Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.950
Cevap
480
Favori
887.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aceleniz yoksa Nisan civarlarını bekleyip o sırada kenara az daha para atıp yeni çıkacak Airi alabilirsiniz, veya daha ucuza 11. Nesil çıkar o da değerlendirilir. Veya biraz acelem var diyorsanız ufak da olsa bir fiyat düşüklüğü bulup M2 Air alınabilir Apple cihazlar pek indirime girmiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel iPad fırsatı var mı arkadaşlar ?

• Pt dışında fırsat yok gibi. Pro m4 almayı düşünüyorum ama

• Şu PT herhangi bir bankayla vade farksız taksit kampanyası başlatsa büyük rahatlayacağız.😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vnc3 kullanıcısına yanıt

vade farksız olayını (buna çoğu şey dahil) unutun maalesef .

• Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Almak isteyen elini çabuk tutsun

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hocam Macbook'u Hepsiburada'dan vade farksız 12 taksit ile aldım Kuveyttürk ile. Watch'u da N11'den vade farksız 9 taksit ile aldım Getirfinans ile. Geriye sadece iPad kaldı ya N11'de fırsat yakalarsam orada yine vade farksız 9 taksitle alacağım ya da PT'de taksit bekleyeceğim

• vnc3 kullanıcısına yanıt

hocam 10 ürüne baktıysam hepsinde vade farkı vardı , bunlar anakart , psu , tablet , ekran kartı vs .

Hocam bence siz çok iyi fırsat yakalamışsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Aralık 2024; 15:8:58 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hala devam ediyor hocam her iki kampanya da.

Kuveyttürk'te mobilden 10 dkda hesap açıp Hepsiburada'dan faizsiz 12 taksitle Macbook alabilirsiniz. Sırf bunun için Kuveyttürk'te hesap açtım 12 ay sonra borç bittiğinde hesabı kapatabilirim. Yıllık kart aidatı da yok.

Getir hesabınız varsa uygulamadan Getirfinans kısmına girip kredi kartı çıkarttırırsanız onunla da N11'de birçok ürün grubunda yine faizsiz 9 taksit var.

Bu enflasyonist ortamda vade farksız taksitli alışveriş kesinlikle çok mantıklı.

• Apple iPad Air 11” Wi-Fi + Cellular 256GB Purple MUXL3TU/A

28479₺

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

teknosa.com/apple-ipad-air-11-wifi-cellular-256gb-purple-muxl3tua-p-125047249?shopId=teknosa

• Geçtiğimiz hafta teknosadan 19400 liraya Air 5 m1 modelini aldık cellular olanı, 1000 chip para verdi 18400 e geldi peşin fiyatına 6 taksit ile.

Cihaz 16.6 ile yüklü geldi, 18 e güncellemeyi önerir misiniz yoksa böyle bırakalım mı?

• tripleseven kullanıcısına yanıt

Şimdilik kalsın 18 birkaç aya oturunca 18e geçersin. Ben de 16.6 dayım hala.

• APPLE 13" iPad Air Wi-Fi 256GB Tablet Mor MV2H3TU/A

34.999 TL 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 174 TL iade alabilirsiniz)

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]mediamarkt
    APPLE 13" iPad Air Wi-Fi 256GB Tablet Mor MV2H3TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-13-ipad-air-wi-fi-256gb-tablet-mor-mv2h3tua-1237231.html

• tripleseven kullanıcısına yanıt

şimdilik hiç elleme , bir müddet 16.6 da kalsın cihaz .

• Selamlar, oğlan 8 yıldır air 2 kullanıyor. Ömrünü tamamladı artık ipad air alacağım ama 5. nesil m1 256 gb ile m2 işlemcili 128 arasında kaldım. uzun yıllar kullanınca hafıza önemli oluyor işlemci açısından bilgim yok m1 ile m2 arasındaki fark uzun süreli kullanımda ne kadar fark eder acaba. Bir dde yanında alırken kalem alacağım normal kalemn 3 bin pro 5 bin farka değer mi acaba?

• turcoblanco kullanıcısına yanıt

Kalem farkına değer düz kalem berbat bence. Cihaz olarak ise bence M2 alın, işlemci farkı çok abartı değil ama fazladan güncelleme alır, kameranın yatay durması ve Pencil Pro desteği de güzel bence, dikey duran kamerayı sevmiyorum şahsen.

• Dostlar ekranı kırık air 6 13 256 buldum uygun fiyata, sizce alsam başıma bela olur mu? Hanım özel ders veriyor ingilizce o amaçla kullanacak çocuklara materyaller vs gösteriyor derslerde, sunum pdf vs.

20 bine bırakıyor sahibi. 2 aylık cihaz daha

• Nerminator N kullanıcısına yanıt

Zamanla sıkıntı çıkar bence kırık çok da hafif değil çünkü. Zarar gelir ekran değişimi gerekirse de büyük ihtimalle değişim çok pahalıdır. Tek amaç materyal göstermek kalemle not almaksa daha ucuza sıfır olarak S9+ Fe vs almak daha mantıklı gibi. Veya ikinci el eski iPad Pro 13 lere de bakılabilir.

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Zamanında ipad 2. Nesili tren garında betona düşürüp böyle yapmıştım o aklıma geldi . 2-3 yıl sonra ekranı kararmıştı. Arkasına sertçe vurunca geri geliyordu ama o olay o zaman İPad ler de kronikti galiba

• İPAD PRO 3. NESİL M1 İŞLEMCİ 2 TB SIFIR KAPALI KUTU 32.000₺

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.