Bende bugün iphone 15 sipariş ettim. Yarın elimde olacak. Şu anki cihazım iphone xr. Güzel bir geçiş yaptığımı düşünüyorum. |
Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (13. sayfa)

-
-
Sorunsuzca alayım kullanayım diyen için herhalde bu sene doğru tercih 15 Plus :D
-
ben buraya da göz atayım, 15pronun durumuna göre lazım olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güzel bir geçiş olacak. Keşke herkes sizin gibi kullanıcı olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada 14 Pro’daki ısınmanın kıyası için de güzel bir karşılaştırma olacak. 15 daha soğuk olursa 14 Pro’daki kasanın da ısınmasa etkisi olduğunu öğrenmiş olacağı. iPhonedo’nun incelemesini bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 ile 15 Plus ön kamerası farklı mı? Düz 15ler ön kamerada biraz daha az ışık alıyor gibi yüzü karanlık çekiyor. Mağazada tüm ayarları eşitleyerek iki yerde denedim
Düz ve plus arasında boyut dışında hiçbir fark yoktur. Kameralar tamamen aynı.
Vatanda inceledim 15 serisini şahsen 15 promax dışında hoşuma giden olmadı, 15 serisi 60 hz azizliğine uğramış gözü çok rahatsız ediyor. Hayatta iphone 15 50 bin vermem en azından 90 hz olmalı.
iPhone 14 veya 14 Pro ekran koruyucu 15 e oluyor mu deneyen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 29 Eylül 2023; 17:50:51 >
7 sene ios kullandıktan sonra S23 e geçtim. Cihaz hız, performans bakımından harika. Fakat alışkanlıkları bırakmak zor olabiliyor. Bu yüzden 15 düşünüyordum ki 120 hz den sonra 60 hz çekilmiyor ve vazgeçtim.quote:
Orijinalden alıntı: FrankGallagherx
Vatanda inceledim 15 serisini şahsen 15 promax dışında hoşuma giden olmadı, 15 serisi 60 hz azizliğine uğramış gözü çok rahatsız ediyor. Hayatta iphone 15 50 bin vermem en azından 90 hz olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar mağazadan alırken ticari kredi kartına peşin fiyatına taksit yapılıyor mu bu şekilde alan oldu mu?
-
Bence geçilir s23'ten çok daha iyi bence özellikle kamera kalitesi olarak çağ atlarsın fakat 120 hz'den feragat etmen gerekir :) ben olsam imkan varsa geçerdim
S23 konusuna baktım orada da iPhone 15 kötülüyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel az bile harika bir seçim olmuş. Güle güle kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: erhanvbBende bugün iphone 15 sipariş ettim. Yarın elimde olacak.
Şu anki cihazım iphone xr.
Güzel bir geçiş yaptığımı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben A54 den iPhone 12 ye geçiş yaptım. İlk başta 60hz gözüne takılıyor ama sonra alışıyorsun. Birde Appledaki 60hz ile Samsungdaki 60 hz farklı. Apple daha akıcı hocam.
Onlara he de geç fanlıkta kafayı yemişler hepsi kendi söylediklerine kendileri bile inanmıyorlar vatan namus bayrak savunur gibi savunuyorlar telefonlarını
Orjinal şarj aleti kullanmak sizce gerekli mi?
-
Hayır anker, spigen, mcdodo gibi pek çok kaliteli lisanslı ve daha uygun fiyata adaptörler var apple kullanmanıza gerek yok
Güzel dilekleriniz Teşekkür ederim. Hepimiz hayrını görelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X