Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.140
Cevap
328
Favori
856.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hangi sürüme yükselttiniz hocam

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

Çok eski değildi aslında 17.7 gibi bir şeydi sanırım fakat pek temizlik yapmıyorum hafıza dolmuştu baktığımda 128 GB sistem ve yazılım boyutuna baktım 38 GB gözüküyordu en iyisi güncelleyeyim oradan yer açılır diye düşündüm fena olmadı.

• erenyilmaztr kullanıcısına yanıt

18 sanıyordum güncellerken gördüm 18.1 sürümüne yükselmiş fakat kullanıcıların paylaştığı aramada ses kaydı alma fotoğraflardan obje silme gibi özellikler 13 e gelmemiş gördüklerim parolalar gelmiş video kaydında duraklatma özelliği gelmiş bir de uygulamaları gizleme gelmiş.

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    Parolalar ne oluyor hocam
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Eski sürümde parolalar ayarların içerisinde vardı şimdi simge olarak ekrana gelmiş durumda içerisinde kayıtlı şifreler vs var

• Şarjda bekleme modunu kullanırken ekran kapanmasın istiyorum var mı böyle bir şey.?
  • 18 tavsiye edermisiniz ? şarj durumu nasıldır

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Ben etmiyorum, şarj durumu kötü ve kasıyor

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

18.0.1'e güncellemiştim berbattı çok fazla takılma vardı ayarlar menüsü bile takıla takıla açılıyordu tabi güncellemeler sonrası sistem arka planda optimizasyon ve indeksleme yaptığı için birkaç gün kabul edilebilir bu durum o yüzden çok ses etmedim ama 3 gün geçmesine rağmen halen seri değildi telefon, en son yedek alıp dfu mod ile formatlayıp sıfırdan ios 18.0.1 kurup yedekleri attım telefon kendine geldi, 5 gün sonra da ios 18.1 çıktı ona güncelledim şarj konusunda sıkıntı yok performans anlamında da öyle rahatsız edici bir kasma takılma v.s. yok ama klavye bazen sapıtıyor yine, gülücük ekranı falan 2 saniyede geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Kasım 2024; 9:25:22 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

hafta sonu DFU mod ile temiz kurulumu ilk defa yapmak için uğraştım tecrübem yok bu konuda telefonu pc ye bağladım windows 11 apple aygıtları uygulaması telefonu gördü sonra tuş kombinasyonu ile dfu moda almaya çalıştım ama bir türlü olmadı en az 5 defa denedim hep telefon tekrardan açıldı bir türlü dfu moda geçiremedim nerede yanlış yapıyorum acaba?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Bu videonun son kısımında dfu moda alma var onu deneyin.

Özgür AYDINyoutube
    iPHONE Restore mode X to 14 Pro Max. DFU moda nasıl alınır? iPhone restore moda alma.
    https://www.youtube.com/watch?si=eqSMPg5AYi9hvO_i&v=hCM6pklPyos&feature=youtu.be

• ertosun E kullanıcısına yanıt

bu videoyu da izleyip denedim yok olmuyor, siz sıralamayı nasıl yapıyorsunuz, önce apple aygıtları programını açıyorum pc de sonra telefonu bağlıyorum telefonu görüyor pc, sonra ses açma bas ses kısma bas ve güç tuşuna basılı tutuyorum ekran kararınca ses kısma tuşu ile beraber devam basmaya 4-5 saniye sonra güç bırakıp ses kısmaya basmaya devam sonra telefon elma gelip tekrar açılıyor? nerede hata yapıyorum acaba? bu işin daha basit yolu yok mu ? telefonu bağlayıp dfu moda almadan direk geri yükle deyip shift basıp indirdiğimiz ipsw yüklesek olmaz mı?

buda bu kombinasyon yazıyor bazı yerlerde?

1. Cihazı bir USB kablosu kullanarak bir bilgisayara bağlayın.
    2. Cihazı normal şekilde kapatın.
    3. Tamamen kapalıyken, ses kısma düğmesine ve yan düğmeye aynı anda basın.
    4. 5 saniye sonra ses kısma düğmesine basmaya devam ederken yan düğmeyi bırakın.
    • Apple logosu görünüyorsa yan düğmeye çok uzun süre basılmıştır.
    1. Bilgisayar aygıtın DFU modunda olduğunu gösterene kadar bekleyin.
    2. Cihaz DFU modundayken ekranda hiçbir şey görüntülenmez.
    Bilgisayar telefona bağlı ve itunes açık iken
    Ses açma bas bırak
    Ses kısma bas bırak
    Power tuşuna ekran kararıncaya kadar bas
    Ses kısma ve power tuşuna 3 saniye basılı tut
    Power tuşuna basmayı bırak ses kısma tuşuna basılı tut
    Bilgisayar ekranında dfu modunda cihaz bulundu yazısını görünce ses kısma tuşunu bırak.

Zamanlamadan dolayı bazen olmuyor

allah allah aynı dediğin gibi yapıyorum 5-6 defa denedim hep telefon da apple logosu geldi yeniden başladı, kablo sıkıntılı olsa o zaman pc telefonu görmez yani? sadece itunes değil de apple aygıtları diye uygulama var windows 11 de onu kullanıyorum. uyuz oldum? telefonu bağlayıp dfu moduna almadan shift tuşuna basarak ipsw yükle desem olmaz mı?

Dfu moda almadan yükleme yapmaz diye biliyorum. Birde şunu dene

UltimateiDeviceVidsyoutube
    iPhone 12 / 12 Pro: How to Force Restart, Enter Recovery & DFU Mode
    https://www.youtube.com/watch?si=Eb3b1g3y03wyj1o9&v=9K0w2YBX-JE&feature=youtu.be

Kabloyu değiştirip deneyebilirsin

Tam format için dfu mod şart recovery modda tam bir format olmuyor.

Zamanlama çok önemli tuş kombinasyonunda ben de 3-4 seferde sokabilmiştim dfu moda.

Telefon kablo bağlı itunes açık olacak ses açma tuşuna hızlıca bir kez ses kısma tuşuna hızlıca bir kez basıp hemen sağ tuşa basılı tutuyorsunuz ekran siyaha düştüğü anda ses kısma tuşuna da basıyorsunuz ardından sağ tuşa 3-5 saniye arası daha basılı tutup bırakıyorsunuz en önemli nokta burası 3 saniyeden düşük 5 saniyeden fazla olmamalı süre. Her şey doğru ise telefonun ekranına hiçbir görüntü gelmez itunes’da dfu moda geçtiğini bildirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Kasım 2024; 12:33:8 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

hafta sonu tekrar deneyeceğim o zaman aynen böyle yaptım ama demek ki 3-5 saniye olayını mı denk getiremedim artık bilmiyorum, bir de çok üst üste deneyince telefon biraz ısındı normal olarak ikide bir yeniden başladı çünkü?

kabloda sorun olsa pc telefonu görmez diye düşünüyorum?

cok hassas bir suresi var o isin. yarim saniye erken yada gec salinca olmuyor. ben de 1 saat ugrastigim oldu cok, bazen de tek seferde oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.