Şimdi Ara

Apple iPad + DonanimHaber Mobil :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darklike

@caves demek bilmeden konuşmaman gerekiyormuş!!

iphone üzerinden ipad hakkında konuşuyorsun.

bir de bir arkadaş bu ne işime yarayacak demiş.
    arkadaşım hergün webde saçma saçma sitelere giriyoruz ve sürekli onlarda vakit geçiriyorum ve sürekli pc başında oluyoruz. ipad ile istediğin yerden aynı özelliklere sahip ekranla hallede bilirsin. ne bilgisayarın fan sesi var. ne bilgisayarı 2 saat aç-kapa derdi var.
    bu özellik bile yeter bence.
    bunun gibi 10larca özelliği var. o yüzden koca bir ipod demek yanlış olur. ekranın büyük olması başlı başına farklılıktır çünkü bunda film izlemek oyunlar oynamak daha gelişmiş uygulamalarla vakit geçirmek daha zevkli.

herkes ipad de netbooklardan daha üstün somut bi özellik aradı.. ekranı dendiğinde de ipod touch ın büyüğü bu da özellik mi dediler.. ama ipad in amacı herhangi bi donanımsal üstünlükle kağıt üzerinde göz boyama değil ipad günlük yapılan işlerin daha kolay kolay ve daha zevkli bir şekilde yapılmasını sağlıyor ki teknolojinin de mantığı bu değil mi..

• güzel alette o fiyata alınası değil
  • nokianın dandik n serisine 1.500 tl veriyorsunuz ama.

beni ilgilendirmez tabi isteyen alır isteyen almaz banane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesari33

quote:

Orijinalden alıntı: caves

@centuri

Eğer söylediğiniz gibi ise medeni bir şekilde hata yaptığımı kabul edip mesajımı editleyebilirim. Apple'ın resmi sitesinde iwork kullanımını içeren videoyu izledim ve dediklerinizin doğruluğunu teyit ediyorum.

Beni bu yanılgıya düşüren iPhone OS'un iPhone üzerinde dosya yönetimini başaramamış olmamdı. Uygulamalardan birinde bunun iPhoneOS mimarisinin doğal bir sonucu olduğu belirtilmişti.

Örneğin iPhone'dan mobil safari kullanarak eriştiğim web mail servisinde (örn GTALK) mail oluştururken "ekle" butonu pasif ya da hiç çıkmıyordu. iPad'de durum böyle mi bilemiyorum...

Uygulama aracılığıyla GTALK ya da bir başka servisi kullanınca yine benzeri sorunlar ile karşılaştım.

Masaüstü PC'imdeki saçma bir belgeyi bile iPhone'a gönderememiştim.

iPhone OS'un yarattığı bu kısıtlamaların iPad'de iWork ile büyük ölçüde aşıldığını görüyorum.

Ayrıntılı yanıtlar için teşekkür ederim...

hocam siz iphone kullanmayıda bırakın bence yukarda ipad hakkında çok acımasız eleştirileriniz mevcut nerden çıkardınız bunları allah aşkına
    centauri arkadaşımız benden önce cevap yazmış tüm tezlerinizi çürütmüş isterseniz görsel olarak bir çekim yapıp size anlatabilirim.
    şu yazdıklarınızı ipad de değil iphone de bile yapabiliyoruz.
    siz düşünün artık birde ipad 'i

Ben gayet medeni bir şekilde hatamı kabul etmişim.. Ve bunu açıkça belirtmişim...

Şimdi "siz iPhone kullanmayı da bırakın" demek hangi saygı anlayışıyla bağdaşıyor?

O yazdıklarımı iPhone'da -uygulama kullanmadan- yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 5 Mayıs 2010; 0:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

@caves hocam, anladik, tamam :)

imalı konuşmak yakışmıyor, açık davranmanın karşılığı bu olmamalı!

yani rahatlayacaksanız pm'den gönderin düşündüğünüzü ne diyeyim ama değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

@caves demek bilmeden konuşmaman gerekiyormuş!!

iphone üzerinden ipad hakkında konuşuyorsun.

Arkadaşım ikisi de aynı işletim sistemini kullanıyor, yanılgı buradan kaynaklandı ve hatamı belirttim.

Sizin ayrıca uyarıda bulunmanıza gerek olduğunu sanmıyorum. Özellikle de ' ! ' kullanarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 4 Mayıs 2010; 23:59:39 >
  • 3g Fiyat için kesin bi bilgi yok değilmi daha ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesari33

quote:

@centuri

Eğer söylediğiniz gibi ise medeni bir şekilde hata yaptığımı kabul edip mesajımı editleyebilirim. Apple'ın resmi sitesinde iwork kullanımını içeren videoyu izledim ve dediklerinizin doğruluğunu teyit ediyorum.

Beni bu yanılgıya düşüren iPhone OS'un iPhone üzerinde dosya yönetimini başaramamış olmamdı. Uygulamalardan birinde bunun iPhoneOS mimarisinin doğal bir sonucu olduğu belirtilmişti.

Örneğin iPhone'dan mobil safari kullanarak eriştiğim web mail servisinde (örn GTALK) mail oluştururken "ekle" butonu pasif ya da hiç çıkmıyordu. iPad'de durum böyle mi bilemiyorum...

Uygulama aracılığıyla GTALK ya da bir başka servisi kullanınca yine benzeri sorunlar ile karşılaştım.

Masaüstü PC'imdeki saçma bir belgeyi bile iPhone'a gönderememiştim.

iPhone OS'un yarattığı bu kısıtlamaların iPad'de iWork ile büyük ölçüde aşıldığını görüyorum.

Ayrıntılı yanıtlar için teşekkür ederim...

hocam siz iphone kullanmayıda bırakın bence yukarda ipad hakkında çok acımasız eleştirileriniz mevcut nerden çıkardınız bunları allah aşkına
    centauri arkadaşımız benden önce cevap yazmış tüm tezlerinizi çürütmüş isterseniz görsel olarak bir çekim yapıp size anlatabilirim.
    şu yazdıklarınızı ipad de değil iphone de bile yapabiliyoruz.
    siz düşünün artık birde ipad 'i

Ben gayet medeni bir şekilde hatamı kabul etmişim.. Ve bunu açıkça belirtmişim...

Şimdi "siz iPhone kullanmayı da bırakın" demek hangi saygı anlayışıyla bağdaşıyor?

O yazdıklarımı iPhone'da -uygulama kullanmadan- yapamazsınız.

Bende aksini iddaa etmedim zaten
    Bu kadar laf söyleyebiliyorsan arastirmadan bende iphone kullanmamani önerdim sadece bir öneri bu nasil takdir edersen artik

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 5 Mayıs 2010; 0:23:37 >
  • Silme yaz mailime geldi zaten
    Ukala sensin burdaki herkes az çok okumustur yorumlarini
    Senin gibi cahil bir adamla tartisamam zamanim yok
  • tartışmaya girmemek için silmiştim ama nasip değilmiş... :D

inatla susacağım :D
  • caves Kimsenin yapmadigini yapmis ve hatasini kabul etmis. Tesekkurler caves.

turkiyede kimsenin yapmadigi birseydir bu. Emniyet seridinden giden adami (emniyet seridi ayisini) uyarsan bile kabul etmez uste cikar.
  • ipad in bana göre 3g li modelleri inanılmaz ötesi pahalı ülkemizde...

iki bucuk milyara macbook alırsın utanmasan vaio bile alırsın ama o fiyata ipad almak bence biraz saçma geliyor.

bence sıradan bir kullanıcı 16 gb wifi modeli ile yetinebilir, mesela ben öyle yapacağım...

ancak özellikle İstanbul Bilişim gibi bir takım "üçkağıtçı" firmalar koydukları fahiş fiyat etiketleri ile insanı alışverişten soğutuyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kleftiko

ipad in bana göre 3g li modelleri inanılmaz ötesi pahalı ülkemizde...

iki bucuk milyara macbook alırsın utanmasan vaio bile alırsın ama o fiyata ipad almak bence biraz saçma geliyor.

bence sıradan bir kullanıcı 16 gb wifi modeli ile yetinebilir, mesela ben öyle yapacağım...

ancak özellikle İstanbul Bilişim gibi bir takım "üçkağıtçı" firmalar koydukları fahiş fiyat etiketleri ile insanı alışverişten soğutuyorlar resmen.

2.5milyar mı??
    Oha...Yuh..Ne desem az...
    O parayı veriyorsanız yazık diyorum..Hemde çok...O paraya touch artı sağlam bir laptop yapılır..

• Bu alet çok hoşuma gitmeye başladı
  • Görüntülü konuşmanın bu şekilde olmasının nedeni, bildiğimiz gsm üzerinden olan görüntülü konuşmanın kullanışsız, kötü görüntü ve ses kalitesiyle olması. Apple bu zamana kadar öne kamerayı bu yüzdeen koymamıştı.
    Ben öne kamera koyduklarını görünce, tükürdüklerini yaladılar diye düşünmüştüm ki, hayır. Kendileri bir yazılım ve bir model geliştirmişler. Steve Jobs gösteride söyledi, 'Biz sadece öne kamera koymadık, yazılımı için 18 ay uğraştık'
    Iphone 4'teki görüntülü konuşma diğerlerinden çok farklı. Normal cep telefonu görüşmesi sırasında bir tuşa dokunuyorsunuz, ve görüntülü konuşmaya geçiyor, anında. GSM ücretini daha fazla ödemiyorsunuz, ses ve görüntü de mükemmel, GSM şebekenizin bunu desteklemesine bile gerek yok, GSM şebekenizle hiç ilgisi yok hatta. implementasyon MÜKEMMEL
    Birşeyi kullanamadıktan sonra var olmasının bi anlamı yok, Iphone dışındaki telefonlarda da kimse görüntülü konuşmayı kullanmıyor. Iphone'da ise göreceksiniz herkes kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 11 Haziran 2010; 9:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: kleftiko

ipad in bana göre 3g li modelleri inanılmaz ötesi pahalı ülkemizde...

2.5milyar mı??
    Oha...Yuh..Ne desem az...
    O parayı veriyorsanız yazık diyorum..Hemde çok...O paraya touch artı sağlam bir laptop yapılır..
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/64-gb-wi-fi--3g-ipad-apple-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,17377.html

• Bir tanecik kamerasıyla , usb portu olamazmıydı? olurdu olmasına ama Apple bu , biraz satsın bu sekilde , ekmeğini yesin sonra yapar

aynen iphone da olduğu gibi nasıl yıllarca 3G telefon satıp ancak 4. nesilde ikinci kamerayı ve diğer eksikleri tamamladı buna rağmen bu eksikler iphone satışlarını zerre etkilemediyse , burdada aynı durum aynen geçerli olacaktır . ancak 4. nesilde eksiksiz bir ipad mümkün
  • Çok güzel bir alet ama keşke usb girişi olsa ama onun için bir adaptör yaparlar diye düşünüyorum.

Şu zaman da laptop alıcak olsam vazgeçer İPad alırdım.
  • türkiyede ne zaman satışa çıkacak ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.