Bildirim
Apple iPad + DonanimHaber Mobil :) (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: poirot
Flash player durumu nasıl ipadin acaba baya sorun oluyordu itouch ve iphoneda
iPad'de de Flash desteği bulunmuyor. -
hehe ben de new york'da prince st deki mağazasında denedim... benim de ilk yaptığım şeylerden biri donanimhaber e girmek oldu.. mobil versiyonu açılınca dedim biraz kurcalıyım.. en altta tam sürüm butonu var.. bastım normal versiyona kavuştum.. sayfayı yüklemesi biraz takıla takıla oldu ama yükledi 3 5 sn sonra.. güzel bir deneyimdi..
klayve konusuna değinmek istiyorum.. normal klavye gibi 10 parmak yazamam zannediyordum.. meğersem yazılıyormuş.. tabi bu landscape modunda.. portrait mod denemedim..
zevkli bir alet de.. benim yanımda zaten hem iphone hem de blackberry var.. bir de çantada ipad taşıyamam, zaten elimdeki aletler onun yaptıklarını yapıyor.. e eve gelince kullansam desem.. eve geldiğimde zaten birsürü yapıcak şey oluyor, yapacaklarımı da alıyorum kucağıma laptop.u güzel güzel yapıyorum
nedense ipad i kucağımda kullanma fikri pek yatmıyor aklıma.. yani yattığım yerden hem ekranı tutup hem de 10 parmak yazı yazamam herhalde..
bana göre değilmiş meğersem ipad :D
-
arkadaşlar birşey soracağım.
şimdi bilgisayarda rapidden falan film indirebiliyoruz bu ipadde olabiliyormu. yani ipadde herhangi bi yerden film indirebiliyormuyuz. klip indirebiliyormuyuz. torrentten falan indirebiliyor muyuz. -
Rapidden mp3 indirdim daha doğrusu indirmeye başlar başlamaz mp3 ü çalmaya başladı kayıt filan yapmadı galiba -
indirilebiliyor yani. özel bir program mı gerekiyor yoksa safaride bir indirme yöneticisi falan mı var. -
herhangi bir indirme yöneticisi göremedim direkt olarak başka bir sayfa açıp içinden çalıyor ancak kaydetmiyor yada ben bulamadım -
jail break yapılıyormu şuanda
yada uygulamalarda parayı basmak gerekiyomu iphone da ki gibi
yok baya bi uygulama yüklemişsinde, free leri mi yükledin yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
herhangi bir indirme yöneticisi göremedim direkt olarak başka bir sayfa açıp içinden çalıyor ancak kaydetmiyor yada ben bulamadım
-
O zaman iPad için normal forumun reklamsız halini yapacağız öyle mi ?
Olur bize uyar bir deneyelim bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: gun
Olur bize uyar bir deneyelim bakalım.
Vay be,ipad in olunca sınıf atlıyorsun,reklamsız forum da kullanabiliyorsun...
Forum da zevksiz olur ama sagdan soldan,asağıdan yukarıdan reklam fırlamasa,parıldayan fırıldayan pencereler olmasa... -
quote:
Olur bize uyar bir deneyelim bakalım.
O zaman bizde normal PC icin bir script yazar browserı Mobile Safari olarak tanıttırırsak reklamsız forumun zevkini tadabilirz -
Jail break yok benimkilerin hepsi free
quote:
Orijinalden alıntı: abcboy
jail break yapılıyormu şuanda
yada uygulamalarda parayı basmak gerekiyomu iphone da ki gibi
yok baya bi uygulama yüklemişsinde, free leri mi yükledin yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
herhangi bir indirme yöneticisi göremedim direkt olarak başka bir sayfa açıp içinden çalıyor ancak kaydetmiyor yada ben bulamadım
-
Jail Break henüz çıkmadı değil mi iPad için? -
Hayır çıkmadı. -
Dev-team in web sayfasındaydı sanırım, bir video gördüm, IPad de cydiayla uğraşıyolardı. Çıkmış olabilir -
Dun CEPA Neo yu dolasmaya gittim, arkadas ile . Efendim 1 saat oncesinde arkadas ile iPad in gerekliligi konusunda muhabbet ediyorduk. Bir adet demo urun koymuslar, dokunma firsatimiz oldu. Gercekten merak ettigim konu cihazin verecegi his idi. Kullanim konusunda bekledigimden cok daha rahat bir deneyim sundugunu soylemeliyim. Halen daha almak icin bir nedenim yok, ancak cihazi edinme fikrine cok daha sicak bakmaya basladim. CNET in yorumlarinda almak icin en onemli 5 nedenin en basinda gelen oyun olayinin gercekten bu cihaz icin cok onemli bir yeri olacagi kanaatine de vardim. Bu arada gorevliye fiyati sorduk, ancak hic de hos fiyatlar telafuz edilmedi. tabii apple in politikasini dusununce fiyatlarda bir anormallik yok . (16 GB wifi li olan icin fiyat 1600 un uzerinde) -
quote:
Orijinalden alıntı: alimakkaya
Dun CEPA Neo yu dolasmaya gittim, arkadas ile . Efendim 1 saat oncesinde arkadas ile iPad in gerekliligi konusunda muhabbet ediyorduk. Bir adet demo urun koymuslar, dokunma firsatimiz oldu. Gercekten merak ettigim konu cihazin verecegi his idi. Kullanim konusunda bekledigimden cok daha rahat bir deneyim sundugunu soylemeliyim. Halen daha almak icin bir nedenim yok, ancak cihazi edinme fikrine cok daha sicak bakmaya basladim. CNET in yorumlarinda almak icin en onemli 5 nedenin en basinda gelen oyun olayinin gercekten bu cihaz icin cok onemli bir yeri olacagi kanaatine de vardim. Bu arada gorevliye fiyati sorduk, ancak hic de hos fiyatlar telafuz edilmedi. tabii apple in politikasini dusununce fiyatlarda bir anormallik yok . (16 GB wifi li olan icin fiyat 1600 un uzerinde)
gerçekten "oha" denebilecek seviyede 16 gb versiyon böyle ise 64 lük 2500 vardır herhalde.
umuyorum ülkemizde satışlar başladığında fiyatlar düşer. yani en azından 16 gblık ürünün 800 tlden satılması gerek. çünkü abd de 500 dolar - 746.189 Tl yapır e üzerine vergiler falan koyulsa en fazla 900 yapması lazım. daha fazlası gerçekten kazıklanmandan başka birşey olmaz.
-
Ülkemizde satılmaya başladı zatenwww.miiguru.com 1251 tl'ye en düşük fiyatı veriyor. istanbul bilişim bir hafta sonra getirecekmiş oda benzer fiyatlardan en azından gg gibi garantisiz olmaz. -
ipadin avrupa için resmi satışından bahsediyorum. yoksa ordan alıp satn firmaları demiyorum. ozaman düşebilir bence. -
quote:
Ülkemizde satılmaya başladı zatenwww.miiguru.com 1251 tl'ye en düşük fiyatı veriyor. istanbul bilişim bir hafta sonra getirecekmiş oda benzer fiyatlardan en azından gg gibi garantisiz olmaz.
istanbul bilişim getirirse en az iki katı fiyatına satarniye bunlar türkiyede bu kadar pahalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X