13/256 her şey full kondisyon 10/10 garantisi yeni bitmiş cihaz ne kadar eder? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 6 Ekim 2024; 16:48:40 > |
Bildirim
13/256 her şey full kondisyon 10/10 garantisi yeni bitmiş cihaz ne kadar eder? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 6 Ekim 2024; 16:48:40 > |
Ortalama 35 bin civarı gibi bence Telefoncular dahada öldürecektir ama 35 bin altıda sizi üzer 10/10 kondisyonlu bir cihaz diyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
engellediğim numara beni arıyor reklam için arayanı engelliyim dedim zaten engelliymiş acaba ios 18 sonrası mı oldu anlamadım |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende deklanşör sesi çıkmıyor bi yerden kapatmışım ama hatırlamıyorum telefon seslideyken bile deklanşör sesi yok bende iyi ki de yok o ses foto konsantrasyonunu da bozuyor sesi duyan hemen hareket ediyor oysa beklemek lazım bi süre < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Ekim 2024; 9:24:41 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
17.7 gec < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesaj yanlış gelmiş olabilir Garantisi bitmiş kozmetik 10/10 pil 85 full kutu içeriği olan 13 256 cihazın ikinci el bedeli nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 6 Ekim 2024; 16:49:14 > |