Şimdi Ara

Apple iPad + DonanimHaber Mobil :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple mağazalarına sordum. Onlar da %100 bilmemekle birlikte hepsi büyük ihtimalle Temmuz'da gelecek diyorlar.
  • En yüksek modeli yani 3G 64GB modeli her şey dahil max. 1500 tl ye geliyor ABD'den alınca. Gidipte İB'ye 2650 TL verecek adamın aklını bitler yemiş derim ben.
  • Hocam haklısın. Doğubank'ta vardır da 3g'li modeli. Ben de beklemeyip almak istiyorum. Ama birkaç yıl önce bir telefon almıştım spot. Sonra IMEI numarasından dolayı Turkcell'den mesaj geldi ve telefonum kullanıma kapatılmıştı. Öylece kalmıştım.

Aynı tereddütü şu anda yine yaşıyorum. Ipad'i gidip Doğubank'tan 3G'li alırsam ileride microsim taktığımda sorun çıkartır diye korkuyorum. Yoksa tabi ki de kim daha fazla para versin ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Apple mağazalarına sordum. Onlar da %100 bilmemekle birlikte hepsi büyük ihtimalle Temmuz'da gelecek diyorlar.

saol bir an önce gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

Çok güzel bir alet ama keşke usb girişi olsa ama onun için bir adaptör yaparlar diye düşünüyorum.

Şu zaman da laptop alıcak olsam vazgeçer İPad alırdım.

onun için adaptör zaten var ama, USB nin Ipad'de pek kullanımı yok, gereksiz yani...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.