Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl oluyorda online store dan daha ucuza ipad satılıyor?
  • Cihazı 5 gündür kullanıyorum bimeksten 1187 tl ye aldım, store dan da smart cover aldım. Cihazda ghosting ve deadpixel yok çok şükür. Benim bir sorum var ekrana ve cihazın arkasına jelatin almalımıyım genelde okulda ve evde kullanıcam.
  • Ace Player ücretsiz olmus, kaçırmayın!
  • Alırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
    Distribütör garantisi nedir?
  • iPad 4 neden hala iPad Air ile aynı fiyatta satılıyor anlamış değilim Air almayı düşünüyorum sizin kullandığınız cihazda bu tür sorun var mı ? http://forum.donanimhaber.com/m_85524051/tm.htm
  • 16 gb wifi gümüş rengi sipariş verdim az önce
  • forumlardan anladigim kadariyla en dandik ipad. ama en kaliteli tablet ayni zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Yalnız, ölü piksel testi epilepsi hastalarını rahatsız edecek düzeyde ışıltı ve flaşlama içeriyor, hasta olmayan birinde dahi nöbet tetikleyebilir. Öyle bir durumunuz varsa dikkat edin derim.

360 derece kılıf önermem elden kayıyo gidiyo tablet kullanışlı değil.
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Konu için teşekkürler. Fakat eleştiri gibi algılanmazsa, bir yanlışlık dikkatimi çekti. Düzeltirseniz iyi olur.

"25- iPad Air 4G’yi Türkiye’de kullanabilir miyim?
    -Evet. iPad Air 4G demek, 4G’ye kadar olan tüm altyapıları desteklediğini belirtmektir. Yani E, HSPA, 3G, HSDPA, HSDPA+ ve 4G LTE altyapılarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda turkcell ile HSDPA+ hızı alabilirsiniz. "

HSDPA+ değil HSPA+ olacak ve şuan Turkcell, Vodafone ve Avea'da mevcut bir teknoloji. Büyük şehirlerin genelinde, küçük şehirlerin şehir merkezlerinde tüm operatörler Dual Carrier/ HSPA+ kullanmaktadır. Teknoloji şuan max. 42.2 Mbit/s hızı destekliyor. Yani iPad Air'de şuan max. 42.2Mbit/s hızları görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

Konu için teşekkürler. Fakat eleştiri gibi algılanmazsa, bir yanlışlık dikkatimi çekti. Düzeltirseniz iyi olur.

-Evet. iPad Air 4G demek, 4G’ye kadar olan tüm altyapıları desteklediğini belirtmektir. Yani E, HSPA, 3G, HSDPA, HSDPA+ ve 4G LTE altyapılarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda turkcell ile HSDPA+ hızı alabilirsiniz. "

HSDPA+ değil HSPA+ olacak ve şuan Turkcell, Vodafone ve Avea'da mevcut bir teknoloji. Büyük şehirlerin genelinde, küçük şehirlerin şehir merkezlerinde tüm operatörler Dual Carrier/ HSPA+ kullanmaktadır. Teknoloji şuan max. 42.2 Mbit/s hızı destekliyor. Yani iPad Air'de şuan max. 42.2Mbit/s hızları görebilir.

Klavye haatası olmuş ben de sizin dediğinizi demiştim.

• Benide Ekleyin Klübe... Arkadaşlar....

Air 32GB/4G Gümüş....

Öncekilerden Tamamen Farklı ve Süper olmuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

forumlardan anladigim kadariyla en dandik ipad. ama en kaliteli tablet ayni zamanda.

nasil anladiniz bunu cok merak ediyorum 64bit a7 islemci powerVR G6430 (quad-core varken ki benim 2008 de aldigim laptop un ati hd 2400 uzerinde bir grafik performansi varken nasil.daha kotu oluyor pes !
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

D de olacak diye biliyorum ben hocam.

High Speed download Package Access

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 29 Aralık 2013; 10:47:06 >

• Arkadaşlar ben not alma uygulaması için upad'i kullanıyorum. Önerebileceğiniz ücretli yada ücretsiz başka uygulamalar da var mı? En az upad kalitesinde olmalı elbette.

http://m.youtube.com/watch?v=BVFt-qyPgOk

Bir de ipad'den çıktı alınabiliyor mu biliyor musunuz? Kablasuz bağlantısı olan HP yazıcım var.

Son olarak zaman zaman uygulamalardan kendi kendine çıkıyor. Örneğin Upad kapanıyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
  • Ipen2'yi kullanan var mı nereden bulabiliriz?
  • Chrome ve yandex kendi kendine çöküyor bazen. Nedendir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Yalnız, ölü piksel testi epilepsi hastalarını rahatsız edecek düzeyde ışıltı ve flaşlama içeriyor, hasta olmayan birinde dahi nöbet tetikleyebilir. Öyle bir durumunuz varsa dikkat edin derim.

tamamdır hocam çok teşekkürler... testler ok bende de bir sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

forumlardan anladigim kadariyla en dandik ipad. ama en kaliteli tablet ayni zamanda.

nasil anladiniz bunu cok merak ediyorum 64bit a7 islemci powerVR G6430 (quad-core varken ki benim 2008 de aldigim laptop un ati hd 2400 uzerinde bir grafik performansi varken nasil.daha kotu oluyor pes !

Özellikleri çok kaliteli. Zaten en kaliteli tablet olduğunu yazdım. Ama ben hiç bir iPad'den bu kadar şikayet okumamıştım. Onu belirttim yani özelliklerine kötü demedim

• Arkadaşlar 2 haftadır kullandığım ipad air,ımda şöyle bir sorun baş gösterdi. Safari de gezerken bi anda ana menüye dönüyor. Hatta bugün kapatıp açtı kendini çok kısa sürdü ancak bu. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmayılılm sorun ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pichaso -- 29 Aralık 2013; 18:39:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.