Watch falan varsa Samsunga geçmeyin zaten gerek yok, bende de başka Apple ürünleri var, bir ara S23e geçtim güzel cihaz falan ama diğer cihazlarla iletişim kuramadığı için kullanım rahatlığı işkenceye dönüyor, her şeyi manuel yapmak gerekiyor. Sırf o yüzden Apple tarafına döndüm ben. Dönünce de baya rahat oldu gerçekten, hiç düşünmediğim bazı detayları bile düşünmüş adamlar, cihazlar süper iletişim kuruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Ocak 2025; 23:14:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Gayet aciklayici oldu benim icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eko sistem konusunda katiliyorum bence rakipsiz suanda. Ayni durum sizdede var anladigim kadariyla tek cihazda gecmek problem degil ama aksesuarlari kullanamiyoruz. Onlarinda degismesi gerekemsi ise kulfet haline donuyor.
Arkadaşlar şimdiye kadar tüm iphone telefonlarımı hep yurtiçi faturalı teknosa medimarkt gibi yerlerden aldım ama artık fiyatlar 60.000 tl olunca ilk kez yurtdışı telefon alıp kayıt yapmadan kullanmayı düşünüyorum kayıt yapılırsa daha pahalıya geliyor çünkü pro max vs sevmiyorum düz model kullanıyorum hep
Mart ayı gibi düz iphone 16 alıp Kasım ayı gibi düz iphone 17 alıp ikisi arasında birkaç sene dönmek isiyorum kayıt yapmadan sizce mantıklı mı? Yoksa hiç uğraşma ver 60.000 TL düz iphone 16 al geç mi daha mantıklı olur
Yurtdışı telefon daha önce hiç kullanmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Ocak 2025; 10:39:51 > -
maalesef artık herkesin aklında böyle deli sorular.
-
Aynen hocam iki telefon arasında önüyormuş çoğu kişi
-
İki cihaza yine nereden baksan 60 bine yakın para ödemen gerekecek. Karşılığında da hem ikide bir cihazdan cihaza veri aktarma ve kapandıkça sim kart değiştirme zorunluluğun olacak hem de güncel koşullarda bir değişiklik olursa cihazlar kullanılmaz hale de düşebilir. Bence TR de kullanılacaksa TR cihazı şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 30.000 şimdi verip diğerini Kasım da verince aynı anda vermemiş oluyorsun diğerini hemen peşin vermiş oluyorsun
ama dediğiniz gibi bir yeni kararla telefonlar 4 ay kullanılır kararı çıkarsa elde patlar sadece yedek parça olabilir o risk var
faturalı TR cihaz almak daha mantıklı dediğiniz gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Ocak 2025; 11:24:53 > -
Ama kasımda da 30 bin vermeyeceksin işte, dolar bazlı illaki zam gelecek cihaza. Peşin para olmadan TR den almak zor ama o doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 8 Ocak 2025; 12:48:58 >
Yd cihazlar fazla değerlenmez tahmin olarak söylüyorum tabi ki 30.000 olmaz yeni bi model nihayetinde ama daha düşük bir modele de geçilebilir iphpne 14 iphone 15 YD gibi
YD cihazlar değersiz görülüyor iphone 15 pro yd kullanan adam bile takasla TR 13 e geçmek istiyo üste para verip
yurtiçi cihaz alan parasını her türlü korur zarar etmez ama yurtdışı öyle değil
He ben satma değil kullanma tarafındaydım ama o da mantıksız heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Ocak 2025; 12:56:41 > -
Dostlar selam. 2 adet 16 almayı planlıyorum. Fiyatlar sebebiyle internetten alacağım. En ucuz iki seçenek şunlar şu an:
Hepsiburada satıcılı i16
pt.com üzerinden i16
Hangisinden almak daha mantıklı olur?
Amazon’dan al baz modeli 58500TL şuan.
siyah ve beyaz düşünüyorum hocam
Siyahı biraz kozmetik açıdan sıkıntılı, mağazalardan bile teşhirden kaldırdılar ilk haftadan her yeri belirgin çizilince 😀
Beyazını sevdiyseniz olabilir. Ben şahsen ikisini de kıyasa almamıştım alırken 😅
demeyin hocam ya :/
Siyahı aldım bende bayılıyorum rengine ama çizilmeye çok müsait bilgin olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun hocam ne süredir kullanıyorsunuz? kılıfla kullanacağım çizilir mi gerçekten çok aklıma takıldı. beyaz renk için de çok hoş bir beyaz diyorlar acaba beyaz mu alsam bu durumda?
Deniz mavisi hepsinden güzel, tam mavi de değil tam yeşil de değil çok tatlı bir tonu var.
-
hocam ben biraz klasikciyim hatta siyahcıyım. ilk tercihim siyah olur fakat daha kolay çizliyorsa beyaz da olabilir
O zaman beyaz iyidir, siyah söylenildiği gibi çok çabuk çiziliyor ufak kılcal çizikler bile çok belirgin oluyor, tabi kılıfla kullanacaksanız çok problem değil ekran ve kamera lensi haricinde çizilecek pek bir şey kalmıyor telefonun rengini de ancak kamera bölgesinde ve telefona alttan bakınca görebilirsiniz. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X