Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.138
Cevap
447
Favori
2.626.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır iphone kullanıyorum. en son sırayla 5s 4 yıl > X 5 ay > 7 2 yıldır kullandım halen 7 var. ancak pil zayıflamasından sonra yavaşlama olayı ve garanti kapsamındaki cihaza pilden dolayı servisin para istemesi beni iphone dan soğuttu. Ancak yine de ios'dan vazgeçemiyorum. ne yapsam bilemedim note 10 mu alsak 11 pro mu?
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz icin Sagolun yüzbaşım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Galiba bilgi doğru .
    Zaten apple nin birdenbire 6 gb ram'e geçmesini beklemek hayal ürünü idi.

• turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Aman hocam exynos işlemcili samsunga bulaşmayın derim. Pil konusunda cidden çok başınız ağrır.
    Durduğu yerde pil harcayan bir işlemci. Max 5.6 saat ekran süresi verir.

garanti kapsamı içinde kim pilden para istiyor? levent troydu sanırım 7 plus pil değişimi yaptırdım garanti bitmesine 1 hafta kala. 3 saatte yapıp verdiler ücretsiz olarak.
  • Telefoncuadam kullanıcısına yanıt
    Bence su bir kac yilda cok zor bu dedikleriniz hele appple icin en a 3-4 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahir0368

Galiba bilgi doğru .
    Zaten apple nin birdenbire 6 gb ram'e geçmesini beklemek hayal ürünü idi.
    iPhone 11: 4GB RAM, 3110mAh

iPhone 11 Pro: 6GB RAM, 3190mAh

iPhone 11 Pro Max: 6GB RAM, 3500mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 12 Eylül 2019; 14:3:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahir0368 M kullanıcısına yanıt
    Hocam söz konusu Apple. Hızlı şarj adaptörünü bile 2019 yılında kutuya ekleyebildi ve hala 64 Gb depolamalı telefon satmaya çalışıyor. Rakipleri en düşük 256 Gb kapasiteye geçmeye başladılar. Apple hemen 4 Gb Ram den 6 Gb Ram e geçer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahir0368

Aman hocam exynos işlemcili samsunga bulaşmayın derim. Pil konusunda cidden çok başınız ağrır.
    Durduğu yerde pil harcayan bir işlemci. Max 5.6 saat ekran süresi verir.
    hocam yurtdışından alsam hangi modeli makbul samsung note 10'un. pasaport vs sorunum yok. yıllardır apple kullandığım için teknolojiyi bile takip etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

garanti kapsamı içinde kim pilden para istiyor? levent troydu sanırım 7 plus pil değişimi yaptırdım garanti bitmesine 1 hafta kala. 3 saatte yapıp verdiler ücretsiz olarak.
    çok yakın arkadaşmla birlikte birer tane iphone 7 aldık yaklaşık 2 sene önce. o benden çok daha yoğun kullanıyor telefonu. Pil sağlığı 70-75lere düşmüş, cihaz hala 2 yıllık garanti kapsamı içinde. servise verdi ve "çok kullanmışsınız" sebebiyle pil değişimi için 300 lira civarı bir para istediler. kendim şahit olduğum olay. belgelendirebilirim.
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Satamadığı için

peşini bırakmayın. dünyanın hiçbir yerinde çok kullanmışsınız bahanesi sunarak ücretsiz hizmetten ücret alamazlar asla. böyle bahane mi olur? tavsiyem kanyon avm troya gitmeniz. bana çok yardımcı oldular. işlem bittiğinde cihaz sıfırlanmadı bile.
    Valla hocam amerika japonya ve çin pazarında snapdragon855 işlemcisi ile satılıyor note10.
    Imkanin var ise buralardan al.
    Exynos a göre hem hız performans hemde pil anlamında katkat güzel snapdragon. Avrupadan sakin alma.. onlarda exynos. Pili gerçekten kanser eder.. optimizasyon sıfır exynosta

• Kusura bakma apple devrin bitti, bitiyor.

Piyasada One plus 7 Pro, Note 10 plus, S10 plus, P30 Pro, Reno 10x, Mi 9T Pro gibi inanılmaz kaliteli amiral gemileri var. Hatta dua et amerikan hükümetine yoksa seninle aynı zamanda Mate 30 Pro tanıtılacaktı ve ortalığı silip süpürecekti gerçi ona gerek bile yok yukarıda saydığım amiral gemileri fersah fersah yeter de artar bile.

Bir de kalkmışlar LCD panelin önüne liquid eklemişler ulan LCD işte bildiğin LCD sen onun başına liquid de eklesen über xtreme titanium da eklesen LCD daha ötesi değil. 2020 ye giricez 1000$ a LCD ekranlı telefon satıyorlar. Hadi ekranı da geçtim o tasarım nedir ya? tasarım görmek isteyen varsa buyursun

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• Bi Reno’nun iğrenç boynuzuna bak, bir de iPhone’nun şık tasarımına. Apple magic still rocks.

• 1000 dolar değil 699 dolar. iphone 11 pro 999 dolar o da oled ekranlı zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

Bi Reno’nun iğrenç boynuzuna bak, bir de iPhone’nun şık tasarımına. Apple magic still rocks.
    Evet kenarlarda otoban var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

1000 dolar değil 699 dolar. iphone 11 pro 999 dolar o da oled ekranlı zaten...
    699$ lık iphone un rakibi bu modeller mi sence? bırak 699$ lık düz modeli 1100$ lık 11 pro max bile şuan 750$ lık One plus 7 pronun karşısında ÇÖP.
  • Eşime iphone 11 almayı düşünüyorum.bende uzun yıllar note 3 kullandıktan sonra 7plus a geçmiştim 3 yıldır kullanıyorum cihazda en ufak yavaşlama yok.note3 ise 2 yıldan sonra yavaşlamaya takılmaya başlamıştı.iphoneun bazı özelliklerini sevmesemde uzun vadede sanki daha iyi gibi geliyor bana..tabi note3 ten sonra hiç androide geri dönmedim belkide daha iyidir bilemiyorum

• Ama “hayalet” dokunuşlar yok.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.