Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.026
Cevap
482
Favori
894.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimce iddiaya girdim, yeni baz iPad çıkışı yetersiz kalır diye düşünüp 18'e M1 Air aldım. Baz iPad A17'siz geldi, M1'liler 20 oldu. Yazık açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    18e m1 air nasıl aldınız sıfır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt

PT eğitim indirimi ile 18'e veriyorlardı geçen hafta.

Air zaten her türlü bazdan iyidir, lamine ekran ve kalem desteği ciddi fark oluşturuyor. Keşke almışken 256GB alsaydınız ama, 64GB o cihaza hiç yakışmıyor ve günümüz için yetersiz kalıyor.

• Taşınabilir M.2 cihazım var 512GB. Uygulamaları ona yüklemeyecek olsam da büyük fotoğraf ve dizileri SSD'ye atarım.

• Yeni ipad alınır mı ? Günlük işler film dizi biraz oyun için. İşlemci yenilenmiş gördüm.

https://www.apple.com/tr/shop/buy-ipad/ipad/128gb-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-wifi

Bir ay önce, Pt’den 22K’ya M1 256 Cellular almıştım. 64Gb olanda18 idi ben alırken, aradaki farka degdi. M3 alsaydım keşke demem, Özellikle aynı özelliklerde m3 Air in 42500 den çıktığını görünce. Pencil Pro desteği dışında kaydedeler bir fark göremedim.

• GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    5.nesil ipad(2017) bile hala sorunsuz çalışıyor. Oğlum, youtube kullanıyor, arcade oyunlarını oynuyor, apple tv uygulamasındaki filmleri izliyor. Dedikleriniz için yeni ipad fazlasıyla yeter sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 9 Mart 2025; 14:22:10 >
  • Arkadaşlar elime sıfır kutusu açılmamış ipad air 5 var bunu satsam kaça gider acaba piyasa bir garip

• turkay23 kullanıcısına yanıt

64GB wifi + cellular olanı 20K. ona göre hesapla.

• Arkadaşlar merhaba 13.m4 ipad pro alınırmı şuanda yoksa m5 mi beklenmeli 55lere buldum şuanda

• APPLE 6.Nesil iPad Pro 12.9" (M2 Çip) WIFI 2TB Tablet Gümüş MNY03TU/A

49.990 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 249 TL iade alabilirsiniz)

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]mediamarkt
    APPLE 6.Nesil iPad Pro 12.9" (M2 Çip) WIFI 2TB Tablet Gümüş MNY03TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-6nesil-ipad-pro-129-m2-cip-wifi-2tb-tablet-gumus-mny03tua-1224962.html

• memus M kullanıcısına yanıt

Acaba m5lerin çıkış tarihiyle alakalı bir bilgi varmı hocam? Bende m2 alacağım sanırım , bi ihtimal fiyatı düşebilir diğerlerinin

• 2025 3. Çeyrek gibi birşey okudum ama bilmiyorum hocam doğruluğunu

• Ipad için fiyatlarda kampanya olur mu ? Şuan hb 500 tl indirim çeki veriyor. 23 nisan veya Karne günü için indirim durumu nasıl olur acaba :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt

Valla hocam dolar euro bu ara malum sebeplerle çok kırılgan. Değil 23 nisan 24 mart pazartesi ne olur belli değil. Kafana yatan bir şey varsa al geç

• İPad 10.2-10.5 inç modeller ile uyumlu tablet kılıfı Tarsus marka fiyat 500

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

Beklemedim aldım hb 500 tl indirim kodu verdi iyi denk geldi.

• APPLE 13" iPad Air Wi-Fi + Cellular 512GB Tablet Uzay Grisi MV703TU/A

mobil uygulamada 38.969 TL'ye düşüyor 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 194 TL iade alabilirsiniz)

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]mediamarkt
    APPLE 13" iPad Air Wi-Fi + Cellular 512GB Tablet Uzay Grisi MV703TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-13-ipad-air-wi-fi-cellular-512gb-tablet-uzay-grisi-mv703tua-1237262.html

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.