Büyük ihtimalle yurtdışı cihazıdır. Çiçeksepetinin iade politikasından da pek emin değilim şahsen riske girmezdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (393. sayfa)
-
-
Dediğim gibi ikinci el olma ihtimali epey fazla, çünkü satıcının diğer ürünlerinde hep garantisi başlamış outlet teşhir vb ürünler mevcut.
Ya da üstteki arkadaşın dediği gibi bir ihtimalde olsa yurtdışı olabilir.
Sıfır TR garantili ürün gelmeyecek bence ama bende aldım, gerekirse thh şikayet ederim.
Adam gibi yazsınlar açıklamayı, şuanki haliyle gayet sıfır Türkiye cihazı gibi anlaşılıyor, kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripleseven -- 13 Kasım 2024; 20:17:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaj yazıp sorayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPad 10 64GB Amazon.com.tr prime
sarı renk 13.999₺
gümüş renk 13.599₺
Konuyu okuyanlar için şu cihaz hakkında fikrimi belirteyim, iPad 10 şu saatten sonra bence alınmamalı. En az 3-5 sene kullanırım diye alınan bir cihazda bence A14 işlemci olmamalı. Zaten büyük ihtimalle 2025 başlarında yeni Air ile birlikte işlemcisi ciddi bir Upgrade almış yeni iPad 11. Nesil de tanıtılır. Apple da şu yılda A14 satmaması gerektiğinin farkındadır.
iPad 10un tonla eksiği var, ama işlemcisi yeterli olsa fiyatından dolayı göz ardı edip tercih eden olur. Şu haliyle ise bence almayın, ya yenisini bekleyin ya Air alın ya da en kötü ihtimalle Android bir cihaz alın.
İpad 7 ye ne dersiniz checkrain ile jb desteği her daim mevcut. Ancak ios 18 sanırım aldığı son sürüm olur. İpad 7 günümüzde iş görür mü sizce ?
ben kullanıyorum memnunum samsung tab s9 fe yerine bunu tercih ettim kişi beklentisi önemli 30 bin liralık tablet performansı beklememek lazım tabiki
Yurtdışından (Japonya) alınan iPad’in (sim kartsız) Türkiye de garantisi geçerli midir?
Apple 2022 12.9 inç iPad Pro (Wi-Fi + Cellular, 512 GB) - Gümüş Rengi (6. nesil)
50399₺
amazonApple 2022 12.9 inç iPad Pro (Wi-Fi + Cellular, 512 GB) - Gümüş Rengi (6. nesil)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJN312BH?th=1 -
Selam arkadaşlar pazar yerlerinde emperor adında bir satıcı var cihazlar uygun fiyata veriyor dikkat edin apple Türkiye garantili cihazlar değil sözde bir yıl apple kendi garantileri varmış yurtdışı cihazlarını satıyorlar sonra mağdur olmayın
-
Apple iPad Pro 4.Nesil 2TB 11" Wi-Fi Cellular Tablet - MNYL3TU/A Uzay Grisi
49999₺
app.hb.bizApple iPad Pro 4.Nesil 2TB 11 Wi-Fi Cellular Tablet - Fiyatıhttps://app.hb.biz/OnwgodQFparJ -
Herkese selamlar iyi forumlar. İpad alma arefesindeyim genel olarak pff okuma, film izleme gibi işlemler için 4-5 sene sorunsuz kullanabileceğim ipad önerisi olan varsa alabilirim .
Günümüzde basit işleri yapar, elinde olan işini görüyorsa en azından 2 sene daha kullanabilir ama sıfırdan almak artık mantıklı değil bence. Cihazda A10 işlemci var sonuçta pek güçlü sayılmaz, iOS18 alması bile mucize denebilir.
iPad Air alınabilir. Sıfır alınacaksa bütçe yeterli ise M2, değilse M1 olanı sizi uzun yıllar götürür. Veya daha ucuz bir şeyler bakıyorsanız ve aceleniz yoksa iPad 11. Nesili bekleyin.
Teşekkür ederim hocam.
İPAD PRO 3. NESİL M1 İŞLEMCİ 2 TB SIFIR KAPALI KUTU
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İPad Pro 11’e zam mı geldi 48 bin olmuş m4 işlemcili
Merhaba arkadaşlar, iPad Pro M4 13 inç kullanıp Paneli Samsung yani G9N veya G9P olan var mı?
Bilgisayardan 3uTools uygulaması ile birlikte Verification kısmına basılıp öğrenebiliyor bana hep GH3 yani LG panel geldi ve ekran kumlu.
Kasım indirimleri bitti gitti bi tablet alamadık var mıdır çözüm önerisi olan, tavsiyesi olan mecbur yeni yılı mı bekleyelim. İpad air m2 düşüyorum
Yıl sonunu bekleyin indirimler olabilir zaten yıl sonu indirimlerini de kaçırırsanız muhtemelen yeni yılda hepsi zamlanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X