Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 TL'ye UDID kaydı yap 7.1 Beta 2'ye geç kafan rahat eder. İnanılmaz rahatlıyor iPad. Final sürümü Martta falan çıkcak diyolar o yüzden beklenmez bence.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    7.1 de umut var diyosun yani kardeşim. Ya bir de keşke jailbreak 7.1'den sonra çıksaydı. Şimdi en stabil yazılımda açıkları kapatıcaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseriii -- 26 Aralık 2013; 17:43:01 >
  • Arkadaşlar biri cevap versin lütfen ipad air şarj adaptörünün birleşim noktasının ara açıklığı normalmi yoksa tam oturmuş olmasımı gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landland L kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle hiç kafaya takmadım açıkçası oynama filan yok sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar youtube gibi ekranı kapatınca kesilmeyen online müzik dinleyebileceğim bir program tavsiye edebilirmisiniz?

• Şükürler olsun ki alette ne çizik ezik var, ne ölü piksel var, ne de ghosting. Tüm testlerimden başarıyla geçti, gönül rahatlığıyla listeye ekletebilirim kendimi. :)

iPad Air 16 GB Wi-Fi Only Space Grey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AscAnsio -- 26 Aralık 2013; 20:23:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Şükürler olsun ki alette ne çizik ezik var, ne ölü piksel var, ne de ghosting. Tüm testlerimden başarıyla geçti, gönül rahatlığıyla listeye ekletebilirim kendimi. :)

Hayırlı olsun testleri nasıl yaptınız bilgi verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

quote:

Şükürler olsun ki alette ne çizik ezik var, ne ölü piksel var, ne de ghosting. Tüm testlerimden başarıyla geçti, gönül rahatlığıyla listeye ekletebilirim kendimi. :)

Ölü piksel testini şu videoyla yaptım.

Ve ghosting için buradan.

http://www.mitchmalone.name/retina-test/

• quote:

Orijinalden alıntı: landland

Arkadaşlar biri cevap versin lütfen ipad air şarj adaptörünün birleşim noktasının ara açıklığı normalmi yoksa tam oturmuş olmasımı gerekiyor

Normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

Arkadaslar youtube gibi ekranı kapatınca kesilmeyen online müzik dinleyebileceğim bir program tavsiye edebilirmisiniz?

Sınırsız muzik uygulaması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mech

quote:

Ölü piksel testini şu videoyla yaptım.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gIA_4nV-CqE

Ve ghosting için buradan.

http://www.mitchmalone.name/retina-test/

Çok teşekkürler deniyorum şimdi...

• emre_mech kullanıcısına yanıt
    Yalnız, ölü piksel testi epilepsi hastalarını rahatsız edecek düzeyde ışıltı ve flaşlama içeriyor, hasta olmayan birinde dahi nöbet tetikleyebilir. Öyle bir durumunuz varsa dikkat edin derim.
  • arkadaşlar şu kılıf nasıldır sizce?

kılıfa çok para vermek istemiyorum, iş görür mü?

• sirseriii kullanıcısına yanıt
    Bende de 16 air wifi var, bahsettiğiniz lag vs'lerin bir tanesi bile başıma gelmedi şimdiye kadar. İpad 1'den beri tüm ipadleri kullandım, en düzgün akıcı ve hızlı ipad diyebilirim. En ufak bir takılma yok bende.

• Ben de cihazı 15 gündür kullanıyorum, gerçekten çok memnunum. Ancak özellikle Twitter'da aşağı yukarı 25-30 kişinin profilindeki fotoğraflara arka arkaya baktıktan sonra program garip bir şekilde yavaşlıyor, kasılmaya başlıyor ve en sonunda kapatıyor kendini. Bunun Twitter'dan mı, IOS 7'den mi veya cihazın ram'inden mi kaynaklandığını kestiremiyorum şu an. Bir de bazı arkadaşların dediği gibi home tuşu yerine parmakları kullanarak ana ekrana dönüldüğünde çok ufak bir takılma oluyor; ama ilk bahsettiğim sorun kadar rahatsız edici değil.

Onun haricinde gerek görüntüsü ve işlevi gerek de şarjının uzun süre dayanması ile Ipad Air gerçekten çok başarılı bir cihaz. Ekranımla ilgili de çok şükür herhangi bir sorun tespit etmedim, gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla ekranında sorun yaşanan cihazların genellikle 44. hafta üretilen cihazlar olduğu, 46. hafta ve sonrası cihazlarda bu sorunların görünmediğini söylüyorlar, buna bakmanın belki faydası olur. Diğer taraftan benim cihazım da 44. hafta üretim; ancak bir sorunu yok :)

• ivangennaro İ kullanıcısına yanıt
    Çok kaba hocam o kadar zarıf tablete bence bu olmalı bende bundan var
    Apple (TR)
    Kılıflar ve Koruyucu Ürünler - iPad Aksesuarları
    http://store.apple.com/tr/product/MF051ZM/A/ipad-air-smart-case-siyah?fnode=3b

• IntAudit kullanıcısına yanıt
    Hocam o takılma sonra atma gıbı olaylar herkesde var ios7 den kaynaklı die düşünüoruz

• IntAudit kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı hafta uretildigine nerden bakıyoruz hocam?

• 41fb4141 4 kullanıcısına yanıt
    İnşallah düzelir o zaman 7.1 ile sorunlarımız, sağ olun.
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html/

Buradan cihazımızın seri numarasını girerek cihaz bilgilerine ve üretim detaylarına ulaşabiliyoruz. TR'deki serilerde Ipad Air cihazlar genellikle 44. hafta üretim, Mini Retina cihazlar ise 46. hafta gibi duruyor. Tabii süre ilerledikçe daha yeni üretim haftalı cihazları görebileceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.