< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1367. sayfa)
-
-
13 pro 256 gb'lar 45'e gidiyor şuan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/iphone-13-pro-max-1tb-gumus-sifir-2-yil-tr-garantili--156412287
Örnek olması açısından iletiyorum.
1 ay önce 56.500’den satıldı. Ha ben bi’ nebze de uyguna verdim zaten ama kredi/nakit avans musluklarının da kapatıldığı şu günlerde canlı paradan pek ümidiniz olmasa iyi olur.
2. el piyasasında işler pek iyi gitmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 aylık pro max cihazımın pil yüzdesi 98 sanki çabuk düşmeye başladı anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 13 Pro Max 256 GB'ı dün hem burada hem Sahibinden'de ilana koydum.
Sahibinden'de 3 tane mesaj geldi. 44, 45, 44 teklif edildi.
Sanırım bu arkadaşlar telefoncu, yeni ilan çıkar çıkmaz bildirim gidiyor. Zaten uygun fiyat yazdım diyorum ama yok. Fiyatları iyice öldürmenin ve safları kandırmanın peşindeler belli.
Hele bir tanesi "fiyatlar düşecek" dedi. "Ulan madem fiyatlar düşecek niye bu fiyattan alıyorsun? Git başkasını kandır" dedim, ses yok...
Delirtirler adamı... Millet yazmış 50 - 55 arası (benimkine eşdeğer olanlar) biz onun da altını yazıyoruz, hadi ineyim 48'e 47.5'a diyorum ama yok! Hala 2 - 3 kuruşun peşindeler. İnanılmaz...
-
1 sene daha garantisi olan 13 Pro 128 GB sizce kaça satılmalı ?
-
13 Pro, Ios 17 RC güncelleme sonrasında şarj tüketimi arttı. Ios 16da 2 gün giden şarj, şuanda 1-1.5 gün arası gidiyor. Ios 17yi deneyen oldu mu?
13 pm 1 yıl oldu alalı 98di aldığımda şu an pil yüzdesi 79 anormal birşey var ama anlamadım
-
17 guncelleme yapan yok mu :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 3-4 betadır kullanıyorum, RC sürümde geçtim. Şu an batarya bence gayet normal seyrinde. Arada ufak hatalar hala var iOS 17'de. Çok can sıkmıyor ama iOS 16''nın ilk sürümlerindekine nazaran daha çok karşıma çıkan ve tekrarlayan hatalar bunlar 🤷🏻♂️
Tesekkurler geri bildirimi icin.
Var, ben güncelledim, gayet de memnunum.
-
Önceki mesajımda RC ye geçtiğimi yazmıştım, okumadınız mi?
Özellikle Cihazin çekiminin düştüğü yerde fazla şarj tüketmeye başlıyor. İş yerinde Örneğin turkcell çekmiyor, daha fazla tüketim oluyor boşta.
Sanırım sizin bulunduğunuz yerde çekim gücü iyi.
Simdi gordum mesajinizi
Bu çekim gücü de bazı güncellemelerde sorun olmuştu iOS 16 zamanında diye hatırlıyorum. Genellikle 2-3 çubuk çekiyor ama mesela daha düşük çekim olan yerlerde de öyle ani pil düşüşleri yaşamadım. Az çekim olan yerden kastım da şöyle, şebeke 1 çubuk çeken bi yerde 45 dakika twitch yayını sadece ses olarak dinliyordum ve aynı aynı anda brawl star oynuyordum %5-10 parlaklık seviyelerinde. Pil % kaç düştü açıkçası takip etmedim ama cihazda ısınma yoktu ve eve geldiğimde pil seviyeleri önceden gördüğüm seviyelerdeydi.
Bazı iOS 16 sürümlerinde mesela ciddi düşüşlerle beraber ısınma sorunu da yaşadığım olmuştu ama şu an için iOS 17 bende pil konusunda iOS 16'nın devamı gibi ne iyi ne kötü bir deneyimi var. Bu arada Türk Telekom kullanıyorum, 3-5 ay öncesi gibiydi sanırım bi ara Türk Telekom'un sinyallerinde acayip bir sorun vardı. Çevremde kullanlardan şahit olduğum bir şey ve hat düşmesi, şebekenin ani değişiklikler gösterdiği o zamanda iOS'dan bağımsız cihazı pili de bazen cidden hızlı düşüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 20 Eylül 2023; 10:7:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Takıntılı değilseniz güzel 1 2 sürüm sonrası iOS 16 dan da daha iyi olabilir. 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 20 Eylül 2023; 10:18:47 >
Yok hocam benim durumumda, cihazi kullanmasam da şarj düşüşü fazla oluyor. Örneğin işyerinde tek diş çektiği göstermesine rağmen bazen arayanlar ulaşamıyor, internet de tek diş 3g görünmesine rağmen çekmiyor. Çok fazla dalgalanma oluyor. Ben en çok bu durumdan muzdaribim.
Bu durumda en azından wifi ile aramayı aktif etseniz size fayda sağlayabilir. Görüşme sırasında her zaman sağlıklı olmayabiliyor, en azından benim yaşadığım deneyim öyleydi. 2.4ghz bir bağlantı olduğu için de olabilir bilemiyorum ama en azından telefonunuza ulaşılamama derdi olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X