Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.762
Cevap
153
Favori
209.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer iPhone gruplarından yazdım ama cevap yok yardımcı olur musunuz bilginiz varsa bu konuda
    Rehberde kayıtlı bazı kişilerin aramalarını sessize almak istiyorum, nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Aradım ama bulamadım.
    Engellemek değilde aramalarının gözükmemesini , telefonun çalmamasını istiyorum. Android telefonlarda vardı bu özellik. İphonda yok mu
    Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Bu saydığınız gibi ince özellikler ios’da mevcut değil. Bildirimleri toplu olarak gösterme bile ios 18de yeni geldi. Ben de çok şaşırdım ilk geçtiğimde. Pazarlamanın en büyük örneği Apple. Sonraki telefonum apple olmayacak kesinlikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam yeni bir odak oluştursan şu kişilerden gelen bildirimleri engelle kısmında, o kişileri eklesen olur diye düşünüyorum

• Ya gerçekten apple seven biri olarak böyle çok basit özelliklerin olmaması şaşırtıcı. Sms kısmında uyarıları gizle diye seçenek var kayıtlı kişilerde dahil ama aramalarda yok.
    Mecburen çok dandik giriş seviyesi android telefon kullandım eski iphone ana kartı yanınca ve şu an bile ikinci eline 500 tl bile verilmeyen telefonda vardı kat kat özellik.
    Cidden can sıkıcı durum

Özel odak ayarlayıp şu kişilerin bildirimini sessize al bölümünü kullanabilirsiniz.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de onu düşündüm. Bu durumda o kişilere telefon meşgul mu der çalar mı ona emin olamadım

• Merhabalar,

İphone 15 alma arifesindeyim.Satış sonrası arıza/servis desteği açısından tercih edeceğim bir mağaza var mı? Mediamarkt Vatan vs gibi yerlerin hepsi aynı mı?

• KorayV K kullanıcısına yanıt

İnternet mağaza fark etmeden hepsi az çok aynı hizmeti veriyor. O mağazalarla uğraşmak yerine cihazı doğrudan garantiye kendiniz yollasanız daha mantıklı çoğu zaman. Ekstra destek görebileceğiniz tek platform doğrudan Apple üzerinden almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Ocak 2025; 1:47:2 >
  • Düz 16'lar 58 bin lira olunca bunun fiyatıda 50 bine kadar düşmüş.

• Merhaba bende yenı iPhone 15e geçtim,yanlız adaptör yok,evde xiaomı adaptörü var ,kullansam sıkıntı olurmu orjınal kablosuyla,adaptör olarakta spigen 30w şarj aletı sipariş verdım,kaliteliye benzıyordu

• İphone 15 ios 17 deyim hala, sizce 18 e geçmelimiyim? Şarj durumu vs nasıl?

• @lDirtyHandsl orijinal xiaomi adaptörü sorun olmaz. Yan sanayi kalitesiz lisanssız ürünlerden kaçının.

@rev6 bu grafiğe göre iPhone 15'in iOS 18.2.1 sürümünde batarya performansı verimli gözüküyor geçmekte sakınca yok
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Hiç sorun olmaz hocam bence masraf yapmanıza gerek yok iptal edin

• 13 den 15e gecen var mı? kamera perf nasıl acaba

• Hakan.. kullanıcısına yanıt

12’den itibaren hepsini kullandım kamerada 15 önceki modellerden ayrılıyor çok fark var

15 13’e göre detaylı çekiyor. Hatta 15 alan bir arkadaş keşke 13 alsaydım selfie çekince yüzümdeki her şey belli oluyor demişti.

Ben yenı gectım inan fark yok,bana öyle gelıyor performans olarakta pek bır fark anlamadım

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Bence fark anlamak zor. Hali hazırda iOS genel bir akıcılıkta çalıştığı için farkı anlamak zor oluyor. Örneğin xs de ios 18 de gayet hızlı ve akıcı çalışıyor. Farklı anlamak cok zor telefonu zorlayacak bir uygulama açmadıktan sonra sosyal medya vb işlemlerde zaten çok yakın çalışıyorlar. 1 sn farklar çok sıkıntı yaratmıyor bence.

Yanyana bakmadığınız sürece fark çok değilmiş gibi hissediyorsunuz ancak arkadaşımda 13 var yanyana kameraları açtığımızda direk fark belli oluyor. Özellikle düşük ışıkta fark dağlar kadar.

• Arkadaşlar merhaba,

Kendi kullanmış olduğum Apple-tr den alınan 15 Plus modelini satıyorum. Yaklaşık 1 sene daha garantisi mevcut. Pil yüzdesi 95. Cihaza hem fiziksel hemde pil anlamında çok iyi baktım. Sıfırdan hiçbir farkı yok, ezik çizik vs. yok. Kutu fatura ve orijinal silikon kılıfı da vereceğim. İlgilenen olursa en son 45 bine bırakacağım.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.