Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
507
Cevap
51
Favori
24.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında hepsi az çok aynı düzeyde çiziliyor sanırım ama siyahta en ufak kılcal çizdiği bile gözle görebiliyorsun o baya rahatsız ediyor. Beyazda neredeyse hiç belli olmuyor, diğer renklerde ise ikisinin ortası denecek bir durum var hiç gözükmüyor denemez ama siyaha göre baya az belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5'ten beri süregelen bir sıkıntı siyahlar hep çiziliyor Beyaz almak daha mantıklı kasa çerçevesi kendi renginde üzeri boya kaplaması olmadığı için çizilmiyor ama beyaza yakın çok koyu olmayan renklerde alınabilir tabi

• egehan531 kullanıcısına yanıt
    2 hafta oldu hocam sırf siyah almak için bekledim o kadar :) kılıfsız kullanıyorum şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    yine olsa yine alır mıydınız :) siyah almak istiyorum ben de hahahaha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • egehan531 kullanıcısına yanıt
    Evet bayıldım ben rengine gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil sağlığı durumları nasıl arkadaşlar. Ben 21 Eylülden bu tarafa kullanıyorum. 3,5 ayı geçtik. Yüzde yüz pil sağlığı ile devam ediyor. Ne zaman ne şekilde azalacak bilmiyorum ama gayet makul gidiyor gibi.
    Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU]

• ugrshn kullanıcısına yanıt

Apple tarafında pil sağlığı genelde şöyle ilerler, ilk 7-8 ay hiç düşüş görmezsiniz 100 kalır sonra bir gün 99 olur. O günden sonra 3 ay içinde 97 civarına hızlıca düşer biraz orda kalır, sonra yine 2-3 ayda hızlıca 92-94 civarı bir yere düşüp aynısını yapar öyle öyle devam eder 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 9 Ocak 2025; 18:17:24 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Benim arabanın yakıt göstergesi gibi o zaman 🤣 düşmeye başlamayagörsün …

• Merhaba,
    iOS 18.2.1 güncellemesinden sonra telefon ısınmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• iphone 16 kamera tuşu kapalı kılıf var mı bildiğiniz

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Orjinal harici bulamadım ben hala.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Ne gereksiz bi icat zaten ekranda direk kamera tuşu var

telefon düşmesin diye güçlü tutuyorsun parmak değiyor kamera açılıyor kılıfla iptal etmek en mantıklısı

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Ve bu tuş cam olduğu için kırılma ve çizilme riski varmış, sırf bundan korktuğum için orjinal kılıf aldım. Orjinal kılıfları da biliyorsunuz 1 yıl sonra soyulmaya başlıyor önceki orjinal kılıflarım hep 1 yılda soyuldu birini garantiden değiştirdiler diğerini kullanıcı hatası diyerek değiştirmediler sonra tövbe ettim orjinal kılıfa ama 16 alınca mecbur kaldık yine.

Cam olduğunu bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu hocam belki parmak hassasiyetini hissetmesi için cam yapılması mı gerekiyordu bilmiyorum

Valla ben kılıfa 2 bin küsür vereceğime bıraktım çizilirse çizilsin dedim, en kötü ihtimalle biraz çizilip cihazın satış değerini 1-2 bin aşağı düşürür. Ama diğer markalar ucuza yaparsa ben de değiştiririm kılıfı.

Not: bence cam kısmı kolay çizilecek gibi değil zaten safir falan diyorlardı o bölge için ama çevresindeki metal bölgede deforme olabilir sanırım :(

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Cam safir çizilmez cam ama çerçeve boya kaplama beyaz model değilse

ben kılıfta delik azalsın taraftarıyım bu modelde bir delik daha açtılar kılıfa her delik daha fazla toz alıyor kılıf içerisine ve çerçeve kılıfla kullansan bile çiziliyor

• 16'larda hangi renklerde boya atması olmuyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt
    beyaz

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Beyaz çerçevesi kendi çerçevesi diğer renklerde çerçevede aynı renk olsun diye üzerine boya atmışlar o da doğal olarak çizilmelerde hemen çıkıyor alttaki beyaz çerçeve gözüküyor bu iphone 5'ten beri hep böyle

• 14 prodan 16'ya geçiş yaptım , gerçekten tasarımı, görünümü muazzam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.