Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fazlberg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.781
Cevap
155
Favori
211.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 senedir iPhone 15 kullanıyorum bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım tavsiyede ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 2.el alacağım, maalesef 16 lar daha piyasaya düşmedi  

@Jimmy77 yorumları okuyunca korktum birden ne diyeceğimi bilemedim hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt

15’i gönül rahatlığıyla alabilirsin 1 yıl çok memnun kullandım millet bir iki geçici yazılımsal bug görünce karalar bağlıyor ciddiye alma

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Bende iPhone 15 Pro vardı onda bile WhatsAppda klavye yeni sürümde kasıyordu hocam

Her türlü 2. el alacağım diyorsan bence Pro serilerine bak bu arada. Type-C senin için çok önemli değilse 14 Pro genel olarak 15 den iyi cihaz mesela. Hatta duruma göre 15 yerine 13 Pro tercih eden bile olabiliyor 120Hz ekran ve telefoto kamera gibi mantıklı sebepleri olanlar var. Seçenek olsun diye söylüyorum.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Ama hocam 15 garantili pil yüzde 97 fiyat 45, 14 ler pil 90 hepsi 55 civarında çok fark var

14 Pro segment olarak 15 den bariz üstün kalıyor haliyle daha pahalı olabilir. En basitinden 16 Proda hala 14 Prodaki ana kamera sensörü var. Dediğiniz gibi 15 de daha ucuza güzel bir alternatif. Ben sadece onlara da göz atıp öyle karar verin diye yazdım.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam dediğiniz gibi en azından fikir paylaşımı yaptınız teşekkür ediyorum Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] 

• Saruman96 S kullanıcısına yanıt

Neye karar verdiniz hocam? Ben de aynı ikilemi yaşıyorum. 13-15-16 hangisini alacağıma karar veremedim.

• Goudelock kullanıcısına yanıt

Bence nakit sorun değilse direk 16 alın hocam bende nakit sorun o yüzden 2.el iPhone 15 alıyorum

• Çok çabaladım ama malum olanı engelleyemiyoruz maalesef iyi bile dayandı gerçi. %100’ün altına indikten sonra çok hızlı bir şekilde düşüyor diyorlar doğru mu?

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şarj girişine bir şeyler oldu normalde kabloyu takınca tık diye oturma sesi gelir ya o gelmiyor şu an, biraz çekince kablo çıkıyor soketten. soketin tozunu almaya çalıştım pek fayda etmedi bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

benim oturmasından ziyade bazen kabloyu taktığımda algılamama problemi oluyor artık. şarj kablosunu ikinci kez taktığımda algılayarak akım alıyor. geçen şarja aceleyle takmıştım takınca dıt sesinin gelmesi lazımdı ancak fark etmedim, 1 saat sonra geldiğimde şarj etmemişti, çıkarıp tekrar takmıştım dıt sesi gelip o zaman algılamıştı.

şimdi bu sorun baş gösterince algılamaması yüzünden dikkatli takıyorum. ancak ilginçtir her zaman olmuyor bu. nadiren oluyor. bu arada kabloda veya adaptörde en ufak deforme veya telefonun şarj giriş yerinde toz kir sorun olmamasına rağmen bunu yapmaya başladı. aynı şekilde bu sorunu ilk 15 pro'da biraderim benden önce yaşamıştı. ben de 15'te şimdi yaşamaya başladım. bakalım sorun sıklaşacak mı göreceğiz.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    redditte biri soket içine göçüyor diye bir iddia atmış ortaya. kronikleşmez umarım

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

olabilir hocam. telefonu alalı bir sene oldu. elektrik işlerinden pek anlamam ama artık ne malzeme kullanmışsalarsa soket giriş devre yerleri belki erken yıpranıyor olabilir. dediğiniz gibi umarım sık görülüp kronikleşmez.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Mayıs ayından beri kullanıyorum şu an %92 260 döngüde. Daha hızlı düşerse %80 altına garantiden bedava değiştireceğim. Sadece orijinal adaptör kullandım sadece bir kez powerbank kullandım.

285 döngü %92de. Tam 1 yıl 1 ay oldu

devir sayısı 146, pil sağlığı yüzde 96...

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Benimki de benzerdi o devirde. Zaten ondan sonra 20-80 kuralına dikkat etmemeye başladım artık 10 gibi takıp 100de çekiyorum.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.