Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim. Gün içinde yaşıyorum bunu. Çözüm bulamadım. Yardımcı olacak biri olursa sevinirim bu konuda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (187. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yokizm.I miss you blue baby.
Katlanabilirmiş, oymuş buymuş pehh...
Alıntıları Göster15'ten sonra onun yerini sadece 15/16 Pro serisi tutabilir bir de belki S24 Ultra. diğerleri hikaye. Yazık ettin güzelim telefona hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 31 Aralık 2024; 14:31:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Yaklaşık 2 ay önce S24 ultraya geçtim. Fakat 15 plus ı kullanırken kılıfın çerçevesi soyuluyorduquote:
Orijinalden alıntı: 0537Tough Armor'dan hala memnun musunuz hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her sonun bir başlangıcı vardır
20-80 arasımı sarj ettiniz hocam
Nisan ayında ben aldım cihazı kendime
Mayıs ayında hem eşime hemde kaynanaya aldık birer cihaz.
Ben aşırı hassas kullandım. Şarjda elimi sürmedim,dolmadan çekmedim,pil ayarları arka plan ayarları vs vs şu an 155 döngüde 97 oldu sağlık.
Kayın valide telefonu ezbere kullanıyor. Gidip geldikçe alıp bakıyorum arka planda 5000 tane uygulama açık, 100000 tane bildirim ekranda . Şarja takar şarjda görüntülü görüşme yapar,oynar vs . Üstelik benden 1.5 ay sonra aldığı halde 160 döngü yapmış ve hala pil sağlığı %100 duruyor.
Ben emin oldum ki bu sağlık işi tamamen elindeki telefon ile alakalı. Ve yazılımsal bir şey.
Başka türlü bir açıklamasını bulamıyorum ben . Boş yere oradaki rakama takılıyoruz sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..
Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
aynı sizin gibi hassas bir kullanıcıyım ve benim de 157 döngü ve yüzde 96'da pil sağlığı şu an. sizin bizim gibi birçok kişide görüldüğü üzere apple'ın belirli üretimlerinde seri numaralarına göre mi yoksa başka bir şeyle mi alakalı bilmiyorum ama bu konuda aleni bir şekilde dengesiz bir yazılımı mevcut cihazlarda. benim cihazımın seri no'su G6Q******95 mesela. acaba G6Q ile başlayan ya da son rakamları belli bir numara ile bitenlerde mi devir sayısı-pil sağlığı dengesizliği görülüyor merak ediyorum.
-
Arkadaşlar merhaba. Bugün kız arkadaşım iPhone 13 aldı Hepsiburada satıcısından, bende de 15 var. Yan yana getirdiğimizde bariz 15’in ekranı sarı tonlarında. True tone ve night shift kapalı. Bunun nedeni ne olabilir? Benim telefon Bilkom’dan alınma. İkisini de sıfır alındı öncesinde başka bir kullanıcısı vs yoktu. Başka bir iPhone ile daha önce karşılaştırmadığım için farketmemiştim. Bana oldukça garip geldi.
Apple ürünlerinde farklı tedarikçilerin ekran panellerini kullanıyor ve paneller arasında böyle saçma farklar yıllardır tartışılan bir mevzuydu. Paneller arasındaki tutarsızlık aşıldı diye biliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.leon -- 1 Ocak 2025; 16:52:24 > -
Aşılmadı hocam. 16 pro/ pro max konusunda devamlı bu konu gündem. LG ve Samsung paneller arasındaki farklar car
bu sorun daha ilginç hal almaya başladı.quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
şarj girişine bir şeyler oldu normalde kabloyu takınca tık diye oturma sesi gelir ya o gelmiyor şu an, biraz çekince kablo çıkıyor soketten. soketin tozunu almaya çalıştım pek fayda etmedi bu sorunla karşılaşan var mı?
sorun devam ediyor ama benim kablo başka cihazda sıkıntısız oturuyor sokete. başka kablo da benim sokete oturuyor. özetle orijinal kablosu bir tek benim cihazda sıkıntı yaratıyor.
mantıklı açıklaması var mı bu durumun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
Ben de esime 15 plus aldim. ayni sorun bende de var. Bendeki İphone 11 in ekrani cok daha net gorunuyor. 15 plusun ekrani sarimsi ve soluk. Bu konuda bisey yapamiyo muyuz. Garanti geri mi donduyor?
Sanırım garantiden dönüyor. Kutudan çıkmadan belli olmuyormuş panelin nasıl olduğu, ben öyle okudum internet forumlarından. 14 pro ekran koruyucusu kullanıyorum 15’te. Koruyucudan oluyordur diyeceğim ama pek mümkün değil gibi, koruyucu camı değiştirip tekrar karşılaştıracağım. Bu arada 11’in ekranı IPS olduğu için daha beyaz görünmesi çok doğal. Oled ekranlı 13 veya 14 ile karşılaştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 2 Ocak 2025; 20:21:50 >
Ekranları Apple başka panel üreticilerine fason ürettiriyor samsung olması normal. Diski de Toshiba veya Samsung üretiyor diye biliyorum o da normal görünüyor.
Hiç bilmiyorum neye göre oluyor bu durum
Tek anladığım fazla dikkat etmeye gerek yokmuş. Sakınan göze çöp batıyor gerçekten 🙂
Lens etrafında bantla temizlik yapayım derken boyayı kaldırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X