Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya abiler Allah aşkına haftalardır aveadan taahhütlü çıkmasını bekliyorum almak için nakit de kredi kartı da olmadıgından ama gelgelelim yok yok yok turkcele geldi vodafoneye geldi çünkü dün sordum subeye gidip var elimizde dediler ama hiçbi aveada yok neden böle...yahu avealı olduguma bin pişman oldum keşke 1 yıl önce 5 lira ucuzu olsun demeseymişimde turkcelli olsaymışım adamlar ne iphone getirebildi ne air napmam lazım ne zaman gelir bi bilgisi olan var mı
  • emre_mech kullanıcısına yanıt
    Kapağı kapandığında uykuya geçiyor,kapağı açtığnızda da ekran açılıyor .
    Apple iPad Air [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 24 Aralık 2013; 18:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Kapağı kapandığında uykuya geçiyor,kapağı açtığnızda da ekran açılıyor .
    Apple iPad Air [ANA KONU]

Hocam süpersin ya ALlah razı olsun cidden

Bu arada kılıf cidden güzelmiş arka kapak çok ince ve logo falanda görünüyor bu gece sanırım senin kılıftan sipariş vereceğim çok tesekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilifi aldim, dusundugum kadar kaba durmadi, resimlerini koydum. Kapatinca kilitlenme gibi seyler olmadi :), ama fiyat performansda basarili

Edit: resimler eklendi
    Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomvenom -- 24 Aralık 2013; 21:35:42 >

• Arkadaşlar airin oyun performansını merak ettiğimden temple run 2 ve asphalt 8 i yükledim bugün ancak her iki oyundada kasma hissi var. Bu neden kaynaklıdır çözümü nedir bilen birileri var mı? İlk kez ipad kullanıyorum bazı ayarları mı yanlış yaptım acaba?

• venomvenom kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, otomatik uyandırma özelliğinin olmaması kötüymüş. Bende kararsız kaldım şimdi.

• Evet Asphalt 8 de grafiğin yoğun olduğu bölümlerde ara ara fps ler düşüyor ..bende de böyle..

• ebaydan alabilirsiniz uyandırma özellikli kılıflar uygun, ben 10 dolara sipariş ettim bekliycez artık

beni de ekleyebilirsiniz listeye
  • mybo37 kullanıcısına yanıt
    Temple run 2 de de öyle hocam yalnız birşey farkettim oyundayken ses açma kapama tuşuna basınca düzeliyor akıcı hale dönüyor oyun. Neden böyle yapıyor anlamadım cihazda mı sorun var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

Kilifi aldim, dusundugum kadar kaba durmadi, resimlerini koydum. Kapatinca kilitlenme gibi seyler olmadi :), ama fiyat performansda basarili

Apple iPad Air [ANA KONU]Apple iPad Air [ANA KONU]

Hocam çok teşekkür ederiz valla bürün soruları cevaplamış oldun açma kapanma olmasa bile kılıf çok kibar duruyor baya güzel oturmuş cihaza güle güle kullan

Tekrar teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Arkadaşlar airin oyun performansını merak ettiğimden temple run 2 ve asphalt 8 i yükledim bugün ancak her iki oyundada kasma hissi var. Bu neden kaynaklıdır çözümü nedir bilen birileri var mı? İlk kez ipad kullanıyorum bazı ayarları mı yanlış yaptım acaba?

Aynen Dead trigger 2de de kasıyor. ne iş anlamadım.

• Vatan Bilgisayar'a, bazı Turkcell ve Vodafone mağazalarına baktım bugün. Air için uygun kesim jelatin hiçbirine gelmemiş henüz. 1 hafta içinde geleceğini iddia ediyorlar, hadi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Arkadaşlar airin oyun performansını merak ettiğimden temple run 2 ve asphalt 8 i yükledim bugün ancak her iki oyundada kasma hissi var. Bu neden kaynaklıdır çözümü nedir bilen birileri var mı? İlk kez ipad kullanıyorum bazı ayarları mı yanlış yaptım acaba?

Bende anlamadım hocam cihazda mı bir şey var yazılımsal mı çözemedim.
  • Cihazı restore edin aynı sorun devam ediyorsa apple müşteri hizmetleri ile iletişim kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

Kilifi aldim, dusundugum kadar kaba durmadi, resimlerini koydum. Kapatinca kilitlenme gibi seyler olmadi :), ama fiyat performansda basarili

Hocam çok teşekkür ederiz valla bürün soruları cevaplamış oldun açma kapanma olmasa bile kılıf çok kibar duruyor baya güzel oturmuş cihaza güle güle kullan

Tekrar teşekkürler...

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 25 Aralık 2013; 1:24:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Bende anlamadım hocam cihazda mı bir şey var yazılımsal mı çözemedim.

Hocam ben kendi sorunumu cozdum. Benim cihaz sadece dead triggerda takılma yapıtı dün. Temple run da filan hiç sorun yaşamadım. Şimdi bir daha açtım oynadım oyunu.Takılmadı hiç. Oyuna başlarken profil oluşturuyorsunuz dosyaları clouddan cekiyor. Sanırım benim nette bir problem vardı dun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 25 Aralık 2013; 1:34:25 >

• Arkadaşlar sorunu çözdüm. Assistive touch kaynaklı yazılımsal bir sorun sanırım. Ben home tuşunu fazla kullanmamak için assistive tuşunu kullanıyordum onu kapatıp girdim oyunlara kasma felan kalmadı isterseniz sizde deneyin bi.

• Bende de asphalt 8'de takılmalar oluyordu assistive touch'ı kapatınca düzeldi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 25 Aralık 2013; 2:32:54 >
  • Assistive touch'ı hem telefon hem tablette sürekli kullanıyorum. Bu iş kötü oldu sürekli aç kapa yapmak zorunda kalacağız. Bu arada eline sağlık hocam @sasamkn

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.