Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.599
Cevap
146
Favori
232.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey soracağım. Şimdi az önce dikkat ettim. Home tuşu sanki sol asağıya doğru yamuk gibi. veya kullanırken ben mi öyle yaptım 1-2 günde bilmiyorum. Sizde durum nedir ? Yani tam olarak anlatamadım galiba. Home tuşunun cevresinde ince bir cizgi oluşcak ya hani içeriye basmak için kasadan ayrı olması lazım. Sağ taraf sol tarafa göre sanki daha kalın bir cizgi ile. Sizlerde bir kontrol edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

Herkes gibi bende kılıf önerilerine açığım. kalınlaştırıp ağırlaştırmayanlardan

Hocam bende araştırdım biraz smart cover alıp arkaya da cover ile uyumlu kılıf almak mantıklı gibi duruyor şu anda.

Bugun mediamrkt da baktim smart case e tek basina elinde durmuyor. Ama hafif bayagi, case mate mi bir model iyi gibiydi. Adini unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Whatsapp kurulabiliyor mu?

Jailbreak ile anca olur

4g li olanlarada mı

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benide ekleyebilirsiniz,

Iki haftadır iPad air 32 wifi modeli sahibiyim, safari kullanırken programda çökmeler yaşıyorum sanırım bu sorun genel. Tablette merak ettiğim bir diğer konuda yaklaşık 4,5 saatte şarj oluyor ve en fazla 7,5 saatlik kullanım görebildim ( telefon üzerinden paylaşılan interneti kullanarak ve çok az oyun oynayarak) bu süreler normalmidir?

• Arkadaslar siyah aldim bende,kilif olarak smart caseleri pek begenmiyorum,cunku masaustu kullanimda verdigi aci dusuk kaliyor,bisey izlerken rahat olmuyor. Daha once android tablette kullandigim gibi kemerli bir model ariyorum.
    Varmi bu tarz alan yada kullanan?

• Bugun yarin bende siparis vericem ama sorularim var.

Simdi 32 gb almayi dusunuyorum ki bana yeter

İphone4 sahibiyim 4gb internet paketim var gerekirse bi 4 daha alirim. Ancak ipad alirken acaba sadece wifi alip telefonumdakibi paylasiyim mi yoksa celluar mi aliyım?

• Telefonun şarjı bittiğinde ipad'ın neti de gider. Kaldı ki telefonun şarjı zaten az gidiyor bir de interneti yaymak için modem olarak kullandığında sen düşün ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Telefonun şarjı bittiğinde ipad'ın neti de gider. Kaldı ki telefonun şarjı zaten az gidiyor bir de interneti yaymak için modem olarak kullandığında sen düşün ...

Aklima gelmedi degil.
    Sarjli kilifim var.
    Ayrica zamanimin cogu arac icinde.
    Bide tablet olunca pek telefonu kurcalamam.

Aşmam gereken daha buyuk bi sorun var aslinda.
    Telefonumu bilgisayara bagliyamiyirum.
    Usb de sorun yok kabloda baska bilgisayarlarda calisiyor.
    Sorunu cozemedim.
    1-2 kere bagladin gecen 1 ay icerisinde ama tekrardan olmadi. Delircem.

• Ipad air de kalem kullanilabiliyor mu?

• Arkadaşlar merhaba 1 haftadır ipad air kullanıyorum, aldığımda farkettiğim ancak önemsemediğim, daha sonra beni rahatsız etmeye başlayan bir konudan bahsedeceğim size. Ipadinizde beyaz bir sayfa açtığınızda ve dik tuttuğunuzda ekranın sol tarafı diğer kenarlara göre biraz daha karanlıktı, ancak şunu farkettimki cihaz ısındıkça bu karanlık artıyor. (belki benim daha çok gözüme çarpmaya başlamıştır) IPadi İzmir Agora Avm Loom mağazasından satın aldım, sizce ne yapmam gerekli?
    Rica etsem sizde ipadlerinizd bakabilirmisiniz?
    Forumda rhabdoviridae nickli arkadaşımızda da aynı problem mevcuttu bu konuda kendisi ne durumda herhangi bir sorun yaşıyormu?

Youtube'da aynı sorunla ilgili bir video var linkini kopyalıyorum buraya:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 22 Aralık 2013; 15:05:20 >

• Jailbreaksiz ve iPhone olmadan Whatsapp kullanmanın bir yolu var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Arkadaşlar merhaba 1 haftadır ipad air kullanıyorum, aldığımda farkettiğim ancak önemsemediğim, daha sonra beni rahatsız etmeye başlayan bir konudan bahsedeceğim size. Ipadinizde beyaz bir sayfa açtığınızda ve dik tuttuğunuzda ekranın sol tarafı diğer kenarlara göre biraz daha karanlıktı, ancak şunu farkettimki cihaz ısındıkça bu karanlık artıyor. (belki benim daha çok gözüme çarpmaya başlamıştır) IPadi İzmir Agora Avm Loom mağazasından satın aldım, sizce ne yapmam gerekli?
    Rica etsem sizde ipadlerinizd bakabilirmisiniz?
    Forumda rhabdoviridae nickli arkadaşımızda da aynı problem mevcuttu bu konuda kendisi ne durumda herhangi bir sorun yaşıyormu?

Youtube'da aynı sorunla ilgili bir video var linkini kopyalıyorum buraya:http://youtu.be/A5bYnErqJX4

Ben baktım şimdi hocam oyle birşey goremedim.

• Az önce apple'la görüştüm ve aldığım mağazaya giderek değişim yapabileceğimi söylediler. Yeni alacağım üründe umarım farklı bir sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_8383

Merhabalar benide ekleyebilirsiniz,

Iki haftadır iPad air 32 wifi modeli sahibiyim, safari kullanırken programda çökmeler yaşıyorum sanırım bu sorun genel. Tablette merak ettiğim bir diğer konuda yaklaşık 4,5 saatte şarj oluyor ve en fazla 7,5 saatlik kullanım görebildim ( telefon üzerinden paylaşılan interneti kullanarak ve çok az oyun oynayarak) bu süreler normalmidir?

Hocam bir kere bende de safariden video izlerken kendini resetledi cihaz. Sanırım ioz 7 kaynaklı. Güncellemeyi bekleyecez artık. Şarz sureniz bana cok dusuk geldi. Hep aynı şekildemi gidiyor. Benim ki 12-13 saati goruyor cunku.

• Jailbreak çıktı arkadşalar. Az önce JB yaptım ipad Air'ime sorunsuz cydia yüklendi ama uygun uygulamalar henüz yok, 1*2 haftaya düzenlenir hepsi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Az önce apple'la görüştüm ve aldığım mağazaya giderek değişim yapabileceğimi söylediler. Yeni alacağım üründe umarım farklı bir sorun çıkmaz.

Diğer actiginiz konuda apple değişim yapmaz dedim ama...degisim olursa haberimiz olsun....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

quote:

Herkes gibi bende kılıf önerilerine açığım. kalınlaştırıp ağırlaştırmayanlardan

Hocam bende araştırdım biraz smart cover alıp arkaya da cover ile uyumlu kılıf almak mantıklı gibi duruyor şu anda.

Bugun mediamrkt da baktim smart case e tek basina elinde durmuyor. Ama hafif bayagi, case mate mi bir model iyi gibiydi. Adini unuttum

Degis olursa haberimiz olsun...

• ipad air'i projeksiyona kablosuz bir alıcı yardımıyla bağlayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_8383

Merhabalar benide ekleyebilirsiniz,

Hocam bir kere bende de safariden video izlerken kendini resetledi cihaz. Sanırım ioz 7 kaynaklı. Güncellemeyi bekleyecez artık. Şarz sureniz bana cok dusuk geldi. Hep aynı şekildemi gidiyor. Benim ki 12-13 saati goruyor cunku.

Evet şarj sürem hep aynı aldığımdan bu yana 8-9 tam şarj kullandım, bu arada şarj bitmeden fişe hiç takmadım ve dolmadanda çıkartmıyorum, bu şekilde hiç 8 saat üzeri kullanım görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_8383 -- 22 Aralık 2013; 17:02:10 >

• slm arkadaşlar ben de bugün yarın alıcam 32 gb 4g düşünüyorum.
    pupa da 1.850 tl + 2000 tl alışverişe 200 tl hediye çeki var
    bimex te ise 1.750 tl.

ayrıca bir de sormak istediğim başka bir konu var.

ipad ve iphone aynı id ile kullandığımızda iphone dan sildiğimiz uygulamalar ipad i itunes ile eşzamanladığımızda ipad ten de silinir mi. ya da bu gibi durumlarda ne yapmak lazım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.