Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.791
Cevap
155
Favori
212.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer sizin için uygunsa 13 Pro da alabilirsiniz. Hatta uygunsa pro max modelini alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tek el kullanım ve daha hafif hissiyat için baya iyi bir seçim siyah rengi görünce acaba dedim 15 pro max yerine düz 15 mi alayım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 27 Eylül 2023; 13:14:52 >
  • Bu konu neden sessiz :) Herkes Pro mu alıyor

• Düz modellerin konuları sakin geçiyor pro’lara nazaran, 14 konusu da aşırı durağandı. Halbuki çok iyi satıyor düz modeller ama alanlar forum morum falan takılmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıf ve ekran koruyucu işini ne yaptın bulabildin mi bir şey. Ben de düz 15 için arıyorum

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Düz 12 ve 13 konuları epey iyiydi, hala rağbet gören konular. Acaba yurtdışı cihazların etkisiyle Türkiye’de düz modellere talep mi azaldı? Çünkü dışarda da son dönemde hep pro/pro max görmeye başladım. 11-12 de epey görüyorum ama bir 14 Plus hiç görmedim

• 15'in en iyi renkleri mavi ve siyah bence sizce farklı takılmayı seven varmı plus düşünüyorumda renk konusu kafamı karıştırıyor bir göremedim cihazlari.

• JerryRigEverythingyoutube
    iPhone 15 Durability Test - is Aluminum better than Titanium?!
    https://www.youtube.com/watch?si=RyzQU0LQtVG7VWqw&v=jDdDnFmXcME&feature=youtu.be

15 ve 15 plus bükme testini geçti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

tim cook pazarlamadan gelme bir ceo. apple'da ürün çeşitliliğini artırdığı gibi senelik yeni ürün çıkarılması sonucu çok da aşırı sayıda olmayan büyük yenilikleri ve değişiklikleri ürün gamına dağıtma konusunda çok hassas davranıyor. misal iphone 15'in dahi hala şu yılda 60hz ekranla gelmesi gibi. renk konusuna gelecek olursa 3 nesildir iphone'ların rengi açılıyor. ben bu hamleyi sadece sevimli renkler vermekten ziyade pro'lardaki ciddiyetin negatif yönlü olarak normal iphone'lara yansıtılması amacıyla yapıldığı şeklinde görüyorum. apple bu tarz bir "renkle basitleştirmek" hamlesinin ağa babasını iphone c'de yapmıştı ilk olarak. ben diğerlerini basit gördüğüm için direkt siyah sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 27 Eylül 2023; 22:29:5 >
  • Arkadaşlar merhaba. Android den iosa geçmeyi düşünüyorum. Fakat hangi cihazı alacağıma karar veremedim. 15 plus ile 15 pro arasında kaldım. 15 plus batarya süresi ile cezbediyor. 15 pro özellikleriyle ön plana çıkıyor. 15 pro alsam batarya üzer mi? Telefonla oyun oynayan birisi değilim. Daha çok internette gezinir haber okur biraz da video izlerim. Bu kullanım tipine göre sizce hangi cihaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

Arkadaşlar merhaba. Android den iosa geçmeyi düşünüyorum. Fakat hangi cihazı alacağıma karar veremedim. 15 plus ile 15 pro arasında kaldım. 15 plus batarya süresi ile cezbediyor. 15 pro özellikleriyle ön plana çıkıyor. 15 pro alsam batarya üzer mi? Telefonla oyun oynayan birisi değilim. Daha çok internette gezinir haber okur biraz da video izlerim. Bu kullanım tipine göre sizce hangi cihaz?
    15 promax.

• Fiyat çok yüksek

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Neden pro max?

• quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

Neden pro max?

Çok daha iyi Batarya ömrü, ekran büyüklüğü, 5x optik zoom olayı bence çok farkeder. Bütçe problemi yoksa bence promax alın derim.

• Telefon yola çıktı kılıf ve ekran koruyucu almadık henüz. Var mı uygun fiyatlı tavsiyesi olan?

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursan burdan yazar mısın bana da lazım bulamadım

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

nereden almıştınız?

hepsiburada siparişi 1 gün gecikecek görünüyor gecikmese şaşıracaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: balcis

nereden almıştınız?

hepsiburada siparişi 1 gün gecikecek görünüyor gecikmese şaşıracaktım.

Apple’dan açıldığı zaman önsipariş verdik 2 adet. Saat 00.02’ymiş. Kargolandılar bu sabah.

• Sizce ilerde cihazı satarken 15 Plus ı elden çıkarması zor olur mu? Bu sebepten düz 15 almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.