Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ogzmrt Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.140
Cevap
329
Favori
856.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13/256 her şey full kondisyon 10/10 garantisi yeni bitmiş cihaz ne kadar eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 6 Ekim 2024; 16:48:40 >
  • Ortalama 35 bin civarı gibi bence Telefoncular dahada öldürecektir ama 35 bin altıda sizi üzer 10/10 kondisyonlu bir cihaz diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deklanşör sesini nasıl kapatabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engellediğim numara beni arıyor reklam için arayanı engelliyim dedim zaten engelliymiş

acaba ios 18 sonrası mı oldu anlamadım

• İyi günler

Ekranda küçük çizik olan ve kasa köşelerinde hafif ezilmeler olan cihazlar 2. elde ne kadar değer kaybediyor?

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Telefonu yandaki düğmeden titreşime alarak. Başka türlü yolu yok…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.2.1 den wifi problemine dayanamayıp 17.7 ye güncelledim hiçbir sıkıntı yok gibi şu anlık pilde de pek bi fark yok

• 13 mini pil %81 değiştirmek istiyorum. Troy 3500 dedi. Yine başka bir apple yetkili servisi a kalite muadili 2500 dedi markasını sormadım sanırım deji markadır. Yüzde gözükmüyor onlarda eski 6s telefonumda kullanmıştım telefon fazla ısınıyordu. Ama şişme , ekran problemi fln yaşamamıştım. Bir de troy elinde yokmuş dedim sipariş edelim neyse ücreti veriym. Öyle olmuyormuş ara ara arıcakmışım geldi mi diye. Bu da yeni çıktı heralde adamların keyfine kaldık.

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

Bende deklanşör sesi çıkmıyor bi yerden kapatmışım ama hatırlamıyorum telefon seslideyken bile deklanşör sesi yok bende

iyi ki de yok o ses foto konsantrasyonunu da bozuyor sesi duyan hemen hareket ediyor oysa beklemek lazım bi süre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Ekim 2024; 9:24:41 >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    2500 tl diyen apple servisi olamaz. apple servisi sadece orjinal olani takar onun da fiyati bellidir.

• iOS 18’den 17.7’ye dönüş yapmak istiyorum, yedekleme mevzusunu çözemiyorum. Sürüm düşürürken veriler siliniyor, iOS 18’de alınan icloud yedeği 17 sürümünde yüklenemiyor. Birçok üçüncü parti yazılım denedim telefonun içindeki notlar aramaları rehberi vs yedek alabilmek için hiçbiri işe yaramadı.
    Program ya da yöntem tavsiye edecek olan var mı? Bu iOS 18 eziyetine daha fazla katlanmak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios 18 i yukleyipte wifi de sorun yasayan var mi? Wifi ya baglaniyor ama hiz yerlerde surunuyor. Baska telefonda hiz 100mb iken benim telefonda 1-2 yi gecemiyor. Dun guncelledim guncellemez olaydim.

• Merhaba,

Arkadaşımdan iPhone 13 128gb telefon aldım. Yüklü iOS 17.3.1

17.7 ye geçmeli miyim, yoksa 17.3.1 de kalayım mı
    iOS 18 tavsiye edilmiyor sanırım

• sazan84 S kullanıcısına yanıt

17.7 gec

17.7 sürümündeyim bende.nfc ile ödeme gelirse o zaman geçmeyi düşünüyorum yeni sürüme

17.5 den itibaren akicilik iyilesti 13 de. 17.7 guzel.

• Siceyy kullanıcısına yanıt

Mesaj yanlış gelmiş olabilir Garantisi bitmiş kozmetik 10/10 pil 85 full kutu içeriği olan 13 256 cihazın ikinci el bedeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 6 Ekim 2024; 16:49:14 >
  • Merhaba

18.0 sürümünde şarjım sanki daha çabuk bitiyor. 13 pro max. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Ben bu apple güncellemelerinin kasıtlı telefonu yavaşlattığını düşünüyorum. Siz de 18 güncellemesinden sonra telefonda yavaşlama hissettiniz mi? Şarj konusuna gelince de şarjım daha iyi zaten olmadı ama farkedilir derecede de düşmedi.

• dipitis D kullanıcısına yanıt
    Yavaşlama söz konusu değil hocam bende daha iyi gibi geldi psikolojik olabilir belki ama yavaşlama yok

• 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.