Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam iş telefonumdan ulaşılıyor bu tarz çekmediği durumlarda. Bulunduğum konumda wifi de çekmiyor işyerinde, diğer telin hotspot unu da boşuna açmıyorum. Bulunduğum bölümde çeken tek operatör Vodafone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 6 aylık iphone 13 düzel model var, tertemiz kullanılmış pil %100. 13 Pro max'e geçmeyi düşünüyorum en önemli sebebim ise, 13 düz modelin ekranı ufak geliyor bana. 45-48k arası 2.el 13 pm ler var sarı sitede. elimdeki düz modeli satip 13pm'ye geçmeye değer mi aradaki fark?

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Yüzüne bakılmayacak operatör gün geliyor tek seçenek kalıyor, gerçekten inanılmaz 😅

İş yerimizde vodafone hiç çekmiyor mesela sıfır yani, diğer operatörler genelde 3 çubuk falan. Sizin durum garipmiş ama çözümü varmış en azından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • twinzz kullanıcısına yanıt
    Ben 9 aydır kullanıyorum 13PM 256 gb Almanyadan almıştım. Şarjı kamerası 120hz ekranıyla süper bir telefon 14 pro da kullanmış biri olarak söylemem gerekir bence 13pm Xs ten sonra apple ın çıkardığı en iyi iphone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 20 Eylül 2023; 18:12:26 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

Aynen hocam yapacak birşey yok ne yazıkki. Hatta dalgalanma sorunu sıkıntım benim. Hiç çekmese içim yanmayacak  

Çözümü olmasa mecbur Vodafone kullanmak zorunda kalacağım da.

• 52.500₺ 512gb sifir telekom cihazi alinir mi

• Uzun giden batarya, büyük 120 hz ekran ve 3. kamera için bence değer.

• 13 pro max mi yoksa 15 plus mı almak mantıklı sizce?

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    15 plus mantıklı bi tercih olur bence. Şu an 13 pro max kullanıyorum ve bu cihazda beni ilk baştan beri cezbeden tek şey 120 hz ekranı. Son dönemde de şahsen kendi aklımdan geçen ama belli ki herkesin de düşündüğü gibi düz 15 serisi 90 hz ekranlı olsaydı var ya muazzam olur lakin sizin için ekranda 120 hz olmazsa olmaz değilse pro diye eski bir cihaza gitmeyin bile. Gerçi ben de iphone 11'den 13 pro max'e geçtiğimde 14 serisi yeni çıkmıştı ve zaten güncel ve yüksek bir model diye geçmiştim (2. El olarak abimden aldım). Şu an elimde hala iphone 11 olsa mesela sizin gibi bir ikilemde kalsam 15 plus'ı tercih ederdim kesinlikle ve altını çizerek söylüyorum (hatta altını da çizdim 😅)

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Kişisel tercih meselesi lakin düz modeller 90-120 Hz'e geçiş yapmadıktan sonra bu gibi ikilemlerde tercih bellidir.

• İyi günler dilerim arkadaşlar, hali hazırda iPhone 13 Pro kullanıyorum pil sağlığı 86 olarak gösteriyor. Fırsatını bulduğumda serviste ücreti karşılığı değiştirmek istiyorum ama aklımdaki soru şu, cihazın yazılımı İOS 15.3’te yani güncellemedim sorunlardan vs kaynaklı. Acaba pil değişimine engel vs olur mu? Güncellemek istemiyorum da yeni sürüme. Bir de sizce değişilmeli mi yani ilk 100 batarya, ilk günki performansı sergiler mi?

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt

Yazılım bir engel teşkil etmez. Servise verirken özellikle belirtin durumu. 86 değişim için erken ama 80’e yaklaşınca yapın derim. Şarj döngüsünü kontrol edin. 500 civarı %80’i kullanır pilin. Ama değişime değmez fark olur. 600 döngü civarı uygundur.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim dikkate alacağım

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Ben düz modellerin 60 Hz'de kalmasını bile tek başına tercih edilmeme sebebi olarak görüyorum. Özellikle 120 Hz'nin tadına varan birinde çok net kasma algısı yaratır. Bir sonraki modelde 60 Hz duvarı aşılabilirse Pro kullanan kitleden bile epey müşteri çekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 26 Eylül 2023; 13:33:18 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle. Öyle olsaydı bende direkt düz modele geçerdim. Telefonu güç tasarrufuna aldığımda ruhum sıkılıyor bıkkınlık geliyor yavaşlıktan. :)

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Bu yüksek hz olayını monitörde yaşayınca da bi afallamıştım, hiç kullanmayınca yine de bi gönül katlanıyo ya :) güncel cihaz yine iyidir. Zaten artık 11 serisi gibi de bi ekran panel ayrımı yok, amoled olması, kamerasının da düz modeller için beklemediğim şekilde yükseltmeleri iyi olmuş. Genel olarak gıdım gıdım gidiyordu ama düz modeller hem dinamik ada hem de kamera ile bence her yıl en azından neden bu kadar iyileştirme görmüyor bu cihazlar dedirtiyor.

Acaba arkadaş hangi modeli tercih etti 🤔

• İos17 13pro max ta nasıl beyler?

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Size en güncel haliyle vericekler cihazı zaten. Otomatik güncelliyyor onlar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 29 Eylül 2023; 19:30:4 >
  • 14 konusundan bir mesaj;

quote:

15 pro max konusu şikayet konusuna dönmüş. 14 serisindeki şikayetler 15 serisine miras kalmış üstüne kozmetik problemler, ışık sızması, ekran boşluğu bir de titanyum un hissini beğenmeyenler vs. derken şikayetçi çok yeni seriden.

Bence tum zamanlarin en iyi iphone serisine sahibiz arkadaslar.
    Ben acikcasi cok memnunum. Cihazlarimizin kiymetini bilmek lazim. :)

• 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.