Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu ürün aynı malzemeden yapıliyordur, önemli olan kesimin ipade tam oturmasi, ben dealextremeden de siparis verdim fakat henuz elime ulasmadi, eger hemen satin almak istiyorsaniz trust marka satin alin kullanimda bir problem yaratmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 24 Aralık 2013; 1:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simplett S kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyorda ipad air diye arama yaparsanız ekran koruyucuları mevcut. 2 tanesi 20 lira filan. Ben ordan aldım gayet memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun cevaplar için, uygun birtane denerim, kargo vs. vakit kaybı olmaması için gidip yerinde alayım diyorum herhangi bir dükkandan.

ekrana uygulamasını yaptırabilirsem daha iyi olur sanırım, kendim iyi yapabilir miyim bilmiyorum.

@frtfrtfrtfrt @eeznoraa
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplett

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-air-ekran-koruyucu-buff-kirilmaz-film-99045875#product-information

bu ürün iyi midir sizce

Ürünün orjinal olup olmadığı konusunda bir bilgim yok, bu markanın sahte ürünlerinin piyasada dolaştığını duymuştum. Ancak sahte olsa bile fiyat güzel, tercih edebilirsiniz. Ben trust ekran koruyucuyu vatan'dan 27tl ye almıştım. Paketten 2 adet film çıkıyor.

• çok farklı olmaz heralde trust'tan, deneyelim bakalım iyi çıkar inşallah

ilk kez ipad alıyorum da bilgim yok fazla, daha çok soru sorarım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

quote:

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

http://www.bimeks.com.tr/urun/137331/targus-click-in-ipad-air-standli-kilif-siyah.aspx hocam yarın bu kılıftan almayı düşünüyorum gayet güzel duruyor.

Yukarıdaki kılıfı 50tl ye satıyorum 1 kez taktım smart cover hediye geldiği için kullanmıyorum...faturası kutusu herşeyi vardır...

Daha bugun aynisini 99a mediamarkttan aldim:( keske ilani gorseydim uzdu bu walla:(
    Bu arada kilif almayi dusunenlere tavsiye ederim bu kilifi gayet kullanisli

Hocam merhabalar bende bu kılıftan alacağım ancak merak ettiğim bir durum var kılıf otomatik sleep ve wake up özelliğine sahip midir? Kendi sitesinde yazmıyor yani kılıfı açında iPad direk açılıyor mu ?

+1

• Ben,şu kılıfı aldım.Tam oturdu.kapakta uyku modla uyumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Ben,şu kılıfı aldım.Tam oturdu.kapakta uyku modla uyumlu.http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-5-air-kilif-uyku-modlu-smart-cover-99662890?urvid=7261117

Hocam merhabalar size zahmet olmazsa bir kaç tane foto yükleyebilir misiniz özellikle iPad in oturma yerleri ile ilgili. Birde uyku modu çalışıyor demişsiniz kapatınca uyku moduna geçiyor anladığım kadarıyla ama kapağı açınca direk açılıyor mu alet ? Teşekkürler

• Diğer konuya (genel iPad konusu) bu şekilde bir mesaj attım ama cevap gelmedi. Burada bu kılıfı kullanan kullanıcılar var onlarda da sormak için tekrar burayada ekliyorum aynı mesajı

"Herkese merhabalar çok yakında bende ipad air sahibi olacağım ancak aklıma takılan bir soru var. Malum bir kılıf gerekiyor ve limitlerimi zorlamasa smart cover alıp geçmek istiyorum ama 200t gibi bir rakam şu an için veremem. Araştırma yaptığımda bir kaç markanın da smart cover benzeri ürünleri olduğunu gördüm. Bunlardan biri Targus D&R ve Arabulvar satıyor ama güvenemedim. Linkteki ürünü almak istiyorum ama otomatik açma kapama ( sleep and wake up) var mı yok mu anlayamadım.

Targus UK
    Laptop Bag | Find Backpacks, Docking Stations and More at Targus UK
    http://targus.com/uk/product_details.asp?sku=THD03805EU

Aranızda bu kılıftan kullanan var mıdır? Değilse otomatik açılma kapanma foksiyonuna sahip ve 3 kademeli katlamalı smart covera alternatif ne önerirsiniz ?"

• emre_mech kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kılıfı bende almayı düşünüyorum ve bende aynı şeyi merak ettim açıkçası. Youtubedan aynı kılıfın ipad 4 modeli olanları için baktığımda otomatik uyandırma özelliği çalışıyordu.

• quote:

Hocam aynı kılıfı bende almayı düşünüyorum ve bende aynı şeyi merak ettim açıkçası. Youtubedan aynı kılıfın ipad 4 modeli olanları için baktığımda otomatik uyandırma özelliği çalışıyordu.

Kullanan arkadaşlar var ama bir cevap alamadık

Artık sipariş edip deneme yanılma yöntemi ile bakacaz sanırım :((

• quote:

quote:

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/137331/targus-click-in-ipad-air-standli-kilif-siyah.aspx hocam yarın bu kılıftan almayı düşünüyorum gayet güzel duruyor.

Yukarıdaki kılıfı 50tl ye satıyorum 1 kez taktım smart cover hediye geldiği için kullanmıyorum...faturası kutusu herşeyi vardır...

Daha bugun aynisini 99a mediamarkttan aldim:( keske ilani gorseydim uzdu bu walla:(

Bugun alıyorum yorum yazarım o kılıfa

• quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

quote:

quote:

quote:

Bugun alıyorum yorum yazarım o kılıfa

Hocam çok sağ ol valla ya dört gözle bekliyorum incelemeni bir gün daha erteledim

• Aynen hocam,bende bekliyorum o zaman.

• Arkadaşlar bugün akşamüstü 16 GB lık air almayı düşünüyorum 1 hafta önce vatana gitmiştim fakat hiçbir aksesuarı yoktu o yüzden almadım. Bugün tekrar gideceğim olurda jelatin yoksa evde kullanımda ekranda kolay çizilme olur mu ? Veya vatanda artık hangi jelatin varsa alayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar bugün akşamüstü 16 GB lık air almayı düşünüyorum 1 hafta önce vatana gitmiştim fakat hiçbir aksesuarı yoktu o yüzden almadım. Bugün tekrar gideceğim olurda jelatin yoksa evde kullanımda ekranda kolay çizilme olur mu ? Veya vatanda artık hangi jelatin varsa alayım mı ?

Merhabalar etrafımda kullanan arkadaşlarım genelde ekran jelatini olmadan kullanıyor. Şu ana kadar çizilen ve bir sorun ile karşılaşan duymadım. Hatta bir tanesinden smart cover var yani ipad in arkası kabak gibi açık 1 aydır o şekilde kullanıyor. Geçen kılcal çizik var mı diye elime alıp inceledim ama logonun orası dahil bir şey göremedim. Düzgün bir jelatin almayınca da gerçekten görüntü kaybı olduğunu düşünüyorum özellikle de parmak izi bırakmayan mat jelatinler için...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar bugün akşamüstü 16 GB lık air almayı düşünüyorum 1 hafta önce vatana gitmiştim fakat hiçbir aksesuarı yoktu o yüzden almadım. Bugün tekrar gideceğim olurda jelatin yoksa evde kullanımda ekranda kolay çizilme olur mu ? Veya vatanda artık hangi jelatin varsa alayım mı ?

Merhabalar etrafımda kullanan arkadaşlarım genelde ekran jelatini olmadan kullanıyor. Şu ana kadar çizilen ve bir sorun ile karşılaşan duymadım. Hatta bir tanesinden smart cover var yani ipad in arkası kabak gibi açık 1 aydır o şekilde kullanıyor. Geçen kılcal çizik var mı diye elime alıp inceledim ama logonun orası dahil bir şey göremedim. Düzgün bir jelatin almayınca da gerçekten görüntü kaybı olduğunu düşünüyorum özellikle de parmak izi bırakmayan mat jelatinler için...

Zaten görüntü kalitesini düşürecek kadar olanlar olunca bir anlamı kalmıyor. Parlak jelatin olursa daha iyi en azından. Valla benim alacağım ilk apple ürün olacak birde kendim hiç çizeceğimi düşünmüyorum ama başkaları bakarken biraz insafsız oluyorlar o yüzden alayım diyorum. Geçen gittiğimde vatandaki kız jelatin var dedi oradan ıpad 4 jelatini çıkardı bende dedim ki o büyük gelmiyormu sonuçta kasa küçüldü dedim pek birşey anlamadı sonradan evet haklısınız dedi. Ama bugün alacağım bir tane umarım jelatin vardır.

• Arkadaşlar ıpad aır ilk alınca şu kadar saat şarzda tutun gibi eskiden kalma muhabbet var mı ? Bazı yerlerde şarz döngüsünden falan bahsetmişlerde. Benim bildiğim bu eski nikel kadmiyum pili olan elektronik cihazlardan kalma bir gelenek. Şimdiki lityum ion pilleri dolduktan sonra ilk şarzı fazladan tutmaya gerek var mı ? Bana göre aksine zarar verecektir ama sizlerede bir sorayım dedim.
  • Arkadaşlar çok soru sordum biliyorum fakat bazı ıpad aır alan arkadaşlar ekran sorunundan bahsetmiş sizlerde de böyle sorun var mı ? Bazıları sırf bu yüzden gidip tekrar 4 aldım falan demiş. Hattaki forumdaki konunun linkini atayım bir inceleyin isterseniz ben pek anlamadım daha önce ne ıpad ne ıphone kullandım ilk alacağım apple olacak bana aynı fiyata bir önceki cihazı almak çok saçma geliyor. Yarın birgün cihaz kasacak olursa 1 yıl sonra ben çıldırırım artık. O kadar milletten duyuyoruz apple stabil apple şöyle böyle falan şimdi pedere aldıracaz cihazı rezil olmayalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_85524051/f_//tm.htm#85608306

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmkocak -- 24 Aralık 2013; 16:01:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.