< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1370. sayfa)
-
-
Merhaba forum üyeleri.Elimde 13 promax 512 sierra blue renk telefon var.2 ay garantisi kaldı.Kozmotik olarak 10 üzerinden 10 alır.Bunu ben kaç liradan satışa koymalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hocam
ESR nin hangi modeli daha iyidir acaba, parmak izi ve görüntü kalitesi açısından
internette sanki farklı modelleri var gibi de o yüzden soruyorum
-
Esr de bir normal var bir de armorite modeli var. Ben uzun zamandır normal olanını kullanıyorum ve çok memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz_227merhaba hocam
ESR nin hangi modeli daha iyidir acaba, parmak izi ve görüntü kalitesi açısından
internette sanki farklı modelleri var gibi de o yüzden soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anladım hocam,
şimdi ESR nin sitesine baktımda armorite olan 2 adet 599 TL, sanırım normal olanda kılıf + 1 ad. koruyucu ile 400 TL
hepsiburada, trendyol gibi sitelerede bakayım bir olmazsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 12 Ekim 2023; 17:42:14 > -
13 pm 1tb sıfır 70 bine alınır mı?
Bence alınmaz 2 senelik cihaz bende 13pm 256 kullanıyorum ama şahsen şuan o fiyatlara telefon alsam 13pm 1 tb almazdım hocam.
65 lere kadar var aslında ama 256 sıfır olmadığı için bakıyorum. Sıfır cihaz çok yok. Yd kalmamış artık 128 likler var. Sizce kaça kadar almak lazım
Ben olsam 13 PM almam hocam. 256 lık olsun 14PM alın bence.
Neden hocam 13 pm için işlemci performansı ve kamera haricinde halen iyi diyorlar hatta 15 yerine 13 alın yorumları var fiyat farkına değmez diye. Özellikle stabilite ısınma ve batarya ömrü açısından
Bende hali hazırda 13 pm 256 kullanıyorum çokta memnunum ama yeni telefon alacak olsam almazdım hocam 2 model çıktı üstübe ve ven yeni alıyorum yani
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156873532
Alınmaz.
2 ay içerisinde 56-57K seviyelerinden 70K seviyesine çıkıp talep görmesi de ilginç olmuş.
Döviz kuru ve genel piyasa şartları açısından ciddi değişimler de olmamasına rağmen...
-
58 e 1tb sıfır buldum hocam bu da mı alınmaz :)
Bu alınır😊 nerede buldunuz
Tanıdık bi telefoncu halledecekti de bi fiyat verdi bakalım olursa :)
1111387764 sarı site ilan no bi görüşün pazarlık yapın isterseniz ben yazdım elemana hala elindeymiş cihaz
Bu saaten sonra 13 serisi alinmaz,en kötü ihtimal 14 pm 55k bulursun,77 k 15 pm 256 alirsin typc seceneginden dolayi harici depolama yaparsin güncel cihaz bal kaymak olur. 70k 13 serisine verme..
Kasım ayında satmam gereken 13 pro max 128 gri grafit renk Aralık sonuna kadar garantili Ankara içi elden teslim nokta hatasız düşünen özelden yazabilir.
Bir arkadaş 15 Pro Mavi rengi satın aldi. Rengine bayıldım Cihazin. 12 Pro mavisine en benzer renk (ki en sevdiğim renktir)
Fakat cihazları yanyana deneyimleyince (kendim de 13 Pro kullanıyorum) geçemeye değecek bir durum göremedim gerçekten de. Özellikle ana kamerada günlük standart kullanımda pek bir fark oluşturmuyor. Ancak yan yana detaylıca bakacaksınız ki aa fark var diyeceksiniz. Aynı durumu 14 Pro Max ile karşılaştırınca da yaşamıştım.
Gerçekten 13 Pro güzel cihazmis yıllandıkça değerini daha iyi anlıyorum
Bu arada İos 17.1 Beta 3de şarj performansı bayagi toparlandı. Apple Watch unda şarj performansinin iyilestirildigi söyleniyor fakat watch a kurmadım (s6 44mm kullanıyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X