu arkası gri geldi, normal mi ?

ürün bu, birde air veya ipad 3/4 olduğunu nerden anlayabiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

arkadaslar bende dün aldım n11 den ama, beyaz yazıyordu arkası gri geldi, normal mi ?

http://www.n11.com/apple-ipad-air-16-gb-wi-fi-beyaz-apple-turkiye-garantili-P17587341

Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.Orijinal mi acaba güvenemedim? ipad air olduğunu tartarak anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkok

quote:

arkadaslar bende dün aldım n11 den ama, beyaz yazıyordu arkası gri geldi, normal mi ?

http://www.n11.com/apple-ipad-air-16-gb-wi-fi-beyaz-apple-turkiye-garantili-P17587341

Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.Orijinal mi acaba güvenemedim? ipad air olduğunu tartarak anlayabilirsiniz.

Sorun cıkacagını sanmam hocam, akşam dener yazarım sonucu, cok uyguna geldi 900 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet.
    Tusları metalik renkse direkt ipad 5 tir

• hacikemal kullanıcısına yanıt
    900 e nasıl geldi ki 100 tl çek + enpara ile mi
  • quote:

900 e nasıl geldi ki 100 tl çek + enpara ile mi

Yok 111 wp hocam, bilete cevirince 300 tl gibi bi değeri var puanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bugün itibariyle air'ımla aranıza katıldım. Eskiden miniydim şimdi büyüdüm air oldum :D Aslında geçen hafta Cumartesi günü Galaxy Note 10.1 2014 editin almıştım. Beni cezbedense; çoklu ekran kullanımı ve Spen olmuştu. Fakat aşağıda belirteceğim sorunlardan dolayı bugün (sağolsun) Teknosa'ya iPad air ile değiştirmeme izin verdi. Burası bir tartışma ya da karşılaştırma sayfası değil farkındayım ama bu ikisinin arasında kalan çok fazla insan oluyor ve ben de bu arkadaşlara yardımcı olur düşüncesiyle burada paylaşmak istedim.

Isınma sorunlarıyla ilgili epey bir arkadaş yorum yapmıştı ve ben de benim tablette fazla yok demiştim hani, işte şimdi artık fazla var :( Çoklu sayfanın birinde internette dizi açtım, diğerinde de snote uygulamasını açtım ve bir saate kalmadan alet yanmaya başladı. En kısa sürede denemenizi öneririm. Bunun üzerine bugün Teknosa'ya gidip ürünü iade ettim ve sağolsunlar bir telefonla ürün değişikliğine izin verdiler. Ben de bunun üzerine (bu kadar savunmama karşın üzülerek belirtmeliyim ki) iPad air aldım. Şunu da söylemeliyim şu an mutluyum.
    Peki bu bir hafta samsung'dan soğumamın nedenleri neydi?

1. Aşırı derecede ısınması (kış ayında sıcak tutması için mi böyle yaptılar diye düşünmeden edemedim)
    2. Spen'in malzeme kalitesinin sarı tükenmez kalemlerden bile daha kötü olması. Elime alınca şok olmuş fakat kendime bile söylememeye çalışmıştım.(10TL'lik çakma tablet kalemleri bile daha kaliteli hissiyatı veriyor)
    3. Snote'da yazı yazarken ara sıra da olsa takılmalar yaşatması. (Ara sıra derken bir sayfa yazıda 8-10 kez)
    4. Android uygulamalarının hala ios'a oranla çok kötü olması. (Çinliler sürekli çakma program yapıp Durmuş. Kaliteli uygulama bulmak için aramak gerekiyor. Hepsi mi çince olur? Bu kadar telefon bu sistemi kullanıyor ve nasıl oluyor da hala hem sayı hem de kalite olarak ios'un altında kalabiliyor anlamak mümkün değil)
    5. Snote uygulamasının 8 TL'lik UPAD uygulamasından bile kötü olması. (Bildiğiniz gibi ikisinde de epey deneme yaptım.)
    6. iOS kullanımına alışmış olmam (belki inanmayacaksınız ama ) android'in daha zor kullanılmasına neden oluyor emin olun, kullananlar bilir. Uygulama silmesi neden bu kadar anlayamıyorum. Gömüldü uygulamalar neden temelin dışına çıkıyor?
    7. Tablet açılır açılmaz 2 GB dolu gösteriyor. Arkadaş alet zaten 3 GB ram'e sahip. Madem öyle 1Gb ram koy. Bu resmen yalan söylemek.

Tekrar ve üzülerek söylemeliyim ki çok isteyerek aldığım Galaxy Note 10.1 2014 edition'dannyukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı vaz geçip Ipad Air wifi 32 GB aldım.

Kimsenin bir şeyi savunmasına ya da karalamasına gerek yok. Bunlar yalnızca benim izlenimlerim. Herkesin beklentileri ve istekleri farklıdır. Herkes tabletini iyi ve güzel günlerde kullansın.

(Bu arada çoklu ekran sıkıntımı da pahalıya da olsa giderdim. Samsung'u alırken ben de zaten satmayı düşündüğüm iPad mini vardı. Ikinci eli yaklaşık 500 TL edecekti ama artık satmaktan vazgeçtim, yani 1900 TL'ye çoklu ekran sahibi oldum diyebilirim :) ama aynı zamanda da iki tane tablet ediyor bu? Demem o ki belki komik belki gereksiz belki de çok savurganca gelecek ama inanın düşünmeye değer bir uygulama. 500 TL daha fazla verip hem çoklu ekran hem de iki tablet sahibi olabilirsiniz. Hem ayrıca bir çoğumuzun çeşitli nedenlerden dolayı iki telefonu yok mu? )

• quote:

quote:

Hocam orijinal ürün, bence fiyat uygun, alet de güzelmiş, iphone yanında dev hatta :)

• Beyaz denilen zaten faturalarda silver olarak geçiyor ben de bugün öğrendim. Yani önü beyaz arkası gümüş. Diğeri de önü siyah arkası uzay grisi (ne demekle artık :) onu henüz görmedim )

• Arkadaşlar tableti bilgisayara bağladığımız zaman şarj olmasını engellemenin yolu var mı? (Şart etmiyor yazıyor ama yavaşta olsa ediyor)
  • iPad 3'den iPad Air'e geçmeye değer mi arkadaşlar?

• Arkadaşlar düşünen olursa yeni getirdiğim kılıflardan birini satıyorum

Logitech Folio Protective Case- iPad Air Uyumlu, Renk; Carbon Black
    http://forum.donanimhaber.com/m_85757517/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 29 Aralık 2013; 1:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Çok kaba hocam o kadar zarıf tablete bence bu olmalı bende bundan var
    http://store.apple.com/tr/product/MF051ZM/A/ipad-air-smart-case-siyah?fnode=3b

doğru diyosun hocam, biraz bekleyelim o zaman :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.