Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel bir sorum olacak kullanıcılara kalem alacak mısınız? Adonit script evernote edition bakıyorum ama 75$ Yurtdışı fiyatı

Burda spot olarak bi kaç dükkan satıyor fiyatı 250tl

https://adonit.net/jot/script/

Bu kaleme alternatif olabilecek wacuum bamboo dışında bildiğiniz bir kalem var mıdır? Bluetooth lu olması daha iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

Genel bir sorum olacak kullanıcılara kalem alacak mısınız? Adonit script evernote edition bakıyorum ama 75$ Yurtdışı fiyatı

Bu kaleme alternatif olabilecek wacuum bamboo dışında bildiğiniz bir kalem var mıdır? Bluetooth lu olması daha iyi olur...

Adonit jot un diğer çeşitlerine bakın

• Arkadaşlar, ben de İpad Air 16GB Wi-Fi alarak aranıza katıldım. Şu anda ürün kargoda. Bugün elime ulaşır inşallah. Şu kılıf meselesi kafamı karıştırdı. Otomatik açılma ve uykuya geçirme özellikli olan, uygun fiyatlı bir alternatif ürün yok mu şu anda piyasada. Gittigidiyordaki ürün hakkında satıcısı bu özelliklerin olduğunu iddia etmiş. Ancak yukarıda bir arkadaşımız da çalışmadığını söylemiş. Bu durumda ya satıcı dürüst değil, ya da gelen üründe sorun var. Birde ekran koruyucu sorunu da var. Açıkçası ben ürün çizilmeden, zarar görmeden bu işleri halletmeyi düşünüyordum, ancak daha ortada uygun bir kılıf ve ekran koruyucu yok sanırım. Yardımcı olacak arkadaşlar iyi hayır dua alır Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Genel bir sorum olacak kullanıcılara kalem alacak mısınız? Adonit script evernote edition bakıyorum ama 75$ Yurtdışı fiyatı

Adonit jot un diğer çeşitlerine bakın

Diğer adonit modelleri Ucu disk gibi olanlardan arkadaşımda jot Pro var. Kullandım biraz da disk gibi olanlar bi garip geldi yazmadım pek ama süper resim çiziliyor ve boyanıyor.
    Wacum bamboyu beğendim ama onunda ucu baya kalın. Neyse ben biraz daha araştırayım teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Trigresive

Arkadaşlar, ben de İpad Air 16GB Wi-Fi alarak aranıza katıldım. Şu anda ürün kargoda. Bugün elime ulaşır inşallah. Şu kılıf meselesi kafamı karıştırdı. Otomatik açılma ve uykuya geçirme özellikli olan, uygun fiyatlı bir alternatif ürün yok mu şu anda piyasada. Gittigidiyordaki ürün hakkında satıcısı bu özelliklerin olduğunu iddia etmiş. Ancak yukarıda bir arkadaşımız da çalışmadığını söylemiş. Bu durumda ya satıcı dürüst değil, ya da gelen üründe sorun var. Birde ekran koruyucu sorunu da var. Açıkçası ben ürün çizilmeden, zarar görmeden bu işleri halletmeyi düşünüyordum, ancak daha ortada uygun bir kılıf ve ekran koruyucu yok sanırım. Yardımcı olacak arkadaşlar iyi hayır dua alır Saygılar.

Bir iki sayfa önce vardı sanırım @Pendo hocam yazmıştı gri bir kılıf var onun gittigidiyordan aldığı on off modu da çalışıyor. Bende bugün ondan sipariş vereceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trigresive

Arkadaşlar, ben de İpad Air 16GB Wi-Fi alarak aranıza katıldım. Şu anda ürün kargoda. Bugün elime ulaşır inşallah. Şu kılıf meselesi kafamı karıştırdı. Otomatik açılma ve uykuya geçirme özellikli olan, uygun fiyatlı bir alternatif ürün yok mu şu anda piyasada. Gittigidiyordaki ürün hakkında satıcısı bu özelliklerin olduğunu iddia etmiş. Ancak yukarıda bir arkadaşımız da çalışmadığını söylemiş. Bu durumda ya satıcı dürüst değil, ya da gelen üründe sorun var. Birde ekran koruyucu sorunu da var. Açıkçası ben ürün çizilmeden, zarar görmeden bu işleri halletmeyi düşünüyordum, ancak daha ortada uygun bir kılıf ve ekran koruyucu yok sanırım. Yardımcı olacak arkadaşlar iyi hayır dua alır Saygılar.

Bir iki sayfa önce vardı sanırım @Pendo hocam yazmıştı gri bir kılıf var onun gittigidiyordan aldığı on off modu da çalışıyor. Bende bugün ondan sipariş vereceğim.

Hocam, eğer sizin için zahmet olmayacaksa, alacağınız veya aldığınız ürünün gittigidiyor linkini paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar, bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben Venomvenom adlı arkadaşımızın aldığı kılıfın, Pendo adlı arkadaşımızın gittigidiyordan aldığı kılıfla aynı olduğunu zannetmişim. Halbuki Venomvenom arkadaşımız kılıfı Bimeks'ten almış. Hepinizden bu yanlış anlaşılma için çok özür diliyorum.

O zaman Pendo arkadaşımıza sormak istiyorum. Acaba aldığı kılıfta otomatik açılma ve uyku modu çalışıyor mu acaba? Yanıtlarsa sevinirim. İyi günler diliyorum.
  • Trigresive T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben smart case orjınal urununu aldım ve harıka kesınlıkle tavsıye ederım parasına degıyor 1500 tl lık cıhaza helal hos olsun ve artı bu kılıf ıle jelatın takmanıza gerek kalmaz ve jelatınsız kullanmak daha guzel.saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cumartesi günü Sirkeciden "Rootacase" marka ekran koruma aldım. Air'le tam uyumlu.

• Hocam, doğru söylüyorsunuz da, arada 150 TL'lik bir fark var. Az değil yani.

Bu arada aşağıdaki linkte daha değişik bir ürün gördüm. Siz olsanız bunu mu, yoksa Pendo arkadaşımızın aldığı ürünü mü tercih ederdiniz?

• Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir iPad Air kullanıcısıyım. Wifi + Cell.

Kılıf olarak Targus Versavu Standlı Kılıf kullanıyorum. Memnunum. Bir de klavyeli kılıf almayı düşünüyorum.

Kalem almayı da düşünüyorum ama araştırmaya daha vakit bulamadım. Kalem kullanım deneyimleri ile ilgili incelemeler okumam gerekiyor. Elyazısı kullanımı ne kadar pratik oluyor bakmak lazım.

Başlığı takip edeceğim.

Tüm arkadaşlara cihazlarını güle güle kullanmalarını dilerim.
  • note iki kalemini denedim olmadi

• Trigresive T kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım üründe uyku modu var ve çalışyor.Kapağı kapatınca "klick"sesiyle ekran kapanıyor/kararıyor.Kapağı açınca yine aynı sesle kapalı olan ekran açılıyor.bahsedilen "uyku modu" veya "uykuya alma" buysa .BEndeki kılıfta bu özellik mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 25 Aralık 2013; 14:31:45 >
  • Rica ederim arkadaşlar yazılımsal bir sorun olduğunu anlamıştım zaten, neden kaynaklı olduğunu da bulduk sonunda. Güncelleme ile düzeltilecektir büyük ihtimal.

• Linkteki kılıfı sipariş verdim arkadaşlar otomatik uyandırma fonksiyonu mevcut bir kılıf. Hediye çeki ile 100 tl'ye denk geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nilayveren

note iki kalemini denedim olmadi

O kalemler için özel bir katman var.

• Ekleyebilirsiniz arkadaşlar uzay grisi 16 gb wifi modelini aldım dünden beri evde kimse elinden düşürmüyor Umarım sorunsuz kullanırız.
  • ipad air kullanan arkadaşlarda

http://forum.donanimhaber.com/m_85524051/tm.htm

adrsinde bahsedilen beyaz ekranda karartı yada sararma sorunu olan var mı?

buradaki arkadaşlar baya dertli. nerdeyse herkeste aynı sorun var.

acaba ilk parti ürünlerde mi var . 2014 ü mü beklesek şubatı falan
    bide apple mağaza açacak gidip direk ordan mı alsam.
    tamda o kadar niyetlenmiştik almaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Vatan Bilgisayar'a, bazı Turkcell ve Vodafone mağazalarına baktım bugün. Air için uygun kesim jelatin hiçbirine gelmemiş henüz. 1 hafta içinde geleceğini iddia ediyorlar, hadi bakalım.

Medya markt ta var.

• Arkadaşlar çoook kararsızım. Memnun musunuz Air'den? Mini 2 almayı düşünüyorum aslında ama renk farklılığı canımı sıkar mı diye çok düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.