Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone da iPad air 16gb +1gb internet 83X24 ay ile veriliyor , sizce nasıldır arkadaşlar ? Almayı düşünüyorum bu kampanyadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hie kullanıcısına yanıt
    Bence cok pahal VODOFON 6 GB Kotalı ve Wifi Modemi olan kampanyası var. ilk ay 45 sonraki aylar 30 tl Buda yıllık 400 küsür tl ye geliyor ama 6 gb kotası var.Sizinkinin tam 6 katı ama sizinkide 2 yıllık sanrım :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Bence cok pahal VODOFON 6 GB Kotalı ve Wifi Modemi olan kampanyası var. ilk ay 45 sonraki aylar 30 tl Buda yıllık 400 küsür tl ye geliyor ama 6 gb kotası var.Sizinkinin tam 6 katı ama sizinkide 2 yıllık sanrım :s

İyiymiş fiyatı, evet 24 ay taahhüt ile veriyor, olmazsa Apple Store dan alıyım, karta yüklenmek istemiyorum açıkcası, siz kullanıyor musunuz ? Nasıl memnunmusunuz ? Uzaktan erişim için alacağım ipadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hie kullanıcısına yanıt
    Benim henüz bir ipadım yok.
    Bende alacagım 128gb 4G ve Wifi arasnıda kaldım.Ben 4G li alsam bile kesinlikle mobil wifi modem alırım cünkü ipad icin downloadta sınır var 4 g icin ama 6 gb kotalı data hattını wifi den bağlarsam istediğim gibi kullanırım yeri geldiğinde.

4G konusu beni GPRS olarak düşündürüyor arada 340 küsür fark var.Acaba wifili alip 4G ye vereceğim 340 tl yi 6 gb kotalı mobil modeme mi versem diye düşünüyorum.Zaten yanımda ROMOSS harici batarya olacagı icin enerji konusunda sıkıntı yaşamam.
  • Targus versavu slim i inceledim. Daha önceki modellerine göre kalitesi düşmüş gibi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekleyin hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. İpad mini kullanıyorum.
    Bunu birader e verip air almayı düşünüyorum.
    Az daha beklesem mi diye tereddütteyim.
    7.9 ile 9.7 inch arasındaki büyüklük farkına ve retina ekrana değer mi?
    Bu maliyete değer mi yoksa mevcut ipad mini ile devam mı biraz daha?
    İnternet amaçlı kullanıyorum ve ilk tabletim olan mini yi mayısta almıştım.
    tableti masaya koyduğumda biraz küçük gelmeye başladı.

Mini ve air kullananlardan fikirlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eceroz10 -- 23 Aralık 2013; 2:28:07 >
  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    http://www.bimeks.com.tr/urun/137331/targus-click-in-ipad-air-standli-kilif-siyah.aspx hocam yarın bu kılıftan almayı düşünüyorum gayet güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

http://www.bimeks.com.tr/urun/137331/targus-click-in-ipad-air-standli-kilif-siyah.aspx hocam yarın bu kılıftan almayı düşünüyorum gayet güzel duruyor.

Yukarıdaki kılıfı 50tl ye satıyorum 1 kez taktım smart cover hediye geldiği için kullanmıyorum...faturası kutusu herşeyi vardır...
  • Bu kılıflara 100 tl vermeyin bence. Yan sanayi alın çok farkı olmuyor.
  • Bugün egemek'ten ipad air smartcase satın aldım, ürünü çok beğendim ön-arka tam koruma isteyen kullanıcılara öneririm.

• Arkadaşlar infinity blade ipad air için ucretsiz mi olacaktı. Oyle birsey gecmişti sanki apple lansmanında.

• Merhaba ben ıpad air 32 gb wifi almak istiyorum.Fakat kapıda ödeme yapabileceğim bir site arıyorum.Lütfen yardımcı olun bir ikii tane buldum ama güvenilir mi emin olamıyorum.Ipad air çıkalı bi kaç ay olduğu içinde çoğu kapıda ödemeli sitede yok. l
  • elif suuu E kullanıcısına yanıt
    Apple den havale ile alabilirsiniz.Kapıda ödeme ile aynı şey zaten.
    Vatan,Teknosa,Bimeks gibi büyük firmalar haricinde diğer firmalar güvenli değil bana göre sadece büyük firmalardan alınmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

quote:

Yukarıdaki kılıfı 50tl ye satıyorum 1 kez taktım smart cover hediye geldiği için kullanmıyorum...faturası kutusu herşeyi vardır...

Daha bugun aynisini 99a mediamarkttan aldim:( keske ilani gorseydim uzdu bu walla:(
    Bu arada kilif almayi dusunenlere tavsiye ederim bu kilifi gayet kullanisli

• bencede ben mavı aldım hatta mavı ıphone 5c me de mavı case aldım super urun

• air için hangi ekran koruyucu önerirsiniz, yada ekran koruyucu ile kullanmazsak sıkıntı olur mu?
  • Bence ekran koruyucu kullanın ekranınız herzaman pırıl pırıl kalsın. Vatan'dan aldığım trust marka ekran koruyucu kullanıyorum fakat tam oturmuyor ipad air'a ust kısımda boşluk kalıyor ve kamera deliği kameranın biraz altına denk geliyor. Kesim hatalı. Farklı marka satın almanızı öneririm. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 24 Aralık 2013; 1:05:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

quote:

Daha bugun aynisini 99a mediamarkttan aldim:( keske ilani gorseydim uzdu bu walla:(
    Bu arada kilif almayi dusunenlere tavsiye ederim bu kilifi gayet kullanisli

Hocam merhabalar bende bu kılıftan alacağım ancak merak ettiğim bir durum var kılıf otomatik sleep ve wake up özelliğine sahip midir? Kendi sitesinde yazmıyor yani kılıfı açında iPad direk açılıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Bence ekran koruyucu kullanın ekranınız herzaman pırıl pırıl kalsın. Vatan'dan aldığım trust marka ekran koruyucu kullanıyorum fakat tam oturmuyor ipad air'a ust kısımda boşluk kalıyor ve kamera deliği kameranın biraz altına denk geliyor. Kesim hatalı. Farklı marka satın almanızı öneririm. İyi forumlar.

çeşitli fiyatlara satılıyor farkediyor mu bilmiyorum, birde yurtdışında satılanlar var cam vs. de pahalı baya.

ipad kargoda şuan, ben de ekrana dokunmadan nasıl bir yol izlesem onu düşünüyordum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.