Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar çoook kararsızım. Memnun musunuz Air'den? Mini 2 almayı düşünüyorum aslında ama renk farklılığı canımı sıkar mı diye çok düşünüyorum...

Çok hafif ve tek eliniz ipad de tek eliniz de ekranda kullanabiliyorsunuz özellikle önceki ipadlere göre müthiş hafiflikte,
    Kağıt gibi,
    Tasarım konusunda da çok iyi. Hız konusunda çok iyi şuan, fakat birkaç sorun var onlar da ios 7.1 ile çözülecek.
    Küçük ekranın pek albenisi kalmadı bence, ipad air bayağı küçüldü.

Kamera konusunda nedense önceki ipadlerden daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selam. Bi yarışmadan hediye i pad air kazandım :) ama kullanmak istemiyorum. Onu satıp telefon (LG G2) almayı düşünüyorum...

Cihaz ipad air 16 gb wifi-cell modeli. Satmayı istediğim için kutusunu açmadım. Poşetini dahi açmadım...

Fiyat için 1450 tl olarak düşünüyorum. Manisa ve İzmir için elden teslim edebilirim. ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf84

Arkadaşlar herkese selam. Bi yarışmadan hediye i pad air kazandım :) ama kullanmak istemiyorum. Onu satıp telefon (LG G2) almayı düşünüyorum...

Cihaz ipad air 16 gb wifi-cell modeli. Satmayı istediğim için kutusunu açmadım. Poşetini dahi açmadım...

Fiyat için 1450 tl olarak düşünüyorum. Manisa ve İzmir için elden teslim edebilirim. ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilir....

Garantili mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Arkadaşlar herkese selam. Bi yarışmadan hediye i pad air kazandım :) ama kullanmak istemiyorum. Onu satıp telefon (LG G2) almayı düşünüyorum...

Garantili mi?

Evet Garantili..

• quote:

Orijinalden alıntı: Trigresive

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

quote:

Arkadaşlar, ben de İpad Air 16GB Wi-Fi alarak aranıza katıldım. Şu anda ürün kargoda. Bugün elime ulaşır inşallah. Şu kılıf meselesi kafamı karıştırdı. Otomatik açılma ve uykuya geçirme özellikli olan, uygun fiyatlı bir alternatif ürün yok mu şu anda piyasada. Gittigidiyordaki ürün hakkında satıcısı bu özelliklerin olduğunu iddia etmiş. Ancak yukarıda bir arkadaşımız da çalışmadığını söylemiş. Bu durumda ya satıcı dürüst değil, ya da gelen üründe sorun var. Birde ekran koruyucu sorunu da var. Açıkçası ben ürün çizilmeden, zarar görmeden bu işleri halletmeyi düşünüyordum, ancak daha ortada uygun bir kılıf ve ekran koruyucu yok sanırım. Yardımcı olacak arkadaşlar iyi hayır dua alır Saygılar.

Bir iki sayfa önce vardı sanırım @Pendo hocam yazmıştı gri bir kılıf var onun gittigidiyordan aldığı on off modu da çalışıyor. Bende bugün ondan sipariş vereceğim.

Hocam, eğer sizin için zahmet olmayacaksa, alacağınız veya aldığınız ürünün gittigidiyor linkini paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

tabi ki link buydu sanırım...

• quote:

Arkadaşlar, bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben Venomvenom adlı arkadaşımızın aldığı kılıfın, Pendo adlı arkadaşımızın gittigidiyordan aldığı kılıfla aynı olduğunu zannetmişim. Halbuki Venomvenom arkadaşımız kılıfı Bimeks'ten almış. Hepinizden bu yanlış anlaşılma için çok özür diliyorum.

O zaman Pendo arkadaşımıza sormak istiyorum. Acaba aldığı kılıfta otomatik açılma ve uyku modu çalışıyor mu acaba? Yanıtlarsa sevinirim. İyi günler diliyorum.

sorunsuz bir şekilde çalışıyor yazmıştı bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

http://www.dr.com.tr/Elektronik/iPearl-Kiki-Case-iPad-Air-Deri-Kilif-Siyah//Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000570480

Linkteki kılıfı sipariş verdim arkadaşlar otomatik uyandırma fonksiyonu mevcut bir kılıf. Hediye çeki ile 100 tl'ye denk geldi.

yanlış hatırlamıyorsam arabulvar adlı sitede 75TL di bu ürün iş yerinde olduğum için link i açamadım siteden bir baksana hocam 25 tl verme boşa...

• quote:

quote:

http://www.dr.com.tr/Elektronik/iPearl-Kiki-Case-iPad-Air-Deri-Kilif-Siyah//Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000570480

Linkteki kılıfı sipariş verdim arkadaşlar otomatik uyandırma fonksiyonu mevcut bir kılıf. Hediye çeki ile 100 tl'ye denk geldi.

yanlış hatırlamıyorsam arabulvar adlı sitede 75TL di bu ürün iş yerinde olduğum için link i açamadım siteden bir baksana hocam 25 tl verme boşa...

Baktım hocam marka aynı ama modeli farklı ayrıca otomatik uyandırma özelliği yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Garantili mi?

Edit: Evet 2 yıllık garantisi mevcut. 19 aralık 2015 e kadar geçerli garantisi var.

Apple iPad Air [ANA KONU]

Apple iPad Air [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf84 -- 26 Aralık 2013; 19:38:20 >

• quote:

quote:

quote:

Baktım hocam marka aynı ama modeli farklı ayrıca otomatik uyandırma özelliği yok sanırım.

hadi ya o zaman lidyana diyorum :) gerçi yine link veremiyorum...

107tl di lidyana da 150tl ve üzerine eğer turkcell prof kulübe üyelik varsa ayın 31 ne kadar 40 tl veriyor :) iki kılıf alınsa 214-40=174 eder böl ikiye eder kılıfın tanesi 87 TL eder.

Bahçeli reyisin 40 hesabı gibi oldu

• emre_mech kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. 1 adet siyah kılıf sipariş ettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

Kilifi aldim, dusundugum kadar kaba durmadi, resimlerini koydum. Kapatinca kilitlenme gibi seyler olmadi :), ama fiyat performansda basarili

Edit: resimler eklendi
    Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

Hocam çok teşekkür ederiz valla bürün soruları cevaplamış oldun açma kapanma olmasa bile kılıf çok kibar duruyor baya güzel oturmuş cihaza güle güle kullan

Tekrar teşekkürler...

ben ebay den 8 dolara siyah smart case söylemiştim gelmesini bekleyemeyip orjinal smart case i 100 tl ye satan birinden smart case aldım gayet güzel kullanışlı dedim ama 8 dolarlık kılıf bi geldi şok oldum orjinal smart case inden daha başarılı be dikey durma pozisyonu daha rahattı. orjinal smart case ve cover da cihaz çok dik duruyor ve kullanışsız. 8 dolarlık kılıfta bile mıktanıs oluyor artık açma kapama olmaması saçma .kılıfın yanını elinizle sertçe yoklarsanız mıknatısı hissedebilirsiniz birde ayarlardan açıkmı acaba ekranı otomatik aç kapa ?

• emre_mech kullanıcısına yanıt
    Güzel hesap oldu hocam

• Beyler şu an garantili ürün en ucuza nerede satılıyor 16 GB wifi modeli ?
  • quote:

Çok teşekkür ederim. 1 adet siyah kılıf sipariş ettim

turkcell prof devam demi hocam yedi yani

güle güle kullanın...
  • quote:

Güzel hesap oldu hocam

eywalllah
  • Arkadaşlar herkese selamlar bende ipad air 32 gb ile aranıza katıldım benim bir sorum olucak benim cihazın şarj adaptörünün kenarlarında açıklık var sanki tam oturmamış gibi çıkarıp yeniden takdım ama aynı arkadaşlar sizin adaptörlerde böylemi açıklık varmı birleşim noktasında? teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Beyler şu an garantili ürün en ucuza nerede satılıyor 16 GB wifi modeli ?

n11 olması lazım en iyi fiyat garantisi altında bazı dükkanlar Apple türkiye garanitili...31 Aralığa kadar 111 tl wp var.

Ben 16gb +Cell modelini şu şekilde aldım;

1518 tl (apple Türkiye garantili fiyatıydı Avenda adlı satıcı da ) 111 tl World Puan + 100 tl n11 çeki ( en iyi fiyat garantisinden pil alıp farkın 11 katını yüklediler) + 15 tl BKM express + 5 tl Avantajx ile 1287 tl gibi bir fiyata geldi ancak WP leri direk TL olarak kullanmak salaklık. Onu da Adios kart olduğu için uçak bileti falan almak lazım 3 katsayı ile yani 300 tl lik uçak bileti yerine kullanabilirim.

• Benide ekleyin bu arada 16 gb wifi uzay grisi.

• Arkadaşlar önceden 6.1.3 ipad 4(retina) kullanıcısıydım. Onu birine hediye ettim ve kendime ipad air(7.0.4) aldım. Mevcut yazılımları karşılaştırınca çok büyük bir hata yaptığımı farkettim :( iphone 5 de ios 7 gayet stabil çalışıyor ama tablette hiç de öyle değilmiş. Air son model olmasına karşın ipad 4 de hiç görmediğim laglar görüyorum. Hiç ama hiç stabil değil. Umarım 7.1 de düzeltirler. Ekran döndürmelerde, uygulama çıkışlarında, multitouch olaylarında ipad de hiç görmediğim kadar kasılmalar görüyorum. Üzerine 4 tane güncelleme çıkması rağmen(7.0.1,2,3,4) hala bu durumda olması beni 7.1 için hiç ümitlendirmiyor. Belki de iOS 6.1.3 ün o stabilitesine alıştıktan sonra bu olanlar gözüme çok battı. Neyse bi moral birşey verin fenalardayım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.